maandag 16 april 2012

De Dating Site voor professionals LinkedIn


Na het opmerken hoe onveilig een aantal online dating sites zijn en hoeveel zijn gevuld met oplichters en zedendelinquenten, Naveed Nadir wilde een leegte in de online dating wereld te vullen. Hij besloot om de dating wereld en professionele wereld te trouwen door het creëren van Hitch.me, de eerste en enige dating platform voor LinkedIn professionals.

"Er zijn veel van dating websites die er zijn, maar de meeste mensen op die sites gaan liggen en hebben valse profielen," Naveed Nadir, de oprichter van Hitch.me, vertelde Mashable. "Met LinkedIn, mensen krijgen een gevoel van veiligheid en ze voelen zich meer comfortabel met het netwerk."

De online dating site kunnen gebruikers bladeren door profielen van honderden LinkedIn professionals over de hele wereld, stuur ze prive glimlach (zonder woorden), plaatsen (250 tekens) en zelfs presentaties (prive-foto's en video's).

Zodra u zich aanmeldt bij Hitch.me met uw LinkedIn-account, wordt uw professionele informatie, met inbegrip van uw LinkedIn foto, automatisch toegevoegd aan uw profiel. Om te voorkomen dat de site professionele, kunnen gebruikers niet wijzigen of aan te passen hun profiel foto.

Gebruikers kunnen vervolgens invullen van hun eigen persoonlijke profiel, met informatie zoals leeftijd, geboortedatum, interesses, foto's, etc. Hitch.me 's privacy-opties waarmee gebruikers te beperken de zichtbaarheid van hun persoonlijke profielen om alleen geselecteerde individuen omvat.

Om besparen u de moeite van het zoeken naar compatibele gebruikers, Hitch.me laat je al je wedstrijden met hun professionele en persoonlijke profielen op uw eigen dashboard.

Hoewel Hitch.me laadt niet op een maandelijkse vergoeding, zijn kredieten die vereist zijn om persoonlijke profielen te bekijken en verzenden. Gebruikers ontvangen 200 gratis credits tijdens het inschrijven en 100 credits per elke persoon die zich aanmeldt door te klikken op een gedeelde link die gebruikers kunnen posten om hun sociale netwerken.

Daarna credits kost $ 10 voor 300, $ 25 voor 1000 en $ 50 voor 2.500. Zodra u betaalt via creditcard, wordt een ontvangstbewijs naar uw e-mail en u krijgt volledige toegang tot professionele en persoonlijke profielen bekijken en verzenden.

Twintig kredieten zijn nodig om een ​​profiel te openen of een glimlach, 50 te sturen naar een pitch en 100 naar een presentatie te sturen.

"De bedoeling is om Hitch.me professioneel te houden en om het zo prive en veilig mogelijk te maken," zegt Nadir.


zondag 15 april 2012

Online Dating is niet alleen voor Nerds


Jongen ontmoet meisje, jongen wordt verliefd op meisje, jongen meisje krijgt, dit is het grootste verhaal ooit verteld.

Vrijwel alle facetten van het hof en relaties heeft ondergaan talloze veranderingen. Op een gegeven moment was het volstrekt onaanvaardbaar voor een vrouw om de eerste zet, anders dan de sporadische gelegenheid van een Sadie Hawkins dans te maken.

Afstand relaties gebruikt om de uren van het schrijven van brieven en duizenden dollars in de interlokale gesprekken te betrekken. Nu, met de komst van het internet, afstanden leek nooit meer zo klein.

Zelfs online dating zelf lijkt te hebben ondergaan zijn eigen mate van verandering.

"Vroeger dacht ik dat het raar was, iets wat ik nooit moeten doen", zei OSU student Charis Boamah. "Maar ik weet dat veel mensen die zijn getrouwd met behulp van deze sites. In deze tijd, is het uitgegroeid tot veel meer aanvaardbaar. "

Internet dating wordt gebruikt om de eerste plaats, maar niet uitsluitend, op de markt in de richting die buiten het college jaar. Websites die oorspronkelijk gebruikt voor de oudere mannen en vrouwen te richten, werden sommige van wie onlangs gescheiden of anderszins, die waren helemaal niet klaar om terug nog naar de conventionele dating scene.

Echter, met het internet de primaire gebruikers zijn jonger dan ooit, en elke website die een bedrijf, worden datingsites nu richt tot particulieren van 18-25.

Maar zijn studenten echt het gebruik van deze diensten? En zo niet, waarom niet?

"Internet dating is alleen voor losers en nerds", zegt Josh Bordin, een theater Major van Londen.

Is er een bepaalde, zij het cynisch, geldigheid hier? Immers, college-leeftijd mensen hebben een veelheid aan mogelijkheden waar om samen te komen met elkaar of elkaar te ontmoeten voor data. Waarom zou iemand zijn toevlucht tot het internet?

Met de Staat van Ohio is een van de grootste campussen in de Midwest, dus er zijn andere mogelijkheden voor het college-leeftijd te voldoen aan extra-curriculaire activiteiten.

Brett Lysnkey, een junior uit Cleveland, stelde: "Alle van de gratis sites zijn er gewoon voor booty calls."

Hij was niet alleen in zijn mening; van de 30 studenten geïnterviewd door UWeekly, ongeveer de helft had soortgelijke standpunten, waaronder Joe Merkens, een kunst de belangrijkste uit Montrose.

"Plenty of Fish en andere gratis sites zijn alleen voor seks," zei hij. "Een van mijn vrienden had seks met 90 procent van de jongens ontmoette ze vanaf daar."

Blijkbaar is er, op zijn minst anekdotische, legitimiteit aan online dating wordt een plek om iemand om de pijn van de eenzaamheid te verlichten voor slechts een nacht te vinden.

Iedereen heeft zijn of haar eigen reden voor het gebruik van online dating, dat wel. Sommigen doen gebruiken het internet voor slechts ontmoeten voor een nacht - of meer, afhankelijk van hoeveel beide partijen genieten - van volwassen ontmoetingen.

Echter, sommige willen gewoon iemand om tijd te besteden met.

Bobbi Holcomb, momenteel lessen voor medische codering en facturering, zei soms was het gewoon een goede adrenaline kick om te voldoen aan een nieuw iemand.

"En het was leuk om met iemand als ik wilde op een datum te gaan zonder het gaan naar een bar of een club," Holcomb gezegd.

Casey Stokley, een kunst de belangrijkste uit Canton, zei dat ze het zo druk tussen werk en klassen dat het bijna onmogelijk om op conventionele wijze iemand ontmoet.

"OkCupid geeft me de kans om jongens als ik kan ontmoeten," zei ze.

Online dating heeft een grote aantrekkingskracht naar de universiteit van vandaag bejaarde, maar kunt u de leden van het andere of hetzelfde geslacht te benaderen op uw eigen voorwaarden.

Het gaan naar de typische plekjes van de dating scene, concerten, spelletjes, bars, clubs, enz., is geen wenselijke locatie voor iedereen. Gebruik makend van het internet maakt het mogelijk om hun eigen data, termijnen en vlekken.

"Een man wilde me ontmoeten op een McDonalds", zegt Marissa Townsend, een pre-medische student uit Grove City. "Ik bewonder de poging tot een chill eerste date, maar serieus? '

Wat zijn de verschillen tussen online dating en in het echte leven, of IRL voor de kenners, naast de methoden van het eerste contact?

Volgens sommige die ervaring hebben met het gebruik van internet dating, er zijn geen verschillen tussen de twee.

Shawndra Jones, van Wright State University, zei dat beide hebben hun ups en downs.

"Mijn grootste horror verhalen komen uit jongens die ik niet heb ontmoet online, en een aantal echt hartverscheurend die afkomstig zijn van online ook," zei ze.

Net als elk ander aspect van het leven, online dating krijgt terug wat je erin steekt, studenten gezegd.

Echter, zelfs met de late night bellers, de mislukte data en al het andere, zijn er een paar die eigenlijk krijg je iets dieper dan dat van hun online dating ervaringen.

Er zijn een aantal die daadwerkelijk krijgen wat de websites claimen als hun voornemen, langdurige, wederzijds respect relaties. Ze zijn veel minder en definitief ver uit elkaar, maar ze gebeuren. Elk van de websites die er zijn bieden verschillende soorten van de resultaten, vaker wel dan niet ten bewijze van de oude gezegde waar, je krijgt wat je betaalt.

Volgens www.datingsitesreviews.com, een hoger percentage van dating sites die een maandelijkse vergoeding, zoals eHarmony vereisen, Match.com en Chemistry.com hebben meer kans op langdurige relaties te produceren.

Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat iemand trollen voor een late night cowboy of cowgirl is minder bereid te betalen voor een dergelijke ontmoeting bij het krijgen van dingen elders gratis.

Echter, alleen omdat de betaalsites hebben meer kans op legitieme aandacht te vergaren voor een langdurige relatie betekent niet dat u een hogere kans hebben iemand te ontmoeten.

Laura D'Aveta, van Columbus zei dat ze "niet heeft ergens gekregen met eHarmony."

Aangezien de technologie zich verder ontwikkelt, iedereen, met name degenen die in een grote sociale omgeving als een college, te produceren op grote schaal elektronisch sociaal netwerk. Daarom is gebruik van internet voor datering is gewoon de logische volgende stap.

Het is beschikbaar voor iedereen die het wil, en is zo succesvol als de hoeveelheid werk die je erin steekt. De sleutel is om te beseffen dat alleen maar omdat het is het internet betekent niet dat de mensen met wie je te maken met zijn niet minder reëel.