vrijdag 21 september 2012

Vreemdste Online Dating Profielen Toon Worst van Web Romantiek


Een humor website heeft verzameld een aantal vreemde kiekjes van wannabe romantici om de ergste in de wereld van web dating te bieden heeft te markeren.

Het is moeilijk om te begrijpen wie ze hoopten te imponeren met berichten die waarschijnlijk vrijers op de vlucht in paniek te sturen.

Een daarvan is een beetje te up-front over zijn persoonlijke gewoonten, belijdende "Ik scheet veel."

Een man van middelbare leeftijd bizar gekozen om leunend op een kliko vormen, terwijl het dragen van een vuilniszak.

En alsof dat nog niet was leuk genoeg, zegt hij de meest persoonlijke wat hij bereid is om toe te geven dat hij "graag drinken sap augurk."

Een ander eng uitziende kerel, wiens foto is genomen door de website okcenemies.tumblr.com, heeft gekozen voor een breuk van zichzelf op zoek overgewicht op een strand.

Maar als dat niet genoeg was, hij beschikt ook over van zijn "lassen en schieten" vaardigheden.

Een andere man is het onwaarschijnlijk dat de juiste dame te ontmoeten, belijden dat op een typische vrijdagavond wordt hij "zijn publiek haar scheren" om klaar te zijn voor het weekend.

Een getatoeƫerde man het dragen van overall en het dragen van een biertje en een pistool geeft een inzicht in zijn jeugd, onthullende "Ik was in schoonheidsspectakels en won als jongen, mijn vader dwong me in. Mijn vader rookt hella weed, "de Zon uit zijn mond op.

Een man toont zijn interesse in geschiedenis, met gouden Egyptische stijl hoofddeksels.

Maar de luchthartige snap niet past met zijn boodschap, waar hij zegt dat hij besteedt veel tijd na te denken over 'het kwaad dat mensen doen ".