donderdag 26 juli 2012

Nieuwe dating site Matches op basis van uw Klout Score


Eindelijk! Een dating site voor vreselijke zelf-bevordering know-it-alls af te stemmen op elkaar. Tawkify, de nieuwste online romance-finding instrument brengt mensen samen op basis van hun Klout scores.

Ja, dat klopt. Het paren van de verliefde samen met behulp van een nummer dat hun online invloed meet. Als dat klinkt niet als de slechtste manier om een ​​partner te vinden, goed, misschien Tawkify is een goede oplossing voor u. Na het beantwoorden van 10 vragen en het indienen van een foto, worden de kandidaten geïnterviewd over de telefoon, dan is opgericht op een datum. Stel je voor dat de server voor die tafel.

Mede-opgericht door Elle Magazine columnist E. Jean Carroll, de site maakt gebruik van de invloed indicator om te spelen virtuele Yenta omdat "je kunt niet liegen over je Klout score." Right. Ten minste wat je zou gaan naar de datum te weten dat beide betrokken partijen volledig zijn met zichzelf bezig klootzakken.

Carroll legt uit:

We hebben geconstateerd dat Klout Scores zijn een authentieke meting van verfijning, wit, culturele savvy en het beroep-een veel juister en meer betrouwbare meting dan de typische on-line (sic) dating site bull-hockey-factoren van de hoogte gewicht, en inkomen.

En die geeft om waarden? Of de goede zeden? Of het leven doelen?

We hebben onlangs gebruik gemaakt van een Twitter campagne om Klout te manipuleren in het maken van onze Kyle Wagner de meest invloedrijke moeder op het internet, dus misschien Tawkify kan de nieuw gekroonde top matriarch van het web met zijn eigen MILF haak te slaan. En op zijn minst, kan het helpen filteren een deel van de clowns uit OkCupid.


De diversificatie van uw portefeuille Dating


Als je daar buiten uit, is makkelijk te raken in een sleur en om door te gaan naar dezelfde soort persoon op heden keer op keer, want het voelt vertrouwd en comfortabel. Echter, soms spelen op safe niet tot de resultaten die je echt wilt, resultaten die zal opleveren u de beste persoon, de persoon met wie je kunt je leven door te brengen.

Ook wanneer u belegt in uw aandelenportefeuille, kunt u ervoor kiezen om te spelen op veilig en in dezelfde aandelen voor een lange tijd blijven, zelfs als ze niet presteren zo goed omdat je weet dat deze bestanden, en ze zich veilig voelen. Of je zou kunnen hebben zoals een gespreide portefeuille dat je nooit de tijd neemt om heel veel te weten over een een aandeel in het bijzonder. In het investeren net als in dating, veel mensen zijn niet comfortabel met het idee van het veranderen van hun portefeuille, omdat het onbekend is riskant, ook al is het misschien een sterkere resultaten op de lange termijn.

Dus, hoe kun je weten of je moet vasthouden aan wat je weet of neem een ​​risico en te diversifiëren? En als je dat doet diversifiëren, je moet gaan over hoe te doen? Laat ik je wat advies over hoe die beslissing te nemen ...

- Evalueer uw huidige dating situatie net zoals je zou uw huidige aandelenportefeuille te evalueren. Als uw portefeuille heeft een voorraad in het, je andere belangrijke, moet u beslissen of het tijd is om een ​​engagement aan te gaan, gewoon om hem of haar, of als het tijd is om het veld te spelen, investeren in een aantal andere bestanden en kijk of deze bestanden opleveren betere resultaten voor u.

- Denk na over je doelstellingen op lange termijn als het gaat om het hebben van een relatie op dezelfde manier zoals u zou doen wanneer u te beslissen hoe om te investeren. Bent u op zoek naar huwelijk of een langdurige hold? Of bent u op zoek naar een heleboel mensen op heden tot u de juiste persoon net zoals u zou investeren in een groot aantal aandelen en zien welke knalt? Ofwel aanpak is prima, maar je moet duidelijk zijn over wat je daadwerkelijk op zoek te volbrengen.

- Vraag iemand anders om u te helpen evalueren van uw dating omstandigheden net zoals je zou een getrainde adviseur om u te helpen evalueren van uw aandelenportefeuille te vinden. Zoek iemand die een objectief oog, maar op hetzelfde moment, kent uw persoonlijke doelen. Laat hem of haar geeft je zijn of haar mening over waarom zou je je portefeuille aan te houden zoals het is, of er even uit en probeer iemand ontmoet nieuw.

- Ontwikkel uzelf op wat voor soort mensen je zou kunnen date net zoals je zou jezelf te onderwijzen over de aard van de voorraden in die je zou kunnen investeren. Als je altijd gericht op het blue chip aandelen, misschien is het tijd om nu na te denken over een small cap aandelen, dat wil zeggen, misschien is het tijd om te proberen uit met iemand anders dan je norm. Is de aard van de persoon die je altijd kiezen voor u werkt? Misschien als je veranderd je type een beetje, zou je een betere verbinding.

- Wees pro-actief over de mensen te laten weten dat u probeert om nieuwe mensen te ontmoeten net zoals je zou laten weten als u op zoek bent om te investeren in nieuwe aandelen. Ga naar de mensen in je leven zoals je vrienden, familie en collega's als vertrouwd vertrouwelingen en laat ze raden een aantal nieuwe leads.

- Als u al een gespreide portefeuille en u bent daar het spelen van het veld, wat tijd doorbrengen de beoordeling van elk en ieder persoon die je op dit moment uit net zoals je zou elk aandeel dat u in uw portefeuille te evalueren. Heb je daar een dood gewicht, wat betekent dat "stock" niet presteert voor u allen en misschien bent u gewoon verspillen van uw tijd? Of is er een aandeel dat echt overstraalt al de rest en misschien is het tijd om zich te concentreren op hem of haar meer exclusief?

- Denk na over wie je bent op dit moment uit en waarom hij of zij is echt in je leven net zoals je zou overwegen waarom de aandelen in uw portefeuille. Blijf je met iemand omdat je bang bent om alleen te zijn of omdat je bang bent voor het onbekende of blijf je met iemand omdat hij of zij is de juiste keuze voor u en u bent gewoon aarzelen om een ​​volledige inzet te maken.

-Zoek verschillende manieren om nieuwe mensen te ontmoeten net zoals je zou op verschillende manieren te horen over nieuwe voorraden te vinden. Misschien kunt u aanvaardt een uitnodiging voor een evenement of feest waar er een ander publiek net als u misschien zou lezen verschillende onderzoeksgroepen materialen om iets anders in te investeren bloot te leggen.