woensdag 21 september 2011

Speed ​​Dating Tips


Heb je geprobeerd speed dating nog? Veel mensen aarzelen om het te proberen omdat ze geloven dat vijf minuten niet genoeg tijd is om naar iemand te leren kennen, of omdat ze zich ongemakkelijk doen. Dit zijn legit redenen. Echter, als je in de speed dating te gaan met de een positieve houding en gebruik deze tips vindt u het een geweldige ervaring zijn:

First Impressions

Je ziet er niet zo veel uit. Wat is belangrijker is uw stijl. Wat doet de manier waarop je je kleedt zegt over u? Ik zeg niet dat te kleden als een rockster. Gewoon stijlvol. Zolang je niet gekleed als een computer verkoper, zul je wel goed. Gebruik eerste indrukken in je voordeel.

Positiviteit

Dit geldt niet alleen voor dating tips snelheid. Positiviteit is essentieel in alle interacties. Wanneer u een grote glimlach op je gezicht hebt, mensen denken "Wow, die kerel moet zijn spullen bij elkaar hebben." Het zegt meteen zoveel goede dingen over je. Ook kijk je zenuwstelsel gewoonten zoals tikken je vingers of voeten.

Drink niet ... Too Much

Ik heb deze fout voor. Als je net als mij, alcohol maakt je onoverwinnelijk voelt en kan ertoe leiden dat u moet doen en zeggen domme dingen. Net drink genoeg om te blijven ontspannen en om uw gesprek sappen stromen. Het is vier minuten, je wilt om jezelf te uiten op een goede manier.

Focus On The Girl

Leer zoveel als je kunt over de andere persoon in de tijd die je hebt. Wees oprecht geïnteresseerd. Iedereen heeft normen in hun geest van wat voor soort partner ze willen. Stel haar vragen en ontdek of ze past bij jou. Wees niet bang om jezelf te uiten ook. Als je zegt dat iets stom en ze houdt niet van je, dan is het waarschijnlijk niet zou hebben uitgewerkt hoe dan ook. Zoek uit wat ze gepassioneerd en vraag haar vragen over.

Entertain Yourself

Speed ​​dating is niet een test of een ernstige gebeurtenis. Het is bedoeld om leuk en speels. Zie het als een kans om een ​​heleboel mensen te ontmoeten en hebben een goede tijd. Altijd vermaken en veel plezier ermee. Als je plezier, de kans groot dat de mensen die je spreekt zal veel plezier ook. Gewoon zien als een kans om veel interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden.

Houd deze speed dating tips in gedachten wanneer je gaat en je zult zeker een goede tijd te hebben!


dinsdag 20 september 2011

Vijf belangrijke dingen te overwegen over dating


Iedereen doet het. Niet iedereen houdt ervan. Of u nu genieten van dating of vinden het stressvol en verschrikkelijk, weet je dat als je ooit naar de enige persoon die kan uw dating leven voorgoed te stoppen te vinden, moet je het doen. Heren, u hoeft alleen meiden date als je ooit naar de perfecte een voor u te vinden. Dus, hier is ook goed advies voor je.

Buitengewone dating kan worden onderverdeeld in de vijf belangrijkste dingen over dating girls.They zijn:

Meisjes zijn niet jongens. Ze vinden het niet leuk is om geluiden te maken door het plaatsen van hun handen onder hun oksels en handelen als een gevleugeld wezen. Zelfs als ze dronken zijn, doen ze niet leuk. Bewaar dit soort gedrag voor de nacht guy's.

Meisjes zijn niet jongens. Ze denk niet dat het cool is om op te scheppen over je vorige relatie veroveringen. Ze willen niet weten over de ditzy blondine die niets te zeggen, maar had de meest fantastische rek ooit gemaakt. Ook denken ze dat het geweldig is om hun jongen begroet door elke vrouw in de plaats. Neem je date naar een andere plaats gewoon te worden aan de veilige kant en nooit, nooit, nooit over je ex-vriendin.

Meisjes zijn niet jongens. Ze houden niet van je te zien opdagen op hun deur in de inferieure oude spijkerbroek met een goedkoop vijf-buck pizza in de hand. Geloof me op dit ene. Misschien later - zo later, net als na de kinderen tieners worden - het zal wel goed voor dit soort dingen te gebeuren. Maar voor nu, alstublieft, jongens: neem een ​​douche, op iets leuks, zoals kaki hemd en een trui, en hebben bloemen in de hand in plaats van vet fast food.

Meisjes zijn niet jongens. Ze houden niet van als hun date trekt registreren buy-one-get-one-free coupons in het restaurant geld. Er is niets mis met een koopje, zeker in deze moeilijke economische tijden, maar gebruik deze freebies als je uit te gaan met je moeder (die uw zuinigheid liefde) of met uw beste vriend (die zou niet in de gaten of zorg hoe je betaald). Maak je date denken dat ze niet de moeite waard is de volle prijs.

Meisjes zijn niet jongens. Ze niet vinden, boeren en scheten wedstrijden hilarisch interessant en aangenaam. Wie kan komen met de meest geruisloze-but-meest-dodelijke een zonder enige voorafgaande waarschuwing is niets om trots op te zijn volgens de vrouwelijke helft van de bevolking. Noch is het zo cool om te kunnen boeren uit de melodie op "The Star-Spangled Banner." Nogmaals, het opslaan voor voetbal nacht met de frat broers.

Het onthouden van de vijf belangrijkste dingen om te onthouden over dating meisjes zullen u verder dan iets anders als het gaat om het hebben van een geweldige tijd op uw data. De vijf belangrijkste dingen om te onthouden over dating meisjes zullen je ook toestaan ​​om meer dan een datum te krijgen met dezelfde dame. Er zijn veel mensen die u veel advies over dating, en zelfs sommigen die gewoon zeggen: "Wees jezelf."

Dat is niet erg advies, maar geloof me, als jezelf ook een van de verboden handelingen in de vijf belangrijkste dingen om te onthouden wanneer dating girls lijst, niet jezelf zijn. Beter zijn. Onthoud deze vijf meest essentiële dingen over dating meisjes en hebben een betere dating leven.


maandag 19 september 2011

De Flirten Signs


Als u denkt dat vrouwen niet flirt, je bent verkeerd. Sommige vrouwen doen het voor hun plezier. Anderen doen het uit liefde, en sommige vrouwen doen het, omdat ze een doel. Natuurlijk kunnen we hetzelfde zeggen over mannen, ook. Er zijn mensen, die niet stoppen flirten en zodanig, dat dit blijkt te zijn een manier van leven voor hen.

Natuurlijk de andere mensen die op zoek zijn naar de flirt moet altijd op de hoogte van dit, omdat een groot deel van hen kon worden hun partners. Maar om dit te laten gebeuren, moet men eerst leren hoe ze de borden het andere geslacht is het geven van weten. Soms zijn ze onwaar, maar in de meeste gevallen zijn ze een garantie op zijn minst voor een aangegeven sympathie voor u, en waarom niet voor iets meer serieus.

Ze is continu lacht naar je

Als u merkt dat een meisje licht op en begint te lachen elke keer dat ze je ziet. Dit betekent dat ze zeker enthousiast over je. Op voorwaarde dat ze vaak u geeft met brede, lange en vrolijke glimlach. Dit betekent dat ze zeker op zoek naar een flirt met je. En in dit geval moet je reageren met hetzelfde. Return haar glimlach, als ze van belang zijn voor je. Ze wil dat je haar een teken.

De lippen bewegen

Kijk na haar lippen bewegingen. Veel van de vrouwen flirt opzettelijk of niet het meest vaak met haar lippen. Als ze weet, dat je op zoek bent naar haar en ze begint naar verluidt instinctief: om te spelen met een rietje, om haar vinger op hen, om ze te likken, na te bootsen een kus, zodat ze stijf, te langzaam en hartstochtelijk lippenstift stellen of glans. Je kon er zeker van zijn, dat ze is flirten met je. Wat je moet doen is gewoon om het spel te nemen, als je meteen haar antwoord met een glimlach of een provocerende blik.

Ze kopieert uw gedrag

De jongere meisjes vaak beginnen met een man bewegingen en grimassen, wanneer zij zijn enthousiast over hem. Soms zijn ze zelfs proberen om hem te imiteren. Als ze imiteert je daden, je bewegingen van het lichaam, uw gebaren en mimiek, die u gebruikt. Dit betekent dat ze zeker je leeft en denkt ze, dat dit een manier om dichter bij je krijgt. Je moet proberen zich te gedragen alsof je ziet niets ongewoons. Zet uw gesprek in een enigszins grappige manier en natuurlijk zijn.

Ze zoekt u continu met een blik

Als je het gevoel wanneer je beide in een kamer, dat ze voortdurend zoekt naar uw blik, alsof ze niet kon stoppen met naar je te kijken. Ze kijkt strak naar je en ze zoekt een contact. Ze knipoogt naar je terwijl je praat en ze kijkt naar je in een uitdagende manier. Ze speelt met haar wenkbrauwen door ze ondersteboven. Je kon er zeker van zijn dat ze niet alleen geïnteresseerd in je, maar ze is echt over de oren van het hoofd voor je. Als u houdt van haar en als u wilt uw relaties verder in deze richting, niet te vermijden haar blik. Antwoordde haar op dezelfde manier.

Ze lijkt instinctief aan haar borst naar voren worden gebracht

Veel vrouwen gebruiken deze lastige wapen om de aandacht van mannen te trekken. Ze weten heel goed, dat dit een van hun meest krachtige wapens en ze zelfs niet aarzelen om het te gebruiken, want in 99% van de gevallen dit garandeert hun succes. Als u tijdens u op zoek bent naar haar dat ze instinctief begint ze haar borst naar voren of zij bochten in een manier om het voor u zichtbaar. Dit betekent dat ze zeker is begonnen met de zware artillerie en ze wil een flirt met je. Je moet niet gaan kijken naar haar borsten, hoewel de meeste van de mannen het te doen zonder zelfs maar denken. U wilt nog steeds om anders te zijn dan de anderen en om haar te verrassen met uw gedrag. Dit doet haar nog meer geïntrigeerd door u en kon haar nog brutaler in haar communicatie met jou.

Ze maakt haar lichaam instinctief naakt

Sommige meisjes gebruik maken van de lichte naaktheid van het lichaam om de aandacht van mannen te trekken. Dit gebeurt meestal wanneer ze willen snel en agressief handelen. Ze kon leunen naar je toe alsof ze doet dit zeer instinctief, en door dit te doen kon ze haar hals te openen. Ze kon liet een van de schouderbandjes van haar jurk naar beneden valt, zelfs zonder het te merken dit. Ze kon gooien opzij haar haar op een manier, zodat ze kon haar nek en haar decollete open voor je look. Ze kon haar benen kruisen voor hen of iets open ze in zodat je kijkt naar haar. In het algemeen zijn de varianten zijn zo veel en ze zijn allemaal voldoende pittig en uitdagend. Je moet niet beginnen te kijken naar de naakte deel van haar lichaam, zelfs indien dit zou een zware taak zijn. Een beetje glimlachen naar haar en laat haar met een blik van uw ogen, dat je haar teken te begrijpen.

Ze ziet er voor een kans om te raken

Sommige vrouwen en jonge meisjes verkorten van de afstand tussen u door te proberen om dichter dan normaal voor jou. Daarnaast gebruiken ze elke gelegenheid gebruik om u te raken en om uw huid en lichaam te voelen. Zo'n aanraking kan je hand aanraken, knuffelen je bij de begroeting je, storten je op de schouder, enz. Ze raakt zichzelf, haar haren, haar kleren en de juwelen die ze draagt. Elk van deze gebeurtenissen is een teken dat ze zeker op zoek is naar een nauwer contact met u en dat is niet toevallig. Niet terug te trekken, toon haar dat dit is prettig voor u en dit kan een manier voor u beiden iets meer dan goede vrienden te worden.

Voortdurend op zoek naar uw aandacht

Altijd als je op een en dezelfde plaats probeert ze om uw aandacht te trekken op geen enkele manier. Bijvoorbeeld wanneer je samen bent in een bedrijf, ze pretendeert te spreken voor iedereen, maar ze kijkt alleen naar je. Dit is een teken dat ze je sympathiseert of zij zelfs aanbidt je voor iets wat je hebt bereikt of u in staat bent om te doen. Dit is een teken dat al haar aandacht is gericht op u. Wees niet bang voor de situatie en de glimlach, waarna u kon antwoorden haar, maar in geen geval moet je laat haar woorden uit te hangen in de lucht. Omdat ze zou voelen erg vervelend als je de nodige aandacht besteden aan haar.

Altijd wanneer je ontmoet ze begint eerst te praten met je

Ze komt meteen naar je gewoon als ze je ziet. Ze stopt alle andere gesprekken begonnen en begint meteen contact met u op en met je te praten. Ze zit altijd om je heen en probeert een deel van de discussies die u deelnemen inch U moet aantonen dat haar aandacht is zeer aangenaam voor u en u moet doorgaan met haar te praten.

Ze speelt met de woorden die in het gesprek

Veel vrouwen proberen de man voor hen aan te trekken door gebruik te maken dubbelzinnige uitspraken. Vaak doen het ook wanneer ze willen om de ernstige situatie meer grappiger en ze proberen ook om een ​​schuine mop te voegen. Meestal gebeurt dit in de loop van je gesprek, ze voegt een seksuele context en draait het gesprek in een dergelijke richting. Je kon er zeker van zijn dat ze niet maken door toeval, ze blijkbaar iets in gedachten heeft. Vooral als ze combineert dit met een meer uitdagende gedrag of verleidelijk uitziet. Je kon er zeker van zijn, dat ze je wil. Speel haar spel naar aanleiding van haar regels en geen sporen te maken aan de gebeurtenissen. Onduidelijk, speels en origineel zonder het gaan naar een meer "harde" wave. Dit is de manier om haar aandacht te houden en u beiden zou u zelf. Natuurlijk moet je klaar zijn voor een snellere ontwikkeling van de dingen, ook.

Dit zijn de tien meest voorkomende liefde tekenen waaruit blijkt dat een jong meisje of een vrouw contact zoekt met u en dat dit contact zeker moeten niet zomaar een vriendschap. Kijk altijd voor dat die tekens of beantwoorden. Zelfs als er niets meer is dan alleen maar een flirt. Dit kan brengen u plezier en voldoening, zowel voor u en het meisje met wie je speelt. Naast je weet nooit wanneer je naar de juiste persoon. Bedenk dat het leven vol aangename verrassingen en ze zijn overal te verbergen.?


zondag 18 september 2011

Verbinding via conversatie


Veel mannen hebben moeite met mensen praten, laat staan ​​een potentiële partner. Vergeet niet die momenten waarop je op data en de gesprekken ging gewoon leeg. Je zou niet weten wat te zeggen, dingen onhandig krijgt.

Het goede nieuws is wanneer in de gelegenheid, vrouwen houden van praten. Praten voor langere tijd zorgt voor gevoelens van de natuurlijke verbinding in een vrouw. Vrouwen zullen van je houden als ze het gevoel dat ze worden gehoord. Vrouwen zullen alleen maar praten en praten en praten tot ze zijn uw beste vriend.

Omdat een goede luisteraar is zo belangrijk in een relatie. In feite is het van cruciaal belang. Luisteren maakt vrouwen het gevoel dat je echt over hoe zij aan het doen zijn en de zorg over hen als persoon. Het schept liefde.

Ik wil je vertellen over hoe om verbindingen te maken door te luisteren naar een gesprek. Vrouwen zal onthullen alles over zichzelf door middel van deze formule - alles over hun innerlijke persoonlijkheid. Het zal onthullen hun verlangens, hun geheimen, hun heilige verhalen, alles wat bij als ze met iemand die ze over de zorg op een romantisch niveau. Het heet de vier seconden regel.

Wat je doet is begin je een gesprek met een vrouw en laat haar praten. Het maakt niet uit wat ze over praat zo lang als ze lijkt geïnteresseerd. Wachten tot ze klaar is zegt alles wat ze te zeggen heeft en in je hoofd tellen voor vier seconden. Wat zal er gebeuren is dat ze beginnen weer te praten binnen die tellen 1 2 3 4.

Als ze praat niet binnen die tellen van vier seconden, herhaalt het laatste wat ze zei en laat haar weer te praten. Je kan zeggen dat de laatste helft van haar straf in de vorm van een vraag of een verklaring van wat is. Bijvoorbeeld:

Janelle: "Ik hou van de sneeuw .... Het is gewoon zo mooi ...."

1 2 3 4

Jonathan: "Zo mooi? '

Janelle: "Ja, ik kon het staren voor uren .... Ik hou gewoon van de witheid van het ijs ..."

1 2 3 4

Jonathan: "? Witheid van het ijs"

Janelle:.. "Het doet me denken aan toen ik een klein meisje Mijn vader gebruikt om me te nemen naar de bergen hadden we ....."

(En ze gaat gewoon op, waaruit alle van de verhalen van haar leven).


Gesprekken kunnen nog uren doorgaan als deze. Wat je doet is het vrijgeven van een vrouw van nature voorkomende neiging om te praten totdat de koeien thuiskomen. Ze zal voelen alsof je bent de beste persoon in de wereld, allemaal voor het luisteren naar haar. Ik heb vrouwen me te bedanken alleen voor zitten en te luisteren naar hen.

De vier tweede regel is een ideale oplossing voor data waar je bent stumped over wat te praten en als je wil dat ze je behandelen als haar beste vriend, dat is belangrijk wanneer je probeert om haar intieme partner.

Dus de volgende keer dat je uit bent, probeer dan de vier seconden regel. Het zal zeker te creëren die gevoelens van vriendschap en comfort en laat je alles weet over haar.