vrijdag 14 oktober 2011

The Kiss of Death


Je hebt voldaan aan de meest ongelooflijke meisje. Je weet niet echt haar, maar je bent er vrij zeker van dat ze een Godin, rechtstreeks verzonden vanuit de hemel, in jeans.

U wisselden blikken in de chemie, een paar korte gesprekken gehad na de les, en zelfs botste tegen haar in het winkelcentrum. (Praat over het lot.)

Je weet dat je wilt haar. Er is geen twijfel over mogelijk. De vraag wordt nu, 'Wil ze je? "

Ze glimlacht naar je ... maar is het een vriendschappelijke of een flirterig glimlach? Je zag haar vertrekken met een andere man na de les ... was hij haar vriendje? Ze flirtte met je vorige week, zelfs aangeraakt je schouder ... dan volledig genegeerd u de andere dag. Doet ze zoals jij?

Hoe weet je dat? Je moet echt moet dit weten voordat u begint met het "streven naar" doe je niet?

Misschien is de meest voorkomende vraag die aan de Don Juan Forum betreft "het lezen van vrouwen" en proberen te achterhalen of ze je leuk vinden of niet. De poster beschrijft meestal zijn situatie, wat hij deed, wat ze deed, en vraagt ​​dan: "Betekent dit dat ze me leuk vindt? ' Of: "Betekent dit dat ze me niet willen?"

Zeker een populaire vraag. Zeker een kwestie die behoefte hebben aan een antwoord.

Nou, hier is de snelle antwoord op die vraag -> piekeren over een bepaald meisje, en of ze je leuk vindt, is de kus des doods!

Als je zorgen te maken over de vraag of een meisje leuk vindt of niet, de kans groot dat ze niet - of liever gezegd, ze zal niet. Ze zal niet omdat je "bang" en je obsessie met wat ze denkt u ook daadwerkelijk duwen haar weg.


dinsdag 11 oktober 2011

Hoe te Cold aanpak op straat


Er zijn vele manieren waarop u kunt benaderen uw benaderingen. Geen van hen is fool-proof omdat: 1. Uw toon en lichaamstaal kwestie veel meer dan de inhoud. 2. Openers zijn waardeloos als je niet got game een back-up.

De drie Tweede regel

Zo belangrijk. Zodra u ter plaatse uw doel, en zij vlekken u is het tijd om uw verhuizing te maken. Denk niet of plan, gewoon dwingen je lichaam te lopen naar haar toe. Dit maakt de aanpak zich meer spontaan en je niet af komen als een griezelige stalker.

Omgaan met bewegende doelen

Dit is echt moeilijk om te doen omdat de meeste mensen niet graag worden onderbroken wanneer ze op hun weg ergens. Je bent beter af als gevolg van een afstand om te zien waar ze terecht komen.

Ik ben niet bemoedigend stalking hier! Het verschil tussen de stalker en Don Juan is dat je benaderen en motiveren van uw doelgroep in een gesprek. Hou dit in gedachten.

Contact met de ogen

Het is verbazingwekkend hoeveel mensen je daadwerkelijk kunt krijgen om te zeggen "hoi" voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is oogcontact te houden met vertrouwen lichaamstaal en flash een oprechte, maar subtiele glimlach naar hen. De glimlach is belangrijk, zorg ervoor dat het een lichte glimlach waar je ogen scrunch een beetje en de hoeken van uw lippen zetten, geen tanden laten zien. Denk Mona Lisa.

Dit is een zeer uitnodigend gezicht te presenteren aan mensen en het geeft ook hen een gevoel alsof ze al weet je. Vele malen zullen ze hallo zeggen, maar zelfs als ze dat niet doen, ik vind ze meer open naar me toe toen ik begin mijn aanpak op deze manier.


Haak een Brother Up


We hebben allemaal gehoord van de uitdrukking "Hook aA Brother Up." En wat beter om een ​​man hook-up met dan een vrouw?

Elke man op de planeet heeft minstens een paar meisjes als vrienden. Dus in theorie, hoe meer jongens je weet, hoe meer meisjes die je moet weten.

Stel je een telefoontje krijgt van een van je vrienden dat zoiets dit gaat:

"Hey, bro, check it out. Ik was in gesprek met mijn vriend Stacy, je weet wel, de hete blonde chick je graag in die foto heb ik laten zien? En omdat je bent mijn jongen, ik was de verkoop van je big time en ze was te kopen.

"Nadat ik vertelde haar hoe je een muzikant, een martial artist, en hoe je haat broccoli zo veel als ze doet, ze sterven om u te ontmoeten Hier is haar nummer -. Ik vertelde haar te houden vrijdag nacht open, zodat u kunt iets met haar. "

Heilige Christus. Is dit een vriend of wat?

Bel mij een Psych belangrijk, maar laten we dit een beetje te analyseren, zullen we? Uw vriend nam gewoon begeleiding van ten minste 80% van het werk voor u - we hebben helemaal omzeild de onhandigheid van het proberen om oogcontact en de mogelijke afwijzing vast te stellen op een verzoek om een ​​dans / conversatie / telefoonnummer, enz. ..

En niet te vergeten, ze al een aantal dingen over u weet - dingen die zal dienen als uitgangspunt in gesprek. Dus nu dat je vriend heeft het merendeel van de zenuwslopende aspecten van een eerste man-vrouw interactie geƫlimineerd, moet de rest worden leien dakje.

Zoals we allemaal weten, je bent een geweldige vent, en wordt met u de beste beslissing is een meisje kon ooit te maken - het enige probleem (tot nu toe, dat is) was het krijgen van een meisje om u de tijd van de dag om dit te bewijzen veel aan haar.