zaterdag 31 juli 2010

Gedroomde up telefoonnummer man leidt aan een vrouw van zijn dromen


LONDEN (ANP) - Een Britse man heeft ontmoet en getrouwd met een 22-jarige vrouw na, door zijn eigen rekening, dromend van haar telefoon nummer en dan sturen ze een SMS-bericht.

David Brown, 24, zegt dat hij op een ochtend wakker na een avondje uit met vrienden met een telefoonnummer constant lopende door zijn hoofd. Hij besloot om het contact, het sturen van een bericht zeggend "Heb ik je gisteravond?."

Random ontvanger Michelle Kitson was in de war en voorzichtig op het eerste, maar besloot te reageren en begonnen de twee berichten uit te wisselen. Uiteindelijk kwamen ze en werd verliefd.

"Het was echt raar, maar ik was helemaal verslaafd," Kitson vertelde de Daily Mail krant. "Mijn mama en papa bleef maar zeggen 'Maar hij kon een moordenaar", maar ik wist dat er iets bijzonders over. "

Na een lange verkering, hebben de merkwaardige gematched paar - hij is zes voet zeven duim lang en ze is vijf voet vier - net terug van hun huwelijksreis in de Indiase plaats van Goa.

Een verliefde Brown zei: "Ik heb geen idee hoe ik eindigde met haar nummer in mijn hoofd - het is slechts een paar cijfers verschillen van de mijne."

Consejos de larga distancia Contactos