donderdag 3 juni 2010

Chinese Dating


ONLINE huwelijksmakelaars zijn gebruikelijk in China, maar een nieuwe Chinese website doet het goed door te draaien aan het traditionele idee van het huwelijk op zijn kop.

Onder de naam "Huwelijk voor Asexuals" (www.wx920.com), de site claimt de eerste en grootste online broker voor het huwelijk "aseksuele 'mensen in China. Zij zegt dat er 7.000 leden sinds de lancering vorig jaar aangetrokken.

Het snelle succes illustreert de expansie van het internet in China, de steeds tolerante karakter van de Chinese maatschappij - en de manier waarop kleine, maar groeiende minderheid van de mensen stappen uit de tradities die de cultuur hebben gedomineerd duizenden jaren.

"Ik kwam met het idee om een vriend, die zijn seksuele vermogens verloor na een ongeval te helpen," zegt de 33-jarige oprichter van de site, die full-time werkt voor een IT-bedrijf in de afgelegen zuidelijke provincie Guangxi.

Een lid van de Communistische Partij en een vrijwilliger sociaal werkster, de oprichter was bereid om zichzelf te identificeren en alleen zijn internetverbinding naam, Lin Hai, koos hij niet aan zijn ouders te vertellen en mede-werkers over de site, omdat hij zich zorgen over hun reacties.

"In het begin had ik niet kon geloven dat zoveel mensen uit heel China werden getrokken op mijn website, 'zei Lin.

Zestig procent van de klanten van de site zijn mensen die niet kunnen seks hebben, zei Lin. De rest zijn 'kameraden', de Chinese bijnaam voor homoseksuelen, die in het teken op zoek naar een heterokoppels echtgenoot, die vaak te verlichten en de sociale druk van hun familie. De site is bijzonder gedurfde, omdat de cultuur van de sterke nadruk op het heteroseksuele huwelijk en kind-lager. Volgens voorzitter Mao, een persoon "werkunit" of de werkgever fungeerden vaak als matchmaker.

Maar het huwelijk voor Asexuals is een voorbeeld van de wijze waarop de instelling van het huwelijk wordt aangepast, meestal in de Chinese steden, door halsbrekende economische en sociale ontwikkeling. Zogenaamde 'DINK "huwelijken - staat voor' dubbel inkomen, geen kinderen hebben" - populair geworden onder jonge urban professionals. Dergelijke regelingen niet zal leiden tot een wenkbrauw in het Westen, in China, maar ze zijn nog steeds gezien als een radicale levensstijl keuze.

"Ik heb er geen tijd voor kinderen, of zelfs te verhogen door middel van de zwangerschap te gaan," zei een manager in haar eind jaren dertig op een Japans bedrijf in Shanghai. 'Ik zou liever het geld besparen en de tijd om meer gelukkig leven met mijn man. "

Onderstreept de nog steeds controversiële karakter van haar keuze, de manager bereid was om haar naam te geven alleen als "mevrouw Liu".

Een andere innovatie is "het huwelijk in het weekend", waarbij koppels van elkaar gescheiden leven bewust op weekdagen om hun zelfstandigheid kunnen behouden.

"Er is veel meer ruimte voor onconventionele huwelijken, zoals de overheid zich geleidelijk terug uit het prive-leven na 1978," zei zon Zhongxin, een socioloog verbonden aan Universiteit van Fudan.

De Chinese overheid schroomt niet te blokkeren of censureren dingen op het internet die het niet willen, maar Lin zei dat hij geen officiële kritiek of waarschuwingen over Huwelijk voor Asexuals ontvangen.

De website is smaakvol ingericht in een pastelkleur groen, met traditionele Chinese muziek en een romantisch beeld van een westerse man en vrouw aan de top van de home page.

Het omvat de besprekingen van de aseksuele het huwelijk, alsmede een deel contacten waardoor mensen elkaar kunnen ontmoeten van elkaar. Het is gratis, maar donaties accepteert.

"Ik wil een jongen die in Beijing is uitgesproken, rechtop en die behandelt mijn ouders wel," schreef "Peking Girl" in een typische posting. "Ik ben een vertaler, lang en slank, en ik verdien 2.000 tot 3.500 yuan per maand."

De toon van sommige andere postings is meer tragisch in een land waar homoseksualiteit werd genoemd als een geestelijke stoornis tot 2001, en waar het nog steeds gestigmatiseerd in veel plaatsen.

"Mijn ouders dreigde om nooit me weer te zien of zelfs om een dubbele zelfmoord plegen als ik niet gauw een baby te krijgen," zei een heer Wu in zijn posting.

"Veel collega's kijken me als een eikel, een machteloze, of een zieke persoon, gewoon omdat ik getrouwd geweest en tien jaar geen kind nog niet."

The Scotsman

Natuurlijke Geneeskunde Store


dinsdag 1 juni 2010

Ontevreden klant klaagt dating service


Haar ervaring met een Schaumburg-dating service op basis van vorig jaar verliet Galina Safir woedende plaats van in de liefde.

Safir zei dat ze bereid is te vergoeden Soulmates Inc $ 4.000 tot overeenstemming worden gebracht met mannen die net als haar, waren Russische, joodse en niet ouder dan 52.

In plaats daarvan, de mogelijke partners ontving ze verwijzingen voor waren allesbehalve, Safir beweert in een aangespannen vrijdag in Cook County. Safir, die niet kon worden bereikt voor commentaar, is Soulmates aanklagen voor een volledige terugbetaling, zeggende dat de onderneming haar misleid.

Maar Soulmates vertelt een ander verhaal. Marcia Engel, het lidmaatschap van de onderneming Service Director, zei Safir staat niet haar voorkeur voor een joodse man van Europese afkomst pas een maand nadat ze een contract getekend voor 36 verwijzingen in januari 2005.

"Ze had een leeftijd voorkeur... [Maar] haar profiel card verklaarde dat zij stond open voor elke religie," Engel zei, toevoegend dat Soulmates niet de nationaliteit op de lijst van voorkeuren van de klanten op te nemen.

Soulmates roept suit 'belachelijk'

Soulmates gaf Safir, dan 49, een totaal van 10 verwijzingen voor mannen matching haar profiel, en zij ingestemd met een ontmoeting met twee. De eerste was 53 jaar oud en joodse, terwijl de tweede man, een 47-jarige, niet joods was, zei Engel.

De rechtszaak geeft geen details over de mannen Safir werd opgericht met, maar betoogt, dat de Illinois Soulmates Dating Services Act heeft overtreden door geen Safir een volledige terugbetaling als het niet om haar een geschikte match te vinden.

Soulmates directeur Tracy Choubmesser genaamd de rechtszaak "belachelijk."

"Het is in ons voordeel om mensen passen zo spoedig mogelijk, 'zei ze.

'Er zijn geen garanties "

In het afgelopen jaar, het Better Business Bureau van de Northern Illinois heeft 251 klachten ontvangen tegen dating services, zei woordvoerder Steve Bernas. Tweeëntwintig procent van deze klachten waren tegen Soulmates, maar het bedrijf, dat zegt dat het heeft duizenden klanten, is in goede staat met het bureau.

Bernas zei daterende diensten hun aandeel krijgen van de klachten, omdat ze niet altijd wat de klanten verwachten dat - ware liefde.

"Het bedrijf gaat niet om iemand voor u te maken," zei hij. "Consumenten moeten begrijpen dat je een kans te nemen, er zijn geen garanties, geen kwestie wat de verkopers vertellen. '

Tegelijkertijd, dating services zich te beschermen met ijzersterke contracten die vaak ongelukkig klanten te verlaten zonder een poot om op te staan in de rechtszaal als er dingen niet werken, Bernas gezegd.

Daarom is het van cruciaal belang is voor would-be dating service klanten naar de kleine lettertjes lezen voordat u ondertekent een contract en de betaling van honderden, zo niet duizenden dollars.

De Illinois Dating Services Act geeft klanten drie dagen terug uit een overeenkomst vóór de voorwaarden juridisch bindend.

Google Nieuws


zondag 30 mei 2010

Poolse Single vrouwen en mannen in Polen Dating Site


Er zijn duizenden Poolse alleenstaande vrouwen en mannen ingeschreven bij een dating site Polen aan hun partners online te vinden. We hebben gezien veel Poolse dating sites die geheel gratis diensten aan Poolse singles te helpen aan data kan vinden. Het is geweldig om voor de liefde te zoeken, zonder kosten. We leven in deze dag dat we alles kunnen kopen online. Op zoek naar een Poolse vriendin en Poolse mannen op een gratis Poolse dating service is gewoon te makkelijk deze dagen. Op zoek naar relaties en het huwelijk op vrije Poolse dating diensten is populair in de afgelopen jaren. Gratis online dating websites Poolse vormen een middel voor singles passende Polen vindt dating droom vrienden. Online dating service Poolse is de beste manier om enkele Poolse vrouwen vinden of alleenstaande mannen online. U vindt duizenden mensen voor vriendschap, relaties of zelfs een huwelijk. Deelnemen aan online dating Poolse gratis diensten is eenvoudig. Het formulier om te registreren je persoonlijke advertenties is fluitje van een cent. Met andere woorden, op zoek naar een compatibele Polen dating partner online is eenvoudig als 1, 2 en 3.

Gratis Poolse dating sites bieden gratis e-Poolse leden van dating services. U kunt direct uw boodschappen aan een dating site Polen uw register op. U kunt direct op elk bericht via de vrije Poolse dating website. Het aantal echtscheidingen stijgt in de afgelopen jaren dus er zijn meer alleenstaanden op zoek naar Poolse vrouwen voor de mannen op het Poolse gratis online dating sites. enkele Poolse vrouwen streven naar alleenstaande mannen online wordt vaak voor deze dagen. Het is gemakkelijk om alleenstaande mannen in de VS of andere landen te vinden. Deze computer wereld verbinden singles samen online. Je hoeft niet om iemand te ontmoeten op school, werk of andere sociale plaatsen. Online singles kan ontmoeten elkaar op het internet met behulp van een paar klikken van de computer. Wat u moet doen is achteraf een goed profiel en u kunt zelfs uw foto's te uploaden naar uw persoonlijke advertentie. U kunt vervolgens communiceren met andere singles gratis. U hoeft niets te betalen met behulp van gratis online dating sites Polen. Je moet een goed profiel hebben, zodat andere online singles kunnen drop je een lijn als ze gevonden in jou geïnteresseerd.

Poolse Online dating service is de plek waar singles ontmoeten om te zoeken naar liefde. Er zijn veel populaire Polen dating diensten in Amerika of andere landen. Het voornaamste doel van deze Poolse online dating sites is om aan te passen singles met elkaar. Je kunt vinden van geschikte partners en vervolgens contact met hen allen. Ieder lichaam behoefte aan een metgezel. Om te voldoen aan uw behoefte, dan moet je een manier om dit te doen vinden. Dat is om te zoeken naar een liefde. We zijn te druk om naar de bars om alleenstaande mannen of vrouwen te ontmoeten. We hebben geen tijd om naar de parken of andere sociale plaatsen om singles te ontmoeten. Het is zo moeilijk om singles ontmoeten op deze plaatsen. Omdat het naleven van een persoon op het park, weet gij niet, indien de persoon is alleenstaand of niet. Je kan zeggen wanneer u voor het eerst een persoon te ontmoeten in het park door te zeggen "Ben je vrijgezel". Het is niet erg aardig om te zeggen dat wanneer je voor het eerst dat de persoon te ontmoeten. Dat is de voornaamste reden waarom online dating services Poolse u helpen bij het invullen van uw behoefte.

Wanneer u zoekt naar singles op deze Polen dating sites, weet je helemaal dat ze single zijn. Dus, is het gemakkelijk om singles online te vinden door deze Poolse dating services. Er zijn twee soorten diensten. Een daarvan is gratis online dating service Poolse en de andere wordt betaald Polen dating sites. Eerst moet u bepalen welk type dienst u nodig hebt. Beide soorten van deze Poolse dating diensten aan te bieden vrijwel dezelfde kenmerken. Of u nu op zoek naar een relatie op lange termijn of korte termijn, vindt u dat op deze Poolse dating services. Vergadering Poolse singles online op een volledig gratis dating service Pools in Polen is eenvoudig.

Why We?re Not Getting Married