zaterdag 23 april 2011

Dingen Guys graag horen en haten om te horen


Dating is over het hebben van prachtige, leuke avondjes uit met de heetste singles in uw stad ... maar met de eerste datum zenuwen kunnen zijn dat je je voet plakken in je mond! Geniet van deze tips en leer je les voordat het te laat is!

Dingen jongens graag horen ...

1) "Wat gebeurde er toen?"
Ze zijn de mens na al â € "zelfs als ze zijn mannen. Een man wil graag gerustgesteld worden dat hun leven zijn, in feite, interessant. En terwijl hem in de rede, het veranderen van het onderwerp, of verveeld handelen zijn bekende nagels aan de doodskist, het is niet altijd genoeg om er gewoon zitten, glimlach, en herhaal een monotoon, "Uh-huh," vooral als dat is het enige wat zeg je tijdens je date. Hij zal weten dat je echt interessant als je hem aan te moedigen actief met opmerkingen als: "Je maakt een grapje! Wat gebeurde er toen?" of "Ga op ..."

2) "Dat is behoorlijk indrukwekkend."
Misschien is hij geplaatst in een lokale triatlon. Of kreeg een promotie op het werk. Of bedacht hoe hij zijn airconditioner vast te stellen. Wat hij heeft gedaan, als hij melding van maakt op een datum, hij is waarschijnlijk trots op ita € "en als je zijn ego voeden door applaudisseren zijn inspanningen, maak je hem het gevoel als een koning.

3) "Wat doe je als je niet op het werk?"
Hoewel een man het werk zou kunnen worden van primair belang, hij heeft ook andere dingen in zijn leven dat hij waarden. Heeft hij jongleren? (Nou ja, misschien is dat niet een je hoopt te horen) werken aan zijn auto? Een instrument bespelen? Met een beetje aftasten, kan een vrouw hit op verborgen passionsâ € "en over te brengen dat ze geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een compleet beeld van hem en niet alleen wat hij doet voor zijn salaris.

... En dingen die mannen haten om te horen ...

1) "Dus hoe voel je je over abortus?"
Dit type vraag is bekend onder de mensen als een € lakmoes Testa "een gevoelig onderwerp dat vrouwen te vergroten om in te schatten of we politiek bent, moreel of geestelijk op dezelfde pagina als hen (de doodstraf, homohuwelijk, en de oorlog in Irak passen ook op de factuur). Tuurlijk, ze hebben waarschijnlijk sterke meningen. Maar mannen zijn niet geïnteresseerd in het krijgen in deze onderwerpen met u, althans nog niet. Immers, dit is een datum, geen debat club. Laten we allemaal plezier hebben en meer te besparen verwarmd heen-en-forths voor later.

2) "Hoe voel je je over het hebben van een gezin?"
Pop deze vraag tijdens de eerste date, en de meeste mannen zullen ervan uitgaan dat uw biologische klok tikt snel en loudlyâ € "en dat is geen goede zaak. Het is niet dat alle mannen niet willen families, veel van hen daadwerkelijk € DOA "het is gewoon dat mannen de neiging om willen krijgen om een ​​vrouw eerst weten, voordat je een discussie over uw favoriete babynamen te starten. En mannen willen weten waar u van houdt als meer dan alleen als een potentiële baby-making machine. Immers, waar is de romantiek in die?

Online Dating: Når Ikke å svare på en e-post