maandag 25 april 2011

Speed ​​Dating Surival Advies


Speed ​​dating singles geeft een kans om test-een dozijn of zo mogelijke data schijf in een avond. Deelnemers ontmoeten, mengen een beetje op een receptie, neem dan plaatsen aan tafels in de kamer rond. Een bel klinkt en elke gekoppelde-off echtpaar heeft zes minuten grootte elkaar op.

Op de zes minuten merk, de bel klinkt, de mannen naar de volgende tabel in lijn en begint het proces opnieuw. Alle snelheid daters hebben een cheque sheet bij te houden welke mensen die ze graag nog eens zien, of niet te houden. De volgende dag, krijgen ze een lijst van de organisatoren van iedereen die ze zei dat ze zou willen ontmoeten, die ook willen hen te ontmoeten.

De aantrekkingskracht van speed dating is een kans op maat van een blind date zonder zich te bekommeren over de vast te zitten op een lange, lastige datum, met iemand die je realiseert dat je niet echt graag.

Lisa Dagelijks, dating expert en auteur van 'Stop gedumpt ", biedt dit advies aan speed-date:

â € ¢ Smile. Het maakt een goede eerste indruk. "Ik wonen veel van deze evenementen," Daily gezegd. "En zie je altijd mensen fronsend naar beneden, markering dingen af ​​op hun scorekaart alsof ze naar een banenbeurs. Relax!"

â € ¢ Dress for succes. Ze adviseert vrouwen om te dragen rode â € "een kleur die studies hebben aangetoond dat de hartslag te verhogen en aantrekkingskracht te bevorderen. Mannen, zegt ze, moeten dragen blauw, want blauw is een rustgevende kleur. Kortom, aardige jongens dragen blauwe, rode hete meiden dragen. Dagelijks geeft toe dat haar advies heeft geleid tot speed dating evenementen waar alle deelnemers te zien in blauw en rood.

â € ¢ Denk aan een goede vraag. Speed ​​daters ziek van de beantwoording van dezelfde vragen over en weer â € "waar kom je vandaan? Wat doe je voor de kost? â € "dus je kan een grote indruk door niet te vragen saaie vragen. Vraag wat ze doen voor de lol, die hun helden waren toen ze kinderen waren, welke drie objecten die ze zou meenemen naar een onbewoond eiland. Hun antwoorden zullen u vertellen veel over hen, en uw vragen vertel ze net zo veel over jou. Speed ​​dating, dagelijkse zei: "eigenlijk is de perfecte setup. Je hoeft alleen maar onderhoudend zijn voor zes minuten. Iedereen kan onderhoudend zijn voor zes minuten."

Nuevo sitio de citas ofertas de $ 60K para bebés Groupon