vrijdag 21 mei 2010

Singles beter in groepen?


Door MIKE KERWICK
Schrijver van het Personeel

Ze ontmoetten elkaar op PJ Clarke, de 120-jaar oude pub in Manhattan 55e en derde. Sharon was met vier van haar vriendinnen; Ed was met twee van zijn vriendjes.

Liefde heeft geen bloesem die eerste nacht. Sharon en Ed niet verlaten arm in arm, op zoek naar een vrederechter, die zou trouwen ze de volgende ochtend.

Ze praatten. Ze hadden plezier. Zij kwamen overeen elkaar weer ontmoeten.

"Terugkijkend op het," zei Sharon Gaffney op een recente dinsdagochtend, "het was een veel meer comfortabele manier. We waren in staat om onszelf te zijn."

Ze trouwt met de man uiteindelijk uit dat de Ierse bar in oktober 2004. Aangezien Internet dating ontplofte, haar ervaring bij PJ Clarke's Got Gaffney denken. Zoveel mensen op zoek gaan naar hun zielsverwanten online; paar op zoek gaan naar hun zielsverwanten in groepen.

Op 1 augustus, Gaffney Hiermee MeetOut.com gelanceerd, een toegewijde website te brengen van groepen mensen bij elkaar in bars.

"We wilden het beste van wat online dating-en sociale netwerken zou kunnen zijn om de site te maken te nemen," aldus Gaffney. "Maak het veiliger, minder druk. Veiligheid is een groot ding nu, en met de groep aspect is de veiligheid in de getallen."

Het idee is eenvoudig. U bezoekt de website, inschrijven met drie of vier van je vrienden, dan op zoek naar andere groepen op zoek naar de stad te schilderen. Na het kiezen van een bar (Gaffney heeft meer dan 100 plaatsen aan boord), stuurt u een uitnodiging voor een andere groep.

Elk lid van beide groepen zal de uitnodiging ontvangen. Als twee mensen uit elke groep te aanvaarden, worden de plannen in gang gezet.

Leden krijgen een secundaire arbeidsvoorwaarde wanneer de vergadering plaatsvindt op zondag, maandag, dinsdag of woensdag. In New York bars, zijn leden is verzonden coupons die hen recht geeft op een tweede ronde van de drankjes gratis. In New Jersey, zijn leden aangeboden half-off een tweede ronde van dranken.

"Ik vind het echt een heel goede respons geweest," zei Gaffney.

Registratie is gratis, maar zei Gaffney de website zal veranderen in een abonnement-gebaseerde dienst later dit najaar. Of het nu is populair genoeg om de $ 9,95 per maand kosten de moeite waard nog te bezien.

Gaffney zei op dit moment is ze gericht op stedelijke gebieden New Jersey. Als u niet wilt dat naar de Hudson kruis, uw beste inzet voor de vergadering van Hoboken zijn of Jersey City.

Uiteindelijk Gaffney zou graag naar de site uit te breiden naar andere steden op te nemen. Ze heeft haar oog op Boston, Philadelphia en Washington, DC "Gebieden waar er een hoge concentratie van singles," zei Gaffney.

Het werkte voor haar. Gaffney is proberen te maken daar te werken voor alle andere singles uit.

Copyright  © 2006 North Jersey Media Group Inc

??? ???? ??? 15 ??