vrijdag 7 september 2012

Leeftijd Gap


Door Wise Diva

Wanneer u veel ouder of veel jonger volk heden hebt u waarschijnlijk moest de leeftijd kloof te navigeren. Wanneer het wordt pijnlijk duidelijk dat je twee zijn uit totaal verschillende generaties, of hebben tegenpool visies op het leven. Hoe ga je met de hand het verschil in leeftijd?

Een groot deel van het te maken heeft met een looptijd en communicatie. U vindt een manier om te werken op de verschillen door het erkennen van hen eerst. Het is niet nuttig om de roze olifant over het hoofd in de kamer.

Een vriend van mij is dating iemand een stuk jonger is dan hij. Toch is hij een beetje verbaasd hoe ze bepaalde situaties omgaat. Ik heb het gevoel alsof hij moet begrijpen dat het komt met het grondgebied van dating jongere. Ik moedig hem te snijden haar wat slap en hem eraan te herinneren hoe hij was te clueless op haar leeftijd.

Heeft u wel eens af of dating iemand die veel ouder of veel jonger is meer waard dan alle aanpassingen die je moet maken?

De manier waarop ik het zie, zal elke relatie zijn eigen unieke reeks van uitdagingen. Als het omgaan met het verschil in leeftijd is het zwaarste deel van de relatie, dan is dat niet zo slecht. Aan de andere kant, ik heb niet gedateerd (veel?) 20-jarigen in de zoveel tijd een van beide.

Welke leeftijd varieert zijn volgens u het meest geschikt voor u? Denk je dat leeftijd zaken op alle?

Hoe jong would you date? Hoe oud?