zondag 18 april 2010

De Top 5 van dating en relaties tips voor vrouwen


Ik vergeet wie me dit vertelde, maar ze zei het was het beste advies dat ze ooit had ontvangen en was afkomstig van haar vader en moeder. Zowel haar ouders hield echt van de man met wie ze ging trouwen, en de kerk was gevuld met familie en vrienden. Vlak voordat ze door het gangpad liep haar vader en moeder zei dat ze haar liefde en steun, zelfs als ze van gedachten veranderd en besefte dat ze niet willen trouwen. Ze ging op zijn gelukkig getrouwd en kinderen hebben - maar de wetenschap dat haar ouders zouden haar steun, zelfs indien het kost ze wat geld of een aantal hele leuke sociale onhandigheid vertelde haar dat ze geliefd was en haar ouders wilden dat wat het beste was voor haar. Kon ze niet schelen hoe het met haar besluit om anderen keek, gaven ze over haar welzijn.

Met dat in gedachten, hier gaan we met de top 5 relatie tips voor vrouwen.

1) kennen elkaar al vier opeenvolgende seizoenen, ten minste een jaar, voordat trouwen. Een grootmoeder trouwde meer dan 40 jaar altijd vroeg haar dochters, "Denk maar niet over het krijgen is aangesteld om hem totdat u hem gezien boos en gezien hoe hij zijn woede omgaat." Dit past bij kennen elkaar al lang genoeg om elkaar te zien op voordat je ergste nemen van belangrijke beslissingen. Het is niet hoe goed je goede golfswing is, is hoe slecht is je slechte swing. Een man zou een geweldige vent, een groot inkomen, maar als hij uw spaargeld gokken verliest een keer per jaar, je slaat een keer per jaar of heeft een affaire eenmaal per jaar, zij kan slechts 20 minuten van het hele jaar, maar het is een uiterst belangrijk 20 minuten. Weet wat onaanvaardbaar is voor u en geen excuses te maken voor een andere persoon niet opmeten. Niet akkoord gaat met iets belangrijks uit medelijden, schuldgevoel of ongemak.

2) Gebruik geen seks hebben met, of trouwen met een man denkt dat hij zal veranderen. Je moet al uw niet-negotiables voldaan alvorens zijn een van deze stappen of voelt u zich gek en uit balans. Een vrouw moet zich helemaal comfortabel en tevreden met wie hij is die dag, omdat hij kan veranderen nooit. Als ze hem maakt het wijzigen van haar project, zal zowel mensen ongelukkig zijn.

3) Maak een lijst van de top 5 van uw niet-negotiables in een partner en hou je eraan. Als eerlijkheid is op die lijst, ga nooit met hem eens als hij ligt aan jou. Indien beschikbaar en zet u eerst op uw lijst, maar hij niet, ga dan verder. Er zijn genoeg goede mensen die compatibel zijn met Wil je daar. Pas op voor te trouwen met een man voor zijn geld alleen. Er is een oud gezegde. "Als je trouwen voor geld dat je zal eindigen verdienen." Vertrouw op uw instincten en intuïtie niet uit hoe sterk de aantrekkingskracht of hoe goed hij ziet er op papier. Het boek Calling in de One kan u helpen dit doen.

4) Datum meerdere mensen gedurende de dag wanneer je uitgerust bent en zonder alcohol, zodat u echt leren wat goed voelt en comfortabel voor jou. Kijk voor compatibiliteit (vind je elkaar?), Communicatie (hoe goed kun je praten over problemen en onderhandelen?) En chemie (hoe goed je lichaam op elkaar doen?) Als u grote scheikunde, maar zijn niet compatibel is, zult u hebben goede seks, maar stellen de hele tijd. Als u zeer compatibel, maar hebben geen chemie, zal je als broer en zus.

5) Breng tijd en moeite in het leren hoe te communiceren met elkaar. U kunt grote compatibiliteit en scheikunde, maar als je niet kunt constructief te communiceren tijdens de moeilijke tijden, woorden kunnen wond en je relatie kunnen worden geschaad en misschien vernietigd van onder communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Dr Pat Allen zegt dat intimiteit is gebouwd tijdens de moeilijke tijden, dus leren om uw communicatie ritualiseren door het lezen van haar boek, Logeren Gehuwd en loving it Dr Harley heeft een geweldig boek genoemd zijn behoeften, haar behoeften, het opbouwen van een affaire het bewijs huwelijk. Denk daarbij een pre-advies formeel engagement samen kijken naar de belangrijkste categorieën. Er is nog een stukje wijsheid: Don't give up uw plaats en gaan samenwonen totdat u een verlovingsring en een trouwdatum. Je hebt misschien besteed elke nacht voor de laatste 3 maanden op zijn plaats, maar u bent nog steeds een gast, zolang u uw eigen huis te hebben.

Ik beveel de boeken Calling in de ene en de lijst voor iedereen die op zoek op het vinden van een goede relatie.

Dus, zet ik deze aan u, wat is de beste relatie of dating advies dat je ooit hebt gehoord?


Dating tips voor het omgaan met blind dates


Wanneer je gaat op een blind date is het een goed idee om er een korte. Ga naar buiten voor een kopje koffie of een drankje, bij de meeste gaan voor de lunch. Als je de datum op korte dan zal er minder druk op uw datum. Dit zal u naar elkaar, zonder de noodzaak ruimte te kunnen zorgen over de geschiktheid van wie moet de rekening betalen of het onderhouden van een lang gesprek.

Van plan om naar een openbare plek met mensen rond, maar niet te druk of luid. Op deze manier kunt u veilig en voldoende privacy voor een gesprek zonder stem van iemand krijgt overstemde. Natuurlijk is het een goed idee om afstand te houden van uw reguliere horecagelegenheden, zodat u niet hoeft te chatten met je vrienden. Focus alleen op de datum om te leren over hem / haar en u te helpen beslissen als er een tweede datum is de moeite waard. Een korte periode van tijd op een veilige plek is toch besloten perfect voor een blind date.

Handhaven van een evenwichtige houding in het gesprek. Wees niet sarcastisch of neerbuigend tegenover anderen. Je weet niet wat je date wel of niet beledigend. Plus je zal lijken grof en respectloos. Als je een kerel en maak suggestieve opmerkingen dan zul je je date erg ongemakkelijk te maken en het is onwaarschijnlijk dat u haar weer ziet. Het is ook een goed idee om weg te houden van controversiële standpunten zoals weergaven of georganiseerde religie of de toestand van de politiek, tenzij u al deze dingen online te bespreken of iets dergelijks voordat u aan uw blind date.

De belangrijkste tip op conversatie etiquette is om te luisteren naar je date. Stel vragen om geluid geïnteresseerd en te leren kennen over je date. Voorbereiden van een lijst van vragen voor de hand misschien een goed idee om het gesprek gaande te zijn. Stel open vragen naar wat voor hen van waarde te leren als dit helpt u inzicht krijgen in hun kern. Bijvoorbeeld, wat doe je het meeste plezier? Of wat maakt je passie? Of waarom hou je je huidige baan? Etc. Als u zich richten op specifieke vragen zoals vragen over de jaren doorgebracht ergens vakanties of hoeveel hij / zij neemt, dan is er weinig ruimte voor uw datum om informatie over hun belangen in hun eigen woorden te geven zodat u kunt ze leren kennen beter.

Vergeet niet om elementaire beleefdheid te allen tijde. Houd uw mobiele telefoon uit, tenzij u "on-call" In dat geval laat je date weten dat je alle gesprekken met uitzondering van noodsituaties te negeren. Verwacht niet teveel van deze datum. Het is een blind date dus het zal waarschijnlijk tot niets leiden maar het kan ertoe leiden dat u het maken van een goede vriend of zelfs een relatie aan. Echter, het is best om uit te gaan alleen maar om een goede tijd te leren kennen iemand nieuw is en dat het is.

Mijn laatste tip voor je blind date is dit: Maak uw eigen gedachten over je date. Als je vriend is de instelling die u op deze blind date, geen vragen stellen over je date. Uw vriend kan adviezen bias u in een of de andere richting. Het beste is om jezelf voor te bereiden en aan je date met een schone lei, dus kan je hoe je je voelt over hem of haar. Lees altijd de top bestsellers op relaties en dating zodat u up to date zijn van de psychologie van het andere geslacht, zodat je jezelf niet te saboteren om de gebrekkige veronderstellingen. Leer terwijl u de datum en u de meest leuke en leerzame ervaring die je kunt hebben.

Sammen bortset