zaterdag 8 oktober 2011

Het Interview


Kuikens zal steevast "interview" je als je ze laat.

Het ding je wilt om te onthouden is dat je moet degene die het doet het interviewen (kwalificatie).

Uw gewone oude "aardige jongens", die antwoord geven op de vragen van interviewer steevast krijgt niet een tweede datum, of neuken.

Restaurant, wat ...

Haar: Waar werk je?

Hem: De stad riool. Waar werk je?

Dit is waar de macht weer naar je toe komt, omdat je duidelijk maken je bent "evalueren van haar antwoord." Je duidelijk maken door je gedrag dat je de een doet het evalueren van hier.

U bent de prijs. Ze is in kwestie. Ze moet uw toestemming vragen, want je hebt de leiding.

Terwijl ze antwoorden te geven haar veel "Uh huh", "ik zie", "Vertel me meer, dit is interessant", "Fascinerend".

De hele tijd dat dit "gesprek" aan de hand is, naar de echte converseren moet worden gedaan met haar ogen, door middel van lichaamstaal, door middel van aanraking. Net als twee muzikale thema's die over elkaar heen, uh-huh, ik zie, vertel me meer ... alleen houdt de beat.


Eenvoud in de Club


Ik heb gevonden van mijn verleden clubbing ervaringen die zo lang als je je kleedt koele, goed, dans geur vrij goed, en laten zien wat lef door het naderen van vrouwen, zul je meer meisjes krijgen dan een mooi gezicht vent die staat in de hoek te kijken mensen dans.

De meeste meisjes in de club zijn niet op zoek naar "Mr Perfect." Ze zijn gewoon op zoek naar plezier en misschien een "uitvoerbaar" vent. Vergeet niet, vrouwen zijn er om plezier te hebben en het is te zwaar en niet leuk om te gaan rond op zoek naar Mr Perfect.

Hoe krijg je portretteren zichzelf als een "uitvoerbaar" guy?

Het doel is niet om de mooiste of de beste man macker of de beste danser. Het is gewoon om te kijken goed, goed praten en goed dans, omdat de meeste meisjes zijn niet zo snobby op de dansvloer. Zolang je die eenvoudige dingen naar beneden hebben, je bent een "uitvoerbaar" vent.

Probeer niet te hard - het zal je eruit zien als een single-minded, wanhopig sex freak. Wees altijd cool, kalm en vol vertrouwen.

In principe is mijn spel gebaseerd op neutraal en eenvoudig. Zolang je niet te afschuwelijk kijken, je niet dansen echt raar, of praten als een reus, zult u waarschijnlijk worden geaccepteerd door 75% van de kuikens je aanpak. Degenen die je afwijzen zijn waarschijnlijk te snobby toch ... omdat je een redelijk goede vangst.

Wanneer u een eenvoudig spel plan hebben, niet te veel druk op jezelf, en de focus op de FUN, zul je meer succes dan wanneer u gespannen, altijd proberen te denken aan iets slims te zeggen, of doen alsof ze iets te of iemand die je niet bent.

Ja het is een spel van nummers in de club, dus wees niet verliefd met slechts een meisje. En wees gerust persistent in uw aanpak.

Hier is mijn game plan voor mensen die enkele voorbeelden nodig hebben:

1. Oogcontact.

2. Smile.

3. Als ze glimlacht terug, zeg ik, "Hallo, wat is je naam? '

4. Ik wil niet geef haar mijn naam de eerste plaats; ik wil zien of ze echt geïnteresseerd in mij.

5. Nadat ik haar naam te krijgen, ik lach en zeg: "Let's dance." Als ze weigert me dat ik verder.

6. Na het stoten en slijpen met haar (terwijl het aanraken van haar subtiel) ik vraag of ze wil ergens naartoe, zodat we kunnen praten. Als ze niet ik verhuizen naar een ander meisje.

7. Zodra je haar naar een afgelegen plek, u verleiden haar met een glimlach, licht en grappig convo, en kino (aanraken). Ze zal u verleiden terug want ze is ook geïnteresseerd in je. Vergeet niet, verleiding is een spel met twee spelers. Je hoeft niet al het werk doen. Reageren op haar subtiele verleidingen, in plaats van te proberen om alles te doen.

8. Dan moet je verplaatsen in voor de kus. Dit zal de ultieme test rente. Kussen zal meestal breken alle resterende barrières die ze zou kunnen hebben op.

9. Wat ik graag doen, is subtiel en plagen met mijn lippen. Ik probeer niet aan een taal te gebruiken op het eerste. Dit maakt haar wil je tong nog meer, en uiteindelijk zal ze brengen haar.

10. Nadat je kus haar, je moet alleen doen dichtbij dat je het gevoel de juiste is. Misschien wil je een one-night-stand sluiten, of gewoon een telefoonnummer dicht te doen, dus je kunt gaan werken sommige andere kuikens.

Simpel!


Houd er rekening mee dat eenvoud ook heel effectief als u op zoek bent naar een langdurige relatie. Als u vooraf en eerlijk in uw motief, zal u het meest waarschijnlijk vinden een meisje dat voelt op dezelfde manier.