dinsdag 5 april 2011

FDA laat siliconen borstimplantaten terug op de markt


Amerikaanse vrouwen weer in staat zal zijn om siliconen borstimplantaten voor de wederopbouw en uitbreiding, na een controversiële beslissing te krijgen kondigde vrijdagavond laat door de federale overheid.

Nu vrouwen van alle leeftijden die willen siliconen implantaten voor de wederopbouw na kanker een operatie of als gevolg van ernstige borstafwijkingen, zowel als vrouwen 22 jaar of ouder die willen electieve borstvoeding verbetering procedures, kan je de apparaten.

â € œIt redelijk is om te concluderen ze zijn veilig en effectief is, â € aldus Dr Daniel Schultz, directeur van het Centrum voor Apparaten en Radiologische Gezondheid op het federale Food and Drug Administration.

Schultz waarschuwde vrouwen om complicaties te bestuderen en zich ervan bewust dat de apparaten het meest waarschijnlijk zullen moeten ten minste eenmaal worden vervangen in een womanâ € ™ s leven, omdat ze kunnen verharden, scheuren of lekken.

Complicatie tarieven, alsook studies uitgevoerd door twee fabrikanten, Mentor Corp en Allergan Inc, beide in Californië corporaties, dat de goedkeuring om de implantaten te verkopen ontvangen, zal beschikbaar zijn op de FDA website, www.fda.gov / CDRH / borstimplantaten . De FDA zal blijven implantaten monitor voor 10 jaar en deelt haar bevindingen op haar website en op periodieke openbare hoorzittingen.

Om zeker te zijn van de implantaten dona € ™ t lek, vrouwen moeten aan de borst magnetische resonantie tests ondergaan drie jaar na implantatie en elke twee jaar later, de FDA adviseert. Implantaat breuk vaak stil is, Schultz zei, en onbekend voor vrouwen of hun artsen.

Het besluit is een belangrijke ommekeer door de FDA, dat is het bestuderen van de producten, omdat het verboden de verkoop ervan in 1992. Sindsdien hebben slechts een klein aantal van de vrouwen gekregen siliconenimplantaten door middel van klinische studies, vooral in academische centra. In hun plaats, artsen aangeboden zoutoplossing implantaten, zout-water-gevulde apparaten als veilig beschouwd, maar die waren gevoelig voor rimpel, met name in dunne vrouwen.

â € OEI zich gerust voelen deze veilig en ita € ™ s naar een andere belangrijke optie toe te voegen, â € zei Dr Paul Izenberg, een Ann Arbor plastisch chirurg met het St. Joseph Mercy Hospital, Superior Twp.

Hij zei dat de apparaten zijn duurzamer dan implantaten van de jaren '80 in verband met problemen van artritis tot spierpijn. â € œItâ € ™ s echt een heel ander bal game.â €

Dr Sidney Wolfe, directeur van Openbare Citizenâ € ™ s Health Research Group, en Sybilla Niden Goldrich, een Californische borstimplantaat patiënt, gestraald de FDA beslissing.

Goldrich zei dat de regering-Bush probeert terug te zetten van de toestellen op de markt voor een Democratische meerderheid in het Congres neemt in januari.

Wolfe zegt dat zijn advies aan vrouwen is â € œdonâ € ™ t te gebruiken; ze arena € ™ t safe.â €
Het Nationa € ™ s twee grootste plastisch chirurgische arts groepen niet mee eens en ingestemd met de terugkeer van de apparaten.

Tot in de vroege jaren 1990, de Midland-gebaseerde Dow Corning Corporation was de natio € ™ s grootste fabrikant van borstimplantaten. Zij heeft verklaard dat het faillissement in 1995 temidden van duizenden rechtszaken dat vrouwen nog steeds op zoek naar de betaling. De rechtbank toezicht zoveel als 360.000 claims kan worden bereikt op 866-874-6099 of ga naar de courtâ € ™ s website, www.dcsettlement.com.

Op vrijdag, Dow Corning een verklaring uitgaf werd het bedrijf â € œpleased dat het wetenschappelijk bewijs leda € de FDA om de apparaten terug te keren voor de commerciële verkoop. Maar het heeft geen plannen om de markt opnieuw in te voeren.

Daarom zul je nooit rijk studeren Afrikaanse feminisme in de 19e eeuw

????? ?????? ?????