dinsdag 23 oktober 2012

Dating Doggy Style


Door Kelley Whitis

Ik heb altijd vond dat de hele dating-scenario een beetje pretentieus. We hebben allemaal op onze masker en presenteren we onze beste beeld op de spreekwoordelijke eerste date. Na nog een paar data, gesprekken, teksten en misschien wat intimiteit, de persoon achter het masker komt, en in het knipperen van een oog, de romantiek sterft. Deze persoon is opeens nergens in de buurt van de persoon die we het eerst ontmoette.

Wat als in plaats van te doen alsof iemand zijn we niet, we niet alleen met deze maskers af, gooien we ze weg, neem een ​​les van onze trouwe vriend Fido en net op heden doggy style? Kom niet te enthousiast hier, ik heb het niet slaapkamer posities.

Tenminste nog niet.

Ik schrijf dit omdat ik je mijn twee honden rond rennen en spelen in de achtertuin van mijn vriend, vrienden maken met alle buurt pups. Het is een Doggy Disneyland hier, en ze staan ​​te popelen om rond te rennen en nieuwe vrienden te maken, het controleren van elkaar, snuiven konten. Als ze graag wat ze zien en ruiken ze ravotten op het erf samen - rennen, springen, snuiven, janken, knijpen, kwijl-swapping, vreugde en klauteren. Gewoon zijn wie ze werkelijk zijn en met een eerlijke, echte verbinding met een ander dier.

Dus als dat is het hele punt van dating en relaties - om jezelf te zijn, iemand die je wilt ravotten in een veld met, een verbinding met en gewoon plezier hebben - hier zijn vijf tips die we kunnen nemen van Fido:

1. De Butt Sniff Test

Ik ben niet suggereren dat we gaan rond snuffelen konten hier. Simpel gezegd, wees gewoon jezelf. Geen doen alsof. Geen maskers. Geen geprojecteerde beelden. Gewoon. Be. You. U zult versteld staan, die komt in je leven als je eenmaal begint aan je authentieke zelf te tonen.

2. Game Playing

Games zijn goed. Hond spelletjes, geen mensen spelletjes. Het verschil tussen honden en mensen is dat honden niet laten hun ego regeren hun acties. We raken in de angst, de af en de jaloezie en laat ons ego uit te spelen spelletjes om de gewenste actie te krijgen. Niet goed spelletjes te spelen. Honden willen rennen, jagen eekhoorns, ballen te vangen en over hindernissen springen. Dit zijn goede games. Vergeet niet het verschil en zich in goede spel te spelen alleen.

3. Bark wat je bedoelt en bedoel wat je Bark

Als mensen, zeggen we vaak dingen die we denken dat de ander wil horen. Dit is waarschijnlijk een van de eenvoudigste tips, maar een van de gemakkelijkste te dwalen van. Honden zullen grommen als ze niet graag iets, zeuren als ze pijn doen en blaffen als ze blij zijn, honger of behoefte om te gaan potje. Ze zijn zeer expliciet en onberispelijk met hun communicatie. Zodra we leren om hetzelfde te doen, zullen we merken dat er minder verwarring en miscommunicatie in al onze relaties.

4. Live in the Moment

Zonder het te beseffen, kunnen we gretig op zoek naar de toekomst, of we kunnen laten ons verleden ons heden te bepalen door te blijven zitten met oude gedrag of fouten. Honden doen geen van beide. Ze leven voor nu. In het moment. Waardoor het alles wat ze hebben. Full-kracht vooruit. Wanneer we onze volle aandacht op wat er op dit gebeurt op dit moment, we vinden dat we hebben betere relaties, kunnen we beter werken, rusten makkelijker en spelen harder.

5. Neem de Leash Uit

Honden besteden zoveel van hun tijd wordt aan de leiband - handelen de manier waarop we willen dat ze om op te treden. Eenmaal los van de riem, de hond de persoonlijkheid komt pas echt tot leven. We zien zoveel regels voor dating - doen dit, doe dat niet, wacht voor deze - de bottom line is dat we individuen zijn en er is geen algemene regel boek dat ooit zal ons alle antwoorden. Dus neem je lijn af. Gedraag je niet als iedereen zegt dat je geacht wordt om op te treden, verwacht niet dat de gewenste resultaten te krijgen na het lezen van dating how-to boeken en in plaats daarvan luister naar je innerlijke stem en wat resoneert met je ziet. Als al het andere faalt, zie # 1 tip.