dinsdag 25 oktober 2011

Hoe kan ik Fake een Good Smile


Ik ben geneigd om een ​​gereserveerd persoon te zijn, en ik heb gemerkt dat veel momenten waarop ik iemand benadering (niet per se het versieren van vrouwen) ik niet lachen zoveel als zou moeten.

Wanneer u een ernstige uitdrukking op uw gezicht hebben mensen de neiging om weg te blijven. Het vertelt de wereld die je niet wilt op dit moment worden gehinderd. Sommige mensen kunnen zelfs interpreteren als arrogantie.

We weten allemaal wat een belangrijke non-verbale cue lachen is in de omgang met andere mensen. In feite is het van vitaal belang voor elk type van maatschappelijk succes.

Echter, als je verlegen, nerveus, of gewoon met een stressvolle, drukke dag, kan het moeilijk zijn om een ​​glimlach te kraken.

Natuurlijk kun je altijd alsof. Ik heb geprobeerd dit met wisselend succes. Het is beter dan niets, maar er is geen substituut voor het echte werk.

Dus hoe kan je kraken een echte glimlach als je echt niet het gevoel al dat vrolijke?

Simpel: denk aan iets hilarisch wanneer u uw aanpak.

Ik heb geprobeerd deze techniek meerdere malen in de afgelopen paar maanden. Ik gebruik altijd als ik ben druk en gestresst over tussentoetsen of finales, en ja, HET WERKT.

Vandaag de dag, terwijl de behandeling met een schattige receptioniste op mijn universiteit, een Dave Chappelle grap kwam naar geest, en ik kon het niet helpen, maar grijns toen ik liep naar haar bureau. Flirten onmiddellijk volgde.