donderdag 20 januari 2011

Oma Vondsten Condom in Bag McDonald's


WELLINGTON, Nieuw-Zeeland (Novum / AP) - Een grootmoeder was gealarmeerd om een condoom te vinden in een Happy Meal cadeaupakket gekocht voor haar 7-jarige kleindochter in het restaurant van een McDonald's in Nieuw-Zeeland, meldden lokale media donderdag.

Het condoom werd ontdekt dinsdagavond in een tas die bij de maaltijd Maia Whitaker, die haar grootouders aan de uitlaat een McDonald's gekocht in de stad Wellington.

Opa Rowan Hutch vertelde de Dominion Post krant was het geluk van zijn vrouw werd voor het eerst te zien in de kleine sporttas die bij de maaltijd.

Ze ontzet was toen ze de groene condoom en z'n pakket in de tas gevonden, zei hij.

"Ik was echt behoorlijk geschokt. Het feit mijn kleindochter was gaan kijken in de zak en dit ding te vinden. Het zou moeilijk uit te leggen, ze is pas zeven," zei Hutch.

De uitlaat snel wisselen van de Happy Meal voor een hamburger en etui. McDonald's is het onderzoek naar de te vinden.

Woordvoerster Joanna Redfern-Hardisty gezegd, omdat van haar populariteit, had de vorige Happy Meal geschenk uitverkocht bij de uitgang en voorverpakte sporttassen werden vervangen als kinderen gaven.

Een bleef onverharde voor display doeleinden en "een of andere manier" was beland met de klant, zei ze, zonder te verklaren waarom het condoom aanwezig was.

Echtscheiding Battle centra op Braves Tickets