vrijdag 14 oktober 2011

The Kiss of Death


Je hebt voldaan aan de meest ongelooflijke meisje. Je weet niet echt haar, maar je bent er vrij zeker van dat ze een Godin, rechtstreeks verzonden vanuit de hemel, in jeans.

U wisselden blikken in de chemie, een paar korte gesprekken gehad na de les, en zelfs botste tegen haar in het winkelcentrum. (Praat over het lot.)

Je weet dat je wilt haar. Er is geen twijfel over mogelijk. De vraag wordt nu, 'Wil ze je? "

Ze glimlacht naar je ... maar is het een vriendschappelijke of een flirterig glimlach? Je zag haar vertrekken met een andere man na de les ... was hij haar vriendje? Ze flirtte met je vorige week, zelfs aangeraakt je schouder ... dan volledig genegeerd u de andere dag. Doet ze zoals jij?

Hoe weet je dat? Je moet echt moet dit weten voordat u begint met het "streven naar" doe je niet?

Misschien is de meest voorkomende vraag die aan de Don Juan Forum betreft "het lezen van vrouwen" en proberen te achterhalen of ze je leuk vinden of niet. De poster beschrijft meestal zijn situatie, wat hij deed, wat ze deed, en vraagt ​​dan: "Betekent dit dat ze me leuk vindt? ' Of: "Betekent dit dat ze me niet willen?"

Zeker een populaire vraag. Zeker een kwestie die behoefte hebben aan een antwoord.

Nou, hier is de snelle antwoord op die vraag -> piekeren over een bepaald meisje, en of ze je leuk vindt, is de kus des doods!

Als je zorgen te maken over de vraag of een meisje leuk vindt of niet, de kans groot dat ze niet - of liever gezegd, ze zal niet. Ze zal niet omdat je "bang" en je obsessie met wat ze denkt u ook daadwerkelijk duwen haar weg.