dinsdag 9 oktober 2012

Meer dan 186.000 vrouwen Seek "vijftig Shades Of Grey" Relatie, According To Dating Website


De NY Times Bestseller "Vijftig Shades of Grey" heeft geïnspireerd een generatie van seksueel underwhelmed vrouwen over de hele wereld te worden van hun eigen "Anastasia Steele", en op zoek te gaan hun eigen "christelijke Grey".

Volgens SeekingArrangement.com, de grootste dating website voor wie op zoek is wederzijds voordelige relaties, omdat de verschijning van dit boek, is het aantal vrouwelijke leden op zoek naar een "Vijftig Shades" relatie explosief gestegen tot meer dan 186.000 wereldwijd. Dus is het fictie of non-fictie, en hebben mensen echt leven de fantasie in dit boek beschreven? Brandon Wade, de oprichter en CEO van SeekingArrangement.com zegt: "JA"

Sex verkoopt, zoals blijkt uit de 's nachts succes van de' Vijftig Shades 'trilogie die is op de New York Times bestseller lijst voor vele maanden op een rij. Terwijl "Vijftig Shades of Grey" kan hebben gewekt lang sluimerende seksuele fantasieën van talloze seksueel underwhelmed vrouwen wereldwijd, heeft niemand in staat geweest om een ​​cijfer op precies hoe het boek heeft beïnvloed het seksleven van mannen en vrouwen tot nu toe.

SeekingArrangement.com, de grootste dating website ontworpen om te helpen een succesvolle en mooie mensen te vormen zoals wederzijds voordelige relaties, heeft vandaag aangekondigd dat zij heeft al een grote begunstigde van de "Vijftig Shades of Grey" relatie trend.

"Mensen die lezen 'Vijftig Shades of Grey' zijn vaak verbaasd om te ontdekken dat een website al bestaat voor diegenen die een 'Vijftig Shades' geïnspireerde arrangement", zegt Brandon Wade, de oprichter en CEO van SeekingArrangement.com. "Sinds de 'Vijftig Shades' trilogie maakte de New York Times Bestseller lijst, het aantal vrouwen toetreden Zoekt regeling te vinden hun eigen 'christelijke Grey' is explosief gestegen tot meer dan 186.000 wereldwijd."

Volgens SeekingArrangement.com, 24,8% van de actieve vrouwelijke leden (die meer dan 186.000 vrouwen over de hele wereld) willen dezelfde regeling te komen dat 'Anastasia Steele', de hoofdpersoon van de 'Vijftig Shades' trilogie, had met 'christelijke Grijs '.

Daarnaast heeft de website gezien een aanzienlijke toename van het aantal dating-profielen waarin de woorden 'Vijftig Shades', 'Christian Grey' of 'Anastasia Steele' noemt. Van de ongeveer 1,5 miljoen profielen, wordt de term 'Vijftig Shades' genoemd dan 28.382 keer; 'christelijke Grey' wordt genoemd dan 23.102 keer, en 'Anastasia Steele' wordt genoemd dan 18.281 keer.

Een poll SeekingArrangement.com 's 1,6 miljoen leden verder blijkt dat 78,8% van de vrouwen zoals het idee van bezwijken aan een' Dominant 'mannelijke als Grey, en 90% van de mannen op de website zegt dat ze vinden het idee van een' onderdanige 'Steele spannend.

"'Vijftig Shades of Grey' is een suikeroom Sugar Baby verhaal te voldoen op basis van geld, macht en seks," zegt de heer Wade die in het bezit een BS en MBA-diploma van MIT. "De meeste vrouwen houden van de Assepoester verhaal waar een jong en onschuldig meisje wordt geveegd haar voeten door een rijke, krachtige en knappe man. Dit is de reden waarom de honderdduizenden vrouwen tot de ondertekening op SeekingArrangement.com om hun eigen fantasie te vervullen.


maandag 8 oktober 2012

10 Dating apps om u te helpen True Love


1. OkCupid

OkCupid is de snelst groeiende online dating platform. Het is gemakkelijk te zien waarom - OkCupid is gratis, eenvoudig en ongelooflijk verzadigd.

De app integreert de site op wiskunde gebaseerde magie, die compatibel zijn maatjes suggereert. Op de mobiele app, kunnen gebruikers nog steeds een profiel op te bouwen en ten minste 25 vragen te beantwoorden. Maar hoe meer vragen je antwoord, hoe beter.

OkCupid's "locals" functie op het mobiele app kun singles gebruiken hun vrije tijd om te scouten, die is in de buurt voor een kopje koffie of een drankje. Stel dat je twee uur voor het diner met vrienden, kunt u ook sturen een "Broadcast" op alleenstaanden in de buurt -. "Ik ben vrij voor koffie downtown" Dan gewoon wachten op reacties. Als de app is ingeschakeld, zullen de gebruikers ook profiteren van live-meldingen als die er zijn goede wedstrijden langs hen door.

Prijs: Gratis iOS en Android app

2. HowAboutWe

De HowAboutWe ervaring draait om grote datum suggesties. De datering netwerk heeft een naam voor zichzelf met zijn one-liners.

Meld je voorstellen een geweldige dag en wacht op reacties. Of proactief te zijn en gaan na een leuke date. Het draait allemaal om buitengewone eerste data die mogelijk kunnen leiden tot een tweede datum of een lange-termijn romantiek.

De app laat gebruikers bladeren en kies de data op de weg. Blader door de "nieuwste" ingangen of "in de buurt" uitstapjes. Klik vervolgens op "Vraag Out" aan te sluiten.

Prijs: Gratis iOS-app

3. Zoosk

Wij moeten u waarschuwen, het wordt een beetje druk op Zoosk. Maar uw kansen op het vonken van een verbinding met iemand is vlakbij hoog. Er zijn meer dan 50 miljoen singles op Zoosk.

Om te beginnen, meld je aan en zet op de radar van de app op alleenstaanden in de omgeving die nu online te zien.

Mobiele platform Zoosk's kunnen gebruikers voorkeuren te wijzigen voor het type van de mensen die op zijn beurt in uw dial. Maak je klaar voor veel inkomende "Flirts."

Prijs: Gratis iOS en Android app

4. Plenty of Fish

De Plenty of Fish app kunnen gebruikers berichten verzenden en te aanvaarden op de weg. Meldingen regelmatig betekent dat u niet missen een beat.

Op de app, bladert u door profielen van daters in de buurt. Plus, wijzigingen aanbrengen in uw dating profiel on the fly - afbeeldingen uploaden, bewerken gegevens, zoeken naar gebruikers en nog veel meer.

Als je moe van het ontvangen van berichten, zet u gewoon de app of de location-based tracking.

Prijs: Gratis iOS en Android app

5. Jazzed

Jazzed is de Instagram van mobiele dating. In plaats van lange, ingewikkelde dating-profielen, worden gebruikers aangespoord om zich te uiten door middel van foto's.

In de app kunnen gebruikers zoeken in een van de belangrijkste voeding van foto's door de gebruikers, belangen of met de "buurt" filter. De Jazzed app past duo's door gemeenschappelijke belangen.

Mobiele gebruikers kunnen ook toegang krijgen tot het platform een ​​groot aantal functies, waaronder e-mails, ijsbrekers, "Budges," profiel bekeken en het profiel opslaat.

Prijs: Gratis iOS en Android app

6. Grindr

De Grindr app is genaamd "'s werelds grootste mobiele netwerk van de jongens." Sinds de lancering in 2009, de all-male location-based app heeft opgedaan een enorme wereldwijde netwerk van meer dan 4 miljoen gebruikers.

Plus, de GPS-enabled app voegt 10.000 meer gebruikers per dag.

Gebruikers kunnen zweep uit de app overal dicht vinden data en vrienden door. Binnen de app kunnen leden toegang krijgen tot chat, prive berichten, foto's en location-based tracking.

Prijs: Gratis iOS, Android en Blackberry app

7. Blendr

Blendr is Grindr voor de rechte menigte. Echt waar. De locatie-gebaseerde app werd gelanceerd door Grindr oprichter Joel Simkhai na het succes van deze laatste.

Blendr is een sociaal netwerk verpakt in een mobiele app. Gebruikers lijst verschillende belangen onder verschillende categorieën.

Van daaruit kunnen singles zoeken naar mogelijke overeenkomsten door rente of voorkeur. Net als Grindr, Blendr is een locatie-gebaseerde applicatie die u laat zien wie is dichtbij IRL.

Wij zien mogelijkheden in het proberen om vrienden te vinden tijdens de vakantie, wanneer uw vlucht vertraagd is op de luchthaven of na het verplaatsen naar een nieuwe plek. Een ander cool app-functie kun je zien wat trending hotspots in de buurt en die is ingecheckt door Blendr.

Prijs: Gratis iOS-app

8. MeetMoi

De app maakt een-op-een introducties gebaseerd op de gebruikers 'GPS-locaties en gedeelde belangen.

Voor de optimale ervaring, de opbouw van uw dating profiel. Zet MeetMoi en u zult zien wie er in de omgeving om te chatten. Op kantoor, gaf ik de app een go. Het bleek vier wedstrijden voor mij binnen een paar stadsblokken.

In de intro sectie, het is een stuk van speed dating. De app geeft je slechts een uur om te chatten met iemand. De klok begint af te tellen als je eenmaal begint het bekijken van uw wedstrijden. U kunt ervoor kiezen om nu chatten, nooit of later.

"Een Intro is iemand zijn we klaar om u kennis te laten die in de buurt - en als je beiden accepteert, kunt u chatten tot een uur, 'MeetMoi uit.

Als u klikte, kunt u persoonlijk te ontmoeten in de nabije toekomst (omdat jullie zijn zo dichtbij).

Prijs: Gratis iOS en Android app

9. eHarmony

De eHarmony app kunnen gebruikers in hun betaalde profielen te ondertekenen op de weg.

Gebruikers zullen in staat zijn om wedstrijden te openen en de app's "Ice Breakers" functie te gebruiken om berichten te versturen en foto's uploaden.

De app een aanvulling op de web-platform. Gebruikers zijn verplicht om de relatie vragenlijst te nemen van het webplatform.

Prijs: Gratis iOS en Android app

10. Sonar

Sonar is zeer geschikt voor het ontmoeten van mensen in de buurt. De app biedt gebruikers de mogelijkheid om hun Twitter, Facebook, Linkedin of Foursquare rekeningen met elkaar verbinden. Het auto-vult een foto en elementaire bio gegevens van deze integratie.

Dan, het toont u "Interesting People" en trending "Places" in de buurt. Sonar oppervlakken vrienden en vrienden van vrienden.

Gewoon pauze uw Sonar houden wanneer u niet gevonden wilt worden.

Deze app is niet traditioneel gebruikt voor dating, maar het is leuk om te chatten met vrienden in de buurt (van Twitter, Facebook, Linkedin en Foursquare) en met interessante Sonar leden verbinden in persoon.

Sonar beveelt ook het gebruik van de app op conferenties, meetups, concerten, feesten en diverse andere evenementen.

Prijs: Gratis iOS-app

Op dit moment meer dan 40 miljoen singles maken gebruik van top online contactadvertenties platformen zoals Match.com en eHarmony en niche dating websites om liefde te vinden. Online dating is echter evolueert. Meer en meer, zijn aangesloten singles met behulp van dating apps om hun kansen om aan die ene speciale persoon te verbeteren.

Singles kunnen online aansluiten en testen hun web-based liefde verbindingen in persoon. In sommige gevallen, is het slechts een paar minuten na vrijwel chatten, dankzij locatiespecifieke functies.

"Als je denkt dat je niet tech-savvy genoeg om een ​​dating app te downloaden, denk opnieuw," Laurie Davis, oprichter van eFlirt expert en auteur van Love At First Click: The Ultimate Guide to Online Dating (los in februari door Simon & Schuster) vertelt Mashable. "In apped-up van vandaag, textaholic samenleving, verkenning betekent het downloaden van apps, en niet alleen het controleren van een nieuwe YouTube-video."

Voer prikkel-of-the-moment dating. Drukke jonge volwassenen van de aangesloten generatie kan gebruik maken van hun vrije tijd in de ruimste door de vergadering wedstrijden in de buurt. Sommige dating apps vereisen minder sign-up informatie dan hun tegenhangers web - een extra bonus.

"De meeste mobiele apps zijn goed voor het aansluiten van snel, dus, vindt u meer singles op zoek naar informele relaties klaar om te voldoen aan op de vlieg," Julie Spira, een toonaangevende autoriteit in online dating advies, vertelt Mashable. "Echter, de traditionele online dating sites doen van een goede baan met mobiel."

De meeste apps zijn complementair aan bestaande web platforms. Het mobiele platform moedigt gebruikers aan om regelmatig te flirten en te houden met inkomende berichten. Er zijn ook tal van nieuwe applicaties op de markt.

"Doorlezen nieuwe platforms die niet beschikken over een traditionele site, zoals location-based app MeetMoi, betekent het bekijken van nieuwe wedstrijden je nog niet eerder die misschien uw rechter muisknop te zien", zegt Davis.

Singles moet de tijd nemen om te zien wat verschillende dating apps bieden, zegt ze. Spira leidt een in Los Angeles gevestigde Mobile Dating BootCamp, helpt singles van alle niveaus gebruik van mobiele dating apps. Ze biedt de volgende tips.

"Zoals met elke social networking site of dating site, kritische massa is belangrijk," Spira zegt. "We hebben ook gevonden in de BootCamp dat hoe eenvoudiger de kenmerken en sign-up proces, hoe gelukkiger de singles waren met de apps ze gebruikten. Te veel premium functies werden verwarrend. Het hebben van een interface die maakt het gemakkelijk om te schrijven naar iemand belangrijk. "

Wees niet bang om de bal aan het rollen op een potentiële romance. Mobiele app gebruikers zullen naar verwachting niet wachten en om de persoon te leren kennen voordat het plannen van een meetup. "Van het oorspronkelijke voornemen om te voldoen aan richt zich op plezier, maar dat wil niet zeggen dat de dingen niet later kan ernstige draaien als je relatie zich ontwikkelt", zegt Davis.

Zo veel als mobiele dating apps zijn over het nu, het is ook belangrijk op te merken dat, indien de kennisgevingen en constante messaging krijgen overweldigend, het is oke om een ​​pauze te nemen.

"Vergeet niet dat de meeste location-based apps hebben een uit-knop", zegt Davis. "Typisch gevonden in de voorkeuren sectie, is het belangrijk om alleen jezelf beschikbaar wanneer u klaar bent om te flirten, zodat je niet gepakt wordt door een cutie als je in de supermarkt in uw pyjama."

Dating apps te vergemakkelijken real-life meetups, dus de veiligheid is nog belangrijker met casual mobiele meetups, zegt Davis.

"Meeting is meer spontaan, dus verblijf op een openbare plaats, waardoor de communicatie op de app (in plaats van het uitwisselen van nummers) en het creëren van een gebruikersnaam zonder uw echte naam erin zijn most."