dinsdag 26 juli 2011

50% van de Britse mannen pick grote TV over seks


Bijna de helft van de ondervraagde Britse mannen zouden opgeven seks voor zes maanden in ruil voor een 50-inch plasma-tv, een enquête - misschien verwonderlijk uitgevoerd voor een bedrijf de verkoop van televisies - heeft gevonden.

Elektrische retailer Comet ondervraagde 2.000 Britten, met de vraag wat ze zouden opgeven voor een grote televisie, een van de laatste consument "must-haves".

Het bedrijf vond 47 procent van de mannen zou opgeven seks voor een half jaar, in vergelijking met iets meer dan een derde van de vrouwen.

"Het lijkt erop dat de grootte echt toe doet meer voor mannen dan vrouwen," aldus de firma.

Een kwart van de mensen zeiden dat ze zouden stoppen met roken, met ruwweg hetzelfde percentage bereid op te geven chocolade.


maandag 25 juli 2011

Er is geen Britney Spears Tape


Er is geen Kevin Federline-Britney Spears sex tape, volgens de advocaat van Federline, Mark Kaplan. "Hoewel dit is endemisch van talloze valse en onjuiste verhalen die hun weg hebben gemaakt in de media ten aanzien van Kevin, zijn huwelijk met Britney, en de echtscheidingsprocedure waarin ze op dit moment doormaken, wil ik deze kwestie te laten rusten voor eens en altijd , 'zei Kaplan. "Er is niet een sex video van Kevin en Britney in het bestaan ​​... verhalen van Kevin proberen om een ​​dergelijke video te verkopen zijn overduidelijk vals en iedereen die rapporten hebben zij informatie van deze pogingen is ofwel liegt of de rapportage van de leugen van iemand anders."

44% van de mannen Hope te scoren op de eerste date