zaterdag 11 juni 2011

'Knuffelen Bandit' Arrested


De "Knuffelen Bandit" - de plus-size zakkenroller die de squeeze op aangeschoten mannen en hun portefeuilles in upstate New York - is achter de tralies, aldus de politie. Myra Castleberry, 48, werd gehouden zonder borgtocht en de politie hopen zij de laatste van een tien jaar lange spree van diefstal gezien.

"Hopelijk zal ze worden knuffelen haar kussen in haar gevangenis cel voor een lange tijd," Detective Sgt. Tom Donovan dinsdag gezegd.

De Knuffelen Bandit gerichte tientallen nietsvermoedende mannen buiten bars door de jaren heen, afleidende ze in de kleine uurtjes van de ochtend door strelen en ze vervolgens stiekem stelen van hun portemonnee. Ze zou het gebruik van de slachtoffers 'credit cards binnen enkele uren na de diefstallen.

Castleberry, die al 17 keer gearresteerd tussen 1998 en 2005 en heeft twee veroordelingen voor een misdrijf, werd ervan verdacht in de diefstallen, maar de politie zei dat de meeste slachtoffers waren te dronken om haar te identificeren.

Dat veranderde toen een Tonawanda man politie gebeld na het lezen van een februari krant account en gerapporteerd had hij 238 dollar verloren aan de Knuffelen Bandit in augustus 2005.

"We zetten een foto-array, en hij pakte haar meteen," Donovan vertelde The Buffalo News voor haar woensdag editie. "Hij zei: 'Ik zal nooit een gezicht vergeet."

De politie aangehouden Castleberry zondagavond op een misdrijf warrant opladen grote diefstal. Ze is gepland tot en met vrijdag verschijnen in Buffalo City Hof.

Citas en línea elimina el factor humano