donderdag 17 maart 2011

Dating site vraagt ​​'ben je warm genoeg?'


Freelance job werk

Trenton, New Jersey (Novum / AP) - Jason Pellegrino (een 8,2 op de aantrekkelijkheid schaal) zegt het probleem met Internet dating diensten is niet genoeg echt warm uitziende mensen.

Zodat hij en een zakenpartner hebben HotEnough.org, een soort online versie van Studio 54, de exclusieve '70 disco waar het verkrijgen van de toelating was een meedogenloze darwinistische oefening. HotEnough.org is voor "fit, goed uitziende" mensen.

Aspirant-leden moeten indienen foto's en moet een 8 of hoger door mensen die reeds worden beoordeeld in de club. Zodra ze binnen zijn, zij mogen e-mail andere "hotties 'voor $ 9,95 per maand.

"Het is zeker moeilijk te krijgen door dat touw, maar als je eenmaal binnen bent, je in en je bent een deel van de partij," zei Pellegrino. "Maar je weet dat er gaat een hoop mensen buiten te wachten."

De 33-jarige zei dat hij en zijn partner, Sean Cohen, de site gemaakt na het sluiten van dat internet dating sites veel dappere en wanhopige mensen, maar niet bijzonder aantrekkelijk te trekken.

Een paar maanden na de lancering, het lidmaatschap is net onder de 1.000, Pellegrino gezegd. In het begin, slechts 8 procent van degenen die worden toegepast gemaakt van de functie, maar nu ongeveer 25 procent van de aanvragers te doen, zei hij.

Kandidaten moeten sturen in drie foto's, waaronder een full-body shot. Actieve leden tarief van de foto's online zonder het te weten iets anders over de mensen in hen.

"Mensen kunnen zeggen dat de site ondiep is, kunnen ze zeggen dat het oppervlakkige, maar ik denk dat we allemaal een beetje oppervlakkig als het gaat om dating," zei Pellegrino.

Een van de "hotties" toegelaten tot de club is Jimmy Ziomek, een 29-jarige uit New York City, die een 8,2 beoordeeld. Ziomek, die zei dat zijn baan in vastgoed houdt hem uit te gaan veel, heeft blauwe ogen en licht bruin haar en gaat naar de sportschool vier tot vijf keer per week.

Met behulp van HotEnough.org "tijd bespaart en het doet het zoeken voor u, vernauwt het tot de mensen die u geïnteresseerd bent in vergadering", zei hij.

Onder degenen die het niet haalde de cut was Jeanette Ponder, een 28-jarige internet blogger uit Oost-Orange, New Jersey, die vond zichzelf een 8 of 9. Ze zei dat ze worden toegepast, omdat ze dacht dat het zou een goed verhaal te maken.

"Ik heb een vermogen van, zoals 5.7," zei ze. "Als je jezelf er in elke situatie, zelfs als het een die je niet bent serieus neemt, gaat het te steken."

Maar ze ook gemotiveerd: "Je kunt niet een relatie doordat ze arm candy te maken."

Net als het of niet, HotEnough.com werkt volgens een principe dat watchers van de singles scene al lang erkend: "Mensen hebben de neiging om te eindigen met de partners die hen wedstrijd in fysieke aantrekkelijkheid", zegt Margaret Clark, een professor in de psychologie aan de Yale University .

Pellegrino, wiens baan als projectmanager voor een bouwbedrijf in Maplewood laat weinig tijd voor dating, heeft bruine ogen en een stralende lach, gaat naar de sportschool ten minste drie keer per week en krijgt zijn stijlvolle kapsel geraakt om de twee weken. Hij was blij om het te maken op zijn eigen website.

"Ik zie mezelf meer in, zoals de 7,5 bereik," zei hij.

Copyright 2007 The Associated Press.


Eerlijk Schrijven de online dating profiel


Ik vond dat toen online dating, een groot percentage van de mannen (en ik hoor dat vrouwen het ook doen), liegen over zichzelf in een of andere manier. Typisch, de hoogte dat de meeste mannen over oneerlijke zal liggen, en ik hoor dat vrouwen het vaakst liegen over hun gewicht. In mijn profiel, ik zei dat ik een voorkeur voor mannen die waren 60 jaar of langer. Als gevolg daarvan, ontmoette ik meer dan een paar mannen die zeiden dat ze werden 60 groot, maar op de naleving ervan, vond ik dat ze meestal waren veel korter. Ik kan eerlijk zeggen, dat in de jaren dat ik online dating, moet ik tientallen hebben voldaan van de mannen, en in mijn schatting, een goede 80% van hen waren volledig oneerlijk met betrekking tot hun hoogte. Online dating sites zijn repetitieve in hun advies aan een foto met je profiel te plaatsen.

Canadian Si?ownie Men Ban