zaterdag 20 augustus 2011

A Way of Life


Kent u het verschil tussen een aardige vent die zelden aan meisjes en een man die altijd babes heeft om hem heen?

Eenvoudig: de MAN-of pick-up artiest maakt gebruik van elke gelegenheid, zonder enig voorbehoud.

Veel leuke jongens droom van vergadering hete meiden. Ze kunnen zelfs proberen om sommige vrouwen via clubs, online dating sites, of speed-dating events te voldoen. De realiteit is dat de meeste van deze jongens zullen geven na het ervaren van de VN-gunstige resultaten. Angst en afwijzing zijn de twee grootste obstakels die de meeste jongens BELETTEN opnieuw te proberen, en slagen.

Reality Check - hoe denk je dat deze pick-up artists kreeg de vaardigheden om te komen waar ze zijn? Zeer weinig jongens zijn geboren met die vaardigheden en zelfs Naturals hebben een paar fouten en krijg afgewezen van tijd tot tijd. Het geheim is om een ​​back-up wanneer je neergehaald, van je fouten te leren, en verbeteringen aan te brengen.

Mannen die succesvol zijn met vrouwen zijn altijd op, net als de Energizer Bunny. Ze zijn voortdurend op het merk, landmeetkunde nieuwe prospects, het evalueren van de situatie en hun omgeving. Deze jongens zijn gericht op het bereiken van hun doel en gebruik maken van SUBTIELE PERSISTENTIE. Ze oefenen totdat ze zich gerust voelen lopen tot en praten met volslagen vreemden. Dat comfort niveau verandert in een gewoonte waardoor het uiteindelijk een tweede natuur.

Het transformeren van nieuw gedrag in een manier van leven is hoe je echt succesvol geworden.

Mijn advies is om optimaal te profiteren van uw vrije tijd te nemen om uw technieken te verbeteren. Flirten met vrouwen overal: de drive-thru gal, bank tellers, je serveerster, barmannen, klanten en dames je workout samen, etc.

Ga niet zitten wachten tot het weekend te rollen rond of de club jij en je buddy zijn het raken van zaterdagavond. Carpe Diem! Pluk de dag! Beschouw elke interactie als een kans voor u om uw vaardigheden te ontwikkelen.