vrijdag 13 april 2012

Soul mate? Ik denk het niet!


Noem me gek, maar als het lijkt erop dat haar kinderen je haten, ligt ze en cheats, en je kunt niet met elkaar opschieten, dan is ze niet je soulmate. Maar ik dwaal af.

Mark ontmoette Mary Catherine online. In die tijd werd hij scheidde vier jaar na 21 jaar huwelijk en had net een relatie.

"Om te zeggen dat ik genoten datering zou een understatement zijn. Ik graag aan verschillende vrouwen en dat twee of drie hoogte tegelijk. "

Maar dat veranderde allemaal met Maria Catherine, "Ze was zo verfrissend, oprecht en vol leven. Het was aanstekelijk. "

Maar na vijf weken van dating, brak ze met hem. Dan, een paar weken later, haar hond is overleden en zij noemde hem.

"Ik kwam rechts over en we begraven haar hond in de tuin en sommige bloemen geplant over hem heen. Dat was het begin van de meest fantastische 18 maanden van mijn leven. Ik had mijn soulmate. Ik dacht dat ik wist wat liefde was, maar ik was zo uit. Niet te klinken al te afgezaagd, maar voltooide ze mij. Ik moest lachen om die lijn in 'Jerry Maguire', maar met Mary Catherine, het logisch. "

Na deze "fantastische" 18 maanden, met de relatie op het punt waar ze het over samenwonen en misschien wel trouwen, hadden ze een gevecht.

"Het was een van die gevechten die beginnen klein dan iets stoms - het was mijn schuld - dan escaleren. We hadden een van die oude koppels die straat lopen hand in hand, in plaats daarvan gingen we uit elkaar. "

De strijd begon op een bruiloft. Ze hadden beiden gedronken. Ze waren op de dansvloer. Mary Catherine vertelde Mark om daar te blijven met zijn vrienden terwijl zij ging terug naar de bar.

"Ik heb het als haar vertellen wat ik moet doen. Het gesudderd totdat we weer terug naar onze kamer, en dan brak de hel los. Alles wat ze had te houden binnen kwam uit te storten in het niet op een leuke manier. We vertrokken de volgende ochtend vroeg en niet te praten voor de twee uur durende rit naar huis. Ik kwam terug later op de dag om zich te verontschuldigen, maar het kwaad was al geschied.

"We gingen naar het diner later die week om te praten en het was heel emotioneel. Een van onze grote problemen was mijn relatie, of het ontbreken daarvan, met haar kinderen. Ze heeft vier volwassen kinderen. Hun vader verliet hen toen de jongste was nog maar een jaar, dus ze zijn heel dichtbij. Haar twee andere huwelijken zowel eindigde in minder dan twee jaar.

"Haar kinderen haatte deze beide mannen, ook. Ze hebben haar verteld Point Blank dat ze nooit meer gelukkig zijn met haar uit wie dan ook. Hoewel ze zei dat ze haar nooit gelukkiger of beter verzorgd gezien, ze nooit opgewarmd voor mij. "

Dat het diner begon een periode van splitsen en weer bij elkaar. Mark begon het zien van een counselor. Hij verloor 40 pond en was een emotioneel wrak. Hij vertelde Mary Catherine hij van haar hield en wilde bij haar zijn. Ze zei dat ze voelde hetzelfde, toen hij erachter kwam was ze terug op een dating website.

"We brak weer op. Ik nam haar weer terug. Dit gebeurde een paar keer. Ik hou nog steeds en mis haar heel erg. "