dinsdag 23 november 2010

Is het veilig om je partner date?

Pakkende teksten, en als het leven is folie op je neer niet eens een paraplu kan beter een goede vriend. Maar moet je ook gezellig met een partner?

Een nieuwe online dating studie van de Britse Friends Reunited website - die helpt oude schoolgenoten in contact komen met elkaar - rekent beschikbaar mates kunnen de juiste plaats om uw jacht te beginnen voor de liefde.

Website spokesowman Rhoda Breakell zei: "We wilden weten of dating echt verwennen een mooie vriendschap en ook mensen die beginnen op zoek naar liefde te vinden en eindigen als elkaars beste vrienden..

En het blijkt dat de Harry en Sally syndroom echt bestaan heeft.

Iets meer dan 35 procent van de vrouwen en 41 procent van de mannen die hebben gereageerd op de enquête zei hun "beste vriend" is een lid van het andere geslacht.

Dating mates is het meest voor bij mensen tussen de 35 en 55, waaruit het duurt voor beide partijen een tijdje de moed.

Meer dan de helft van de vrouwen en tweederde van de mannen hebben overwogen vragen stuurlieden op een datum, maar het heeft geleid tot gemengde resultaten voor degenen die de sprong

Een derde wordt nog steeds dating, een derde wordt terug naar zijn vrienden weer en het laatste derde zelfs niet spreken meer!

"Beste vriend dating eigenlijk maakt veel zin, want na alle, diepe vriendschap is de kern van een langdurige romantische relatie", besluit Rhoda.

Maar als je denkt van dating een partner, let op de waarschuwende verhaal van Britney Spears.

De kortstondige relatie van de gevallen pop prinses en jeugdvriend uit Louisiana, Jason Allen Alexander, werkte niet zo goed.

De twee trouwden in 2004 in Las Vegas, maar vernietigde het huwelijk slechts twee dagen later.

Online Dating Tips