zaterdag 10 september 2011

Taking Back Liefde en Romantiek


Er is een grote tragedie ik heb waargenomen.

Wat mij opvalt aan jongens is dat wezen in de liefde maakt ze willen meer onderdanig en vrouwelijk. Het is niet het wezen in de liefde die hen pijn doet - het wordt onderdanig en vrouwelijk.

Nu, met veel van de jongens op deze site, ze volledig verliezen het vermogen om in de liefde, want ze zijn getraind op hoe slecht oneitis is. (Dat is, geobsedeerd door een bepaald meisje dat wel of niet weet dat je bestaat.) Maar ze misleiden hun energie, en in plaats van te proberen onderdanigheid en vrouwelijkheid als een geheel te doden, ze uiteindelijk doden van hun emoties. Als gevolg hiervan, ze vinden dat ze niet kunnen worden in de liefde, zelfs als ze willen zijn.

Deze jongens associëren verliefd met het zijn een watje en de ziekte bekend staat als oneitis. Echter, er is een groot contrast tussen een gezonde, wederzijdse liefde en een eenzijdige blinde obsessie die je ontaardt in een nauwsluitende sukkel.

U wilt weten hoe je weet dat je een goede mentaliteit hebben?

Wat moet gebeuren is dat wordt verliefd op een meisje moet maken wil je meer mannelijk, de leider, vegen ze van haar voeten, en zorg ervoor dat ze zal je nooit vergeten.

Ik heb gemerkt dat dit overkomt me met mijn meisje, bijna per ongeluk. Met mijn mannelijke karakter over te nemen, heb ik echt geen noodzaak om buitensporige technieken onthouden. Ik kan gerust zeggen dat ze letterlijk verslaafd is aan mij.

Jongens hebben de neiging om een ​​soort van watjes geworden wanneer ze in de liefde - het verliezen van mannelijkheid. Echter, vrouwen lijken om meer vrouwelijke en onderdanige ook, wat betekent dat vrouwen meer in harmonie met hun vrouwelijke aard dan mannen zijn met hun mannelijke natuur. Waarom gebeurt dit?

Wel, ten eerste af, het gebrek aan moeite waard vaderfiguren in de maatschappij is de schuld van. Niemand leert jongens hoe mannen zijn, niemand is hen te leren hoe je in harmonie met hun mannelijke natuur. Moeders, probeer dan als ze zouden kunnen, niet kunnen doen onvoldoende, omdat ze niet weten hoe mannelijke natuur te leren, omdat hun natuur is vrouwelijk. Met meer jongens wordt geleerd hoe ze de liefde van hun moeder, ze pikken de vrouwelijke natuur.

Meisjes, als ze erg verliefd, nog meer vrouwelijk (voor het grootste deel), uiteraard als gevolg van deze moeder te koesteren. Zelfs met afwezigheid van de moeder van figuren, vrouwen graag praten over gevoelens en jongens, terwijl de jongens niet echt veel praten over vrouwen afgezien van kort commentaar en opscheppen.

Nu voor vele pick-up artiesten en Don Juans, richten zij zich te hard op technieken en minder op mentaliteit. Zij zullen handelen mannelijke en leaderly voor een tijdje, maar wanneer ze in een lange-termijn relatie is waar ze in de problemen. Ze denken, "Sweet, ik heb haar naar mij / seks me willen. Nu kan ik toon mijn ware zelf, en geen zorgen te maken over al die onzin heb ik geleerd. Het is te veel werk. "

Ja, daar zit hem de kneep. Een mens mag niet worden werken. Omdat een man moet leuk zijn, moet worden moeiteloos. Daarom zorgen over maken? Je moet mannelijk door de natuur en de liefde wat je doet.

Maar het probleem is dat sommige jongens nooit liefde emoties en romantiek ingrain met de pas ontdekte mannelijke technieken, en de technieken worden niet mindset, ze gewoon blijven technieken. Liefde wordt de polaire tegenovergestelde van een man, en ze te vermijden als de pest.

Of ze in een langdurige relatie, en ze stoppen met de technieken, en in plaats daarvan een begin worden gemaakt van hun 'ware zelf'.

Wat gebeurt er?

Zij nemen uit de broek in de relatie, hun vriendin zet de broek aan, en de man krijgt domineerde en gedumpt.

Vrouwen weten dat relaties rollen, maar ze zullen het niet toegeven. En als je begint te proberen om hun rol te vervullen, zullen ze onbewust gaan proberen om je rol te vullen. En omdat het niet in hun aard om dat te doen, zal het minder kans op blijvende, en u kunt de relatie kus bye bye.

Hoe natuurlijke mannetjes doen?

De dominante, mannelijke leider is, die hun zijn. Het is niet een front. Het is geen misvatting. Het is de echte ze. Ze zijn gewoon zichzelf. Ze kunnen zelfs in de liefde, en niet genaaid, cuz ze in contact met hun natuur als mannen, en liefde maakt ze willen zijn meer mannelijke, en niet meer vrouwelijk.

Dit speelt in de romantiek ook. Douchen haar met geschenken, die haar dienaar, wat dan ook, is niet echt romantiek. Het is een farce die is aan ons verkocht in een bruine zak met een slechte label, en we kochten het. Echte romantiek is wat veegt haar af haar voeten, neemt haar en laat je die wereld kun je haar brengen, waar ze wordt onderdanig en loving it.

Het punt hier, mensen, dat wordt dit mannelijke minnaar die vrouwen associëren met het prototype van 'Latin Lover' en de romans ze zo houden, is iets dat niet alleen moet worden gedaan in technieken. Reliëf in uw mentaliteit, en je hoeft niet te werken bij, en groeien verbitterd.

In plaats daarvan zul je gewoon moeten gewoon jezelf. Je kunt tevreden en gelukkig als een schelpdier. En ze kan zo gewoon tevreden zijn en verliefd op je, want je bent met haar.

Niet afgeworpen liefde en romantiek - terug te nemen! Maak het wat het geacht wordt te zijn, en het omarmen.


dinsdag 6 september 2011

Hoe ze haar een goed gevoel als je rond


In een van de meest beroemde psychologische experimenten van alle tijden, Russisch Nobel-prijswinnaar Ivan Pavlov bewees een fenomeen dat we kennen als "klassieke conditionering" of "vereniging". Misschien heb je gehoord van het experiment.

Pavlov opgetuigd honden met een apparaat dat zou verzamelen speeksel. Toen hij de honden die ze speeksel. Dit is een natuurlijke, reflexieve reactie. Het is niet geleerd, het is vrij veel instinctief.

Pavlov voegde een extra stap. Hij zou voeden de honden en tegelijkertijd een belletje rinkelen. De honden, zoals voorheen, zou kwijlen bij gevoed. Na dit te doen voor een periode van tijd, Pavlov de bel, zonder het voeren van de honden. DE HONDEN speeksel TOCH. De honden was "geconditioneerd" om de bel rinkelen associëren met het voedsel, die vervolgens leidde tot de reflexieve respons (kwijlen).

Dus wat heeft dit te maken met succesvol met vrouwen?

ALLES!

Vrouwen zijn Pavlov's honden. In feite zijn we allemaal van Pavlov honden. Associëren we zo'n beetje alles.

Heb je ooit betrapt een geur van een parfum dat je herinnerd aan je ex, omdat ze gebruikt om het te dragen? Associeer je dat bepaalde geur met je ex. Voor een lange tijd, het is "Perfume + Amy", "Perfume + Amy", "Perfume + Amy" ... en dan alle de plotselinge het is gewoon "Parfum" en je geest voegt automatisch de Amy, omdat u nu associëren dat parfum met haar.

Hetzelfde geldt voor songs op de radio, bepaalde gedeelten van wegen uit je jeugd, zelfs een bepaalde film. Ik weet zeker dat je kunt denken aan een miljoen voorbeelden.

Zo, nu we hoe de conditionering en associatie werkt, wat nu te begrijpen?

Nou ja, het begrip is slechts de helft van de strijd. Het is goed bekend te zijn met de wapens in je arsenaal, maar ze bedoelen niet een ding, tenzij je ze kunt gebruiken.

Zo, nu dat we het begrijpen, moeten we het gebruiken om dingen te zwaaien in ons voordeel, om ons te helpen met vrouwen, en uiteindelijk gebruiken om de wereld te veroveren. Nou, oke, ik handvat dat laatste deel, en je zorgen te maken over de vrouwen.

Er zijn twee belangrijke manieren om dingen kunnen in verband worden gebracht: positief en negatief.

Positieve associaties zullen worden onze vrienden. Ze zullen zijn als de kleine stemmen in haar hoofd, dat zal blijven herinneren haar aan u zelfs wanneer u niet in de buurt. Omdat de beste verenigingen werken aan een emotionele of reflexieve niveau, dit is wat we moeten richten. We willen ons associëren met bepaalde onwillekeurige lichamelijke reacties.

Als ze je ziet, wat wil je haar lichaam te doen?

We willen haar hart om te racen, haar ademhaling te versnellen. We willen haar wangen te spoelen, haar huid te tintelen, haar leerlingen te verwijden. De fysiologische tekenen van opwinding. Dus hoe kunnen we gaan over dat?

We moeten ons associëren met spannende dingen. Dit is de belangrijkste reden adviseren wij de zogenaamde "actie data." U wilt krijgen van de adrenaline stromen, haar hart bonsde. Wandelen, fietsen, klimmen, schaatsen, laser tag, zwembad, bowling, minigolf, etc. Dingen die activiteit te betrekken.

Omdat je bij haar, zij zal dit opwinding associëren met je. Dan, wanneer je een van de elementen te verwijderen, zal de andere geassocieerde element worden opgevoed in haar hoofd. Dus de volgende keer dat ze je ziet, zal ze onbewust denken "opwinding" en ze zal worden opgewonden. En de volgende keer als ze opgewonden is, vooral als het dezelfde activiteit die u wel samen doen, zal ze aan je denken. En dit zal alleen maar versterken de vereniging meer.

Punt van aandacht hierbij in gedachten te houden is dat we willen haar een goed gevoel als ze om je heen. Te allen tijde. Herinnert u zich dat de lijn van "The Lion King"? Hakuna Matata. "Geen zorgen."

Als ze bij je is, moet ze in staat zijn om haar problemen te verlaten voor de deur en gewoon plezier hebben. Je bent haar gids naar een leuke bestemming buiten haar dagelijkse verantwoordelijkheden. Je wilt dat ze zich gelukkig voelen wanneer ze met je mee. Ze zal dan je associeert met geluk, en als je eenmaal hebt bereikt, dat, je bent goud.

Nu, een paar woorden over negatieve associatie. Dit zijn de dingen om te voorkomen dat ten koste van alles.

Heb je ooit gegeten iets, net als, zeg, aardappelsalade, en gekregen voedselvergiftiging? Als je net als ik, na dat, de gedachte alleen al van de aardappelsalade maakt je ziek voelt. En het lijkt alsof niemand kan overtuigen u aardappelsalade meer eten na dat. Associeer je het voedsel met de ziekte. Het is een zeer negatieve associatie.

Dus, kun je zien waarom je niet wilt beschikken over een meisje dat je associëren met iets negatiefs.

Het is niet altijd mogelijk om controle over deze dingen, maar we kunnen de risico's.

Als je meisje heeft een hekel aan haar werk, en het maakt haar helemaal ellendig, het is niet een goed idee om te gaan bezoeken haar op het werk. Ze is wervelende met negatieve emoties, en die emoties zijn waarschijnlijk zal eventuele positieve effecten die je te zien krijgt, vooral als je elkaar niet goed kennen overmeesteren.

Ga niet met haar als je ziek bent. Als je haar uit en maken haar ziek, kun je net zo goed aardappelsalade, maatje. En als je in een slecht humeur, het verblijf van de hel weg van haar. U wilt dat ze je associeert met positieve energie, niet negatief boos-bij-de-wereld-vibes.

De grootste factor die vrouwen zorg over in relaties is *** Hoe u haar het gevoel .***

Voor beter of slechter, positief of negatief, de manier waarop u haar het gevoel en de gevoelens die ze associeert met u is grotendeels gaat om het resultaat beïnvloeden - of je slagen of falen zal in niet geringe mate afhankelijk zijn van wat ze denkt als ze denkt aan je.