maandag 29 november 2010

Ergste Cadeaus voor nieuwe relaties

Als liefde in de lucht met een nieuwe relatie gaan ruim voor de feestdagen, Yahoo Personals heeft een aantal adviezen over hoe om te waarborgen dat blijft op koers door het vermijden van geschenken, dat de romantiek kan dodelijk zijn.

Kristen Sasser, online dating Yahoo! contactadvertentie 'expert, heeft een lijst samengesteld van de top 10 slechtste geschenken voor nieuwe relaties na het vragen website gebruikers voor suggesties. Ze vond het geven van sieraden, met name ringen, bovenaan de lijst omdat het zou kunnen maken van de ontvanger erg nerveus en veroorzaken ze bout. "Een geschenk veel van hoe mensen waarnemen anderen en hoe ze denken van hen dus het kan een punt dat maakt of breekt een relatie uitdrukt," zei ze. "Als ze elke gedachte niet gestoken, begin je af te vragen of zij de zorg genoeg om het te laten werken."

Het kopen van lingerie of kleding was een slecht idee omdat het geven van de verkeerde maat kan leiden tot allerlei argumenten.

Het geven van iets cliche graag bloemen of bonbons uit was, want hij toonde weinig gedachte.

Yahoo Personals woordvoerder Jason Khoury zei dieren zijn ook een no-go zone. "Iemand schreef in over hoe ze een konijn gekregen van iemand ze net was begonnen met daten en hij stierf de volgende dag. Dat is echt een slecht voorteken, 'zei hij.

Cadeaus gekocht voor jezelf, vermomd als een cadeautje ook de neiging te vallen plat. "Een man had gekocht zijn nieuwe vriendin een Nintendo Wii, maar ze had nog nooit een gaming persoon, terwijl hij alle andere consoles bij hem thuis en hij bracht over de Wii te houden bij haar thuis. Je moet je afvragen wie dat is voor? " zei hij.

Hier is de Top 10 lijst die Reuters niet heeft bekrachtigd:

1. Tenzij u van plan bent op te stellen, te voorkomen gifting sieraden, met name een ring, als die waargenomen mate van betrokkenheid kan uw geliefde te intimideren.

2. Terwijl een ring kan overboord, alles onpersoonlijk, zoals een keuken apparaat of cadeaubon worden beschouwd, kan worden uitgelegd als onnadenkend of onoprecht.

3. Vermijd gifting lingerie voor je eerste vakantie samen. Het kan worden beschouwd als te intiem en stuurt de verkeerde boodschap.

4. Gifting iets egoïstisch, zoals sportevenement tickets als u weet dat uw significante andere is niet een sport-fan kan relais dat je misschien meer gericht op uw eigen belangen dan die van de persoon die u de gave krijgen voor.

5. Work-related items die efficiëntie te bevorderen op het kantoor moet in het algemeen te worden vermeden. Daarom brengen het werk tijdens de vakantie, dat is een tijd voor ontspanning.

6. Kleding kunnen worden aanstootgevend, vooral als je niet zeker bent welke grootte aan te schaffen.

7. Dieren als cadeautjes zijn over het algemeen slechte ideeën, tenzij je weet de persoon heel goed. Huisdieren zijn enorme verplichtingen en veel te ernstig voor een eerste vakantie samen.

8. Herbegiftigen is nooit een goed idee, vooral als het een geschenk van een vroegere relatie.

9. Vergeet cliches, zoals dozen bonbons of bloemen. Ze tonen weinig gedachte of inspanning.

10. Vermijd geschenken die erop kunnen duiden dat uw significante andere behoeften om iets over zichzelf, zoals lichaamsbeweging, kleding of fitnessapparatuur, die kan zeggen dat hij / zij niet goed genoeg uitzien als hij / zij is verandering.

Ara?t?rmak Tarihe �nce