maandag 12 juli 2010

Hij is Mr Right?


Denk je dat je de heer Naast de potentie om Mr Right heeft? Voordat u de sprong zonder te kijken, neem een eerlijke inventaris. Zie hoeveel van de volgende vijf essentiële eigenschappen hij bezit.

Hij luistert naar je

De beste manier om te weten of de heer Volgende geïnteresseerd is in (en worthyof) wordt een kandidaat voor Mr Right? Hij luistert naar je. U weet dat hij luistert als hij oprechte bezorgdheid toont, consequent onthoudt dingen die je hebt hem verteld (je verjaardag, favoriete eten, de beste vriend van de naam, enz.), en biedt emotionele steun in de eerlijke en doordachte manieren.

Hij verbindt met je gemakkelijk

We zijn allemaal in die relaties die rekening WERK (en zuigen het leven uit van ons kracht in het proces). Wanneer een relatie werkt op zijn eigen, het voelt moeiteloos, gemakkelijk en vloeiend. U hoeft niets te treden, vergeef iedereen, of zet een oogje dicht voor rode vlaggen of darm-twisters. In plaats daarvan kunt u communiceren en samenwerken met comfort, compatibiliteit, en onmiskenbare chemie. Als en wanneer je dit soort van interactie, bent u op iets heel bijzonders.

Hij wil de echte jij

Zo vaak, vrouwen voelen de noodzaak om een deel van zichzelf op te offeren om een relatie te laten werken. In de juiste verhouding, er is geen noodzaak. Je hoeft niet te verbergen, toon naar beneden, of voor enig aspect van u of uw fabelachtige leven excuses. Met de juiste partner, je bent niet alleen in staat om jezelf te zijn, maar je bent beter in staat om de beste versie van uw meest authentieke zelf - geen compromissen nodig zijn.

Hij is betrouwbaar

Een relatie zonder vertrouwen is gedoemd vanaf het begin.

Een relatie zonder vertrouwen is gedoemd vanaf het begin. Maar een relatie met veel vertrouwen? Een fantastische basis voor een werkelijke en duurzame liefde! Gebouwd in de tijd, het vertrouwen is gebaseerd op het eenvoudige geloof systeem dat uw partner uw beste belangen die op het hart heeft en zal nooit opzettelijk pijn doen (en vice versa). Indien en wanneer je ontdekt dat de heer Volgende is 100 procent betrouwbaar is, zult u geen moeite hebben het geven van je hart voor Hem. In ruil zal hij hoogstwaarschijnlijk geeft je zijn hart en de weg effenen voor een duurzame, liefdevolle relatie te ontvouwen.

Hij verrijkt je leven

In de verkeerde relatie, uw partner tranen je emotionele flarden, brengt u naar beneden, en in het algemeen drains je energie. In de juiste verhouding, hij verrijkt je leven, je inspireert tot je beste zelf, en brengt een gevoel van vrede en de mogelijkheid voor jou. Je weet dat de heer Volgende is uw leven verrijken of en wanneer hij stimuleert en ondersteunt u professioneel, persoonlijk en geestelijk. En als hij dat doet, hij alleen kan worden Mr Right!

Heeft uw heer Volgende beschikken over alle vijf kwaliteiten? Zo ja, gefeliciteerd! Je hebt je huiswerk, wijselijk gekozen, en zijn nu goed gepositioneerd voor succes relatie.

Zo niet, pak jezelf, stof jezelf af, en terug in de dating zwembad met een duidelijker inzicht in wie je wilt-to-date te krijgen. Vergeet niet, het vinden van je partner is niet altijd gemakkelijk, maar door duidelijk te zijn, ter ere van jezelf, en dienovereenkomstig te handelen, zult u te bezuinigen op de verspilde tijd met Mr Wrong en de heer Volgende en uiteindelijk ruimte maken voor Mr Right.