zondag 28 augustus 2011

Maak kennis met de vrouw die Cyber ​​seks had met 60 Online 'lovers'


Een seriële 'cyber dater', die het grootste deel 's avonds online, dating mannen die ze nooit heeft ontmoet, zegt het idee dat trok haar om dat te doen' is minder inzet en meer plezier betrokken '.

Marketing executive Siana Nelson maakt gebruik van e-mail, dating websites, forums, webcams, Skype en instant messenger aan de mensen over de hele wereld datum - die geen van allen van plan ze ooit te ontmoeten in het echte leven.

Ze neemt zelfs de relatie op naar de volgende stap door het hebben van cyber seks met haar "lovers".

'Cyber ​​datering is de weg voorwaarts - elke moderne vrouw moet doen. Ik kan al de intieme momenten zou ik met elke man genieten, maar er is minder betrokkenheid en meer plezier bij, "de zon geciteerd Nelson zoals zeggend.

"In plaats van te moeten gaan door de bewegingen van een diner of een film op een eerste date, kunnen mijn cyber datum en ik ben van plan een Skype video vergadering. Dit betekent dat we elkaar kunnen tonen rond onze woningen met behulp van een webcam en dan 'delen' een fles wijn. Als de datum goed gaat en we zijn allebei bereid zijn, zullen we cyber seks te hebben via de webcam aan het eind van de datum. "

Nelson van Reading, Berkshire, dateert momenteel drie mannen uit verschillende landen - Amerika, Australië en Canada.

Nadat haar hart 18 maanden geleden verbroken, Nelson besloten dat ze wilde dat de veiligheid van dating mannen alleen op het internet.

Nelson kwam een ​​aantal forums en dating sites en begon te chatten met mannen van dezelfde interesses in Australië, Amerika en Azië.

Nelson heeft cyber dateert van meer dan 100 mannen, waaronder advocaten, zeilers, architecten, bouwers, acteurs en boeren.

"Ik heb cyber seks met ongeveer 60 van de mannen die ik heb gedateerd. Sommigen maken het duidelijk dat ze alleen maar wilt chatten en flirten en er zijn wat ik niet aangetrokken tot op die manier. Sommige heb ik afgewezen voor cyber sex, want ik vond ze ook vooruit. Ze wilden niet naar mij weten, ze gewoon een snelle internet sensatie wilden, "Nelson toegevoegd.

Siana houdt een dagboek bij van de jongens dat ze leuk vindt en geeft ze punten voor hun cyber data techniek. (ANI)