zaterdag 28 mei 2011

Internet dating schuld voor de opkomst bij aanvallen


Jane MacDonald, wie doet forensisch onderzoek voor Wellington politie in aanranding en verkrachting gevallen, zei dat ze geloofde dat de populariteit van dating websites en chatrooms was een factor in de merkbare toename van seksueel geweld in het afgelopen jaar.

In de drie maanden sinds mei waren er 22 gevallen gemeld in Wellington â € "bijna twee per week. Meestal waren er ongeveer 50 per jaar.

Dr. MacDonald, die directeur is van de Wellington Seksuele Gezondheid Kliniek, zei dat vrouwen vaak het gevoel dat ze konden vertrouwen mannen die ze nog nooit had ontmoet, want ze hadden gedeeld persoonlijke informatie online.

Zij verlieten zelf kwetsbaar zijn voor seksuele aanvallen of dwang door het uitnodigen van een man in hun huis, terwijl ze alleen waren, of naar zijn huis, in plaats van ontmoeting in een bar of cafe.

"Ze verlagen hun hoede, het gevoel dat ze hebben om deze persoon te leren kennen en uiteindelijk worden aangevallen," Dr MacDonald zei.

"Het kan worden jonge meisjes vergadering mannen die hebben gelogen over hun leeftijd of jonge meisjes die hebben gelogen over hun leeftijd en zei dat ze ouder bent.

"Of het kan perfect verstandige vrouwen van middelbare leeftijd die uit een langdurige relatie, zich eenzaam voelen, en om te adverteren via het internet."

Dr. MacDonald had gesproken tienermeisjes die had klom uit hun slaapkamer ramen 's nachts en in taxi's betaald door oudere mannen die ze had geregeld om te voldoen aan via het internet.

In sommige gevallen werden ze gedwongen tot seks, of de seks was consensus, maar ze waren minderjarig. Homoseksuele mannen werden ook krijgen in risicovolle situaties.

De meerderheid van de mensen het internet gebruiken om potentiële partners te ontmoeten, ware het veilig doet, Dr MacDonald gezegd. "Maar de minderheid zijn degenen die ik zie en het is een zorg voor mij."

In juli werd Paraparaumu man Donald Alistair Ralph Pyatt, 41, gevangen gezet, nadat hij gebruikt het internet om een ​​14-jarig meisje bruidegom voor een seksuele relatie. De rechter zei dat de technologie had gegeven hem de gelegenheid om zijn slachtoffer dupe.

Detective Senior Sergeant Shane Cotter zei alcoholgebruik was een meer verontrustende factor dan Internet dating in seksueel geweld tegen vrouwen in de hoofdstad.

Internet-gerelateerde aanvallen kunnen gebeuren, maar ze waren niet gekomen om de aandacht politie.

Internet Safety Group woordvoerster Rachel Harrison zei dat mensen die gebruik maakten van dating websites voorzichtig moeten zijn over de face-to-face vergaderingen en zorgen ze voor een openbare plaats tijdens de dag.

"Iedereen kan gebruik maken van de website aan te sluiten voor seks of te beledigen. We hebben zeker zou aanbevelen die mensen hebben een aantal veiligheidsvoorschriften strategieën. Alles wat je denkt te weten over die persoon tot op heden in feite verkeerd zijn."

In mei, een jury vrijgesproken Wellington een man, 44, die was beschuldigd van seksueel schenden van een vrouw in haar huis nadat ze ontmoet op een dating website.

In 2004 werd de voormalige arts Matthew James Boyd veroordeeld voor aanranding van de eerbaarheid en seks met minderjarige meisjes die hij had ontmoet in internet chatrooms.

http://www.stuff.co.nz/

Na Silence: Rape & My Journey Back


donderdag 26 mei 2011

Cyberseks en de getrouwde man


In het echte leven, hij is een succesvolle 35-jarige ondernemer en echtgenoot-to-be. Echter, op Second Life, de virtuele fantasiewereld met 11 miljoen "bewoners" zijn avatar, Lugh Dragonash, is een cyborg, of mens-machine, die kan het moeilijk maken om vrouwen te ontmoeten, zegt hij.

Niet dat hij op zoek is. Echter, hij kon, want in Second Life, bouwt u uw perfecte alsof het leven, tot onroerend goed, huidtinten en een droom echtgenoot. Zelfs Dragonash's verloofde, die is 29 en werkloos, maar werkt als een go-go danseres in Second Life, heeft een vriendje. Ze houdt zich bezig met cyberseks met hem en, voordat u vragen, Dragonash niet kijken. Nee, voegt hij eraan toe, geen last van hem.

"Niets gebeurt hier (in Second Life) heeft een invloed op mijn echte leven", zegt Dragonash. "Ze doet haar ding en ik doe het mijne. Fun is een prioriteit. Als het begint te hebben een invloed op mijn echte leven stopt onmiddellijk."

De spill-

Voor sommigen is het beginnen te. Online ontrouw was eens beperkt tot kamers en dating sites chat. Echter, er is toenemende bezorgdheid dat virtuele werelden zoals Second Life en Kaneva en role-playing games als EverQuest kan het potentieel en de omvang van ontrouw escaleren. Immers, avatars, of alternatieve identiteiten, doen het allemaal: winkel samen, trouwen in huwelijksceremonies en zelfs onroerend goed te kopen met virtuele valuta die zij kopen met real-world dollar. Ze kunnen ook misdaden begaan tegen elkaar gaan scheiden en Sue elkaar in real-life hof over in-game geschillen.

Het is genoeg om ellende met een real-world echtgenoot. Zijn we klaar voor het secundair dan?

Spelers van EverQuest kan zo verstrikt raken in hun fantasiewerelden die de zaken na te bootsen die in soaps, waar de vrouw en zijn minnares in wezen zijn in oorlog. Hier is een voorbeeld van een bericht op EverQuest Weduwen, een online support groep op Yahoo (Nasdaq: YHOO) Laatste Nieuws over oa voor de partners van geobsedeerd gamers.

"Een paar maanden geleden, mijn hubby me vertelde over een dame moest hij zich bezighouden met het spel," schrijft een triest "wid." "Hij brak het af met haar toen ze wilde hem aan mij te verlaten en met haar trouwen in het echte leven komen."
Recht inhaalslag

Gelanceerd in 2000, de groep berichten variërend van verhalen van een laag zelfbeeld en verwaarloosde kinderen te missen feest-en gedenkdagen.

Juridisch, cyber-zaken niet op zichzelf, vormen overspel. Als cyber-cheating leidt tot een real-life-affaire, maar dan is de werkelijke overspel kan worden gronden voor echtscheiding in rechtsgebieden die fout te overwegen.

Bovendien, als cyber-cheating flagrante is en leidt tot een regelmatig patroon van wreedheid in het huwelijk, of laat de cyber-cheater volledig te laten vallen zijn echtelijke verantwoordelijkheden, kan worden beschouwd als redenen voor echtscheiding in fout en gemengde-fault echtscheiding regimes, zegt Melissa Murray, een familie hoogleraar in de rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Berkeley's School of Law.

Op een recente eindexamen, Murray stelde een vraag aan een klasse van tweede-en derdejaars studenten over een man die gek was rond op Second Life.

"In de toekomst, het familierecht en andere aspecten van de wet zal moeten worstelen met de vraag hoe om te gaan met de gedragsregels in deze virtuele ruimtes," zegt Murray.
Symptoom van echte probleem

De meeste van de tijd, althans in Second Life, het niet zo ver gaan, zegt Lisa Rein van Berkeley. Rein is een frequente spreker op sociale netwerken en virtuele werelden en heeft geoordeeld San Francisco State University klassen in galeries op Second Life. Ze gelooft dat virtuele werelden zijn slechts de volgende fase op de online relatie continuüm.

"Mensen ofwel de relatie met hun echtgenoot is online of ze niet begrijpen," zegt Rein. "En als je wilt een gesprek met iemand liever op Second Life dan je eigen vrouw, ja, heb je waarschijnlijk een probleem. Maar dat is niet anders dan alle andere online relatie."

In 2011, tot 80 procent van de internetgebruikers - 250 miljoen mensen - zullen deelnemen in virtuele werelden, volgens een recent rapport van Gartner Research (NYSE: IT) Laatste Nieuws over Gartner. Dus de mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken en relaties gaan om zich te vermenigvuldigen dan onze huidige en enigszins beperkt MySpace Laatste Nieuws over MySpace begrip.
Schijn bedriegt

Dat gezegd hebbende, Rein en anderen benadrukken dat het belangrijk is om te onthouden de oneindige onbedoelde situaties in virtuele werelden die kan worden opgevat als flirten of vreemdgaan.

"De regels van de natuurkunde werken niet in de virtuele wereld", zegt Jeremy Bailenson, directeur van Stanford's Virtual Human Interaction Lab, die gelanceerd werd vijf jaar geleden aan de sociale gedragingen studie in virtuele werelden. "U kunt delen van het lichaam de ruimte, belangrijker dan de andere het gedrag van mensen en het vervoer naar een ander land."

Wat nog belangrijker is, mensen niet genoeg ontwikkeld om een ​​module te reageren verschillend op virtuele dingen, zegt hij, dus non-verbale gedrag en de reactie is bijna identiek online om wat er in de echte wereld.

Neem Rein's Second Life avatar, Haley Bailey. Ze is een meisje-next-door type (de onopgesmukte, standaard avatar in een spijkerbroek en een T-shirt) die heeft gevonden zichzelf, zonder de bedoeling om, in twijfelachtige situaties.
Leuke outfit

Eens, in Second Life, Rein dwaalde in een gotische nachtclub waar ze akkoord met een geschenk van kleding uit avatars ze net had ontmoet. Toen ze de kleren gepast, vond ze zelf draagt ​​een provocerende outfit en het drinken van bloed van een hoorn.

One Second Lifer die zeggenschap uitoefent over een avatar met de eerste naam van Oz vertellen verhalen van roaming donkere steegjes waar prostituees lonken, hij was niet mijn bedoeling om daar te zijn. Een ander relais hoe een lichte beweging van de arm haar in een missionaris positie met de avatar zat naast haar op een feestje.

"Het is de aard van de omgeving om dingen uit te proberen zonder betekenis", zegt Rein. "Dus er zijn omstandigheden waarin knuffelen met een vreemdeling kan worden volkomen onschuldig. Je kon gewoon struikelen in een situatie, letterlijk."

Als een echtgenoot zijn een blik te werpen op het scherm op het verkeerde moment, Rein zegt, dingen eruit zou kunnen zien echt slecht.

Een andere keer, toen ze in een lange afstand relatie, Rein en haar vriendje op het moment ontmoet in Second Life. Na omzwervingen, bevonden ze zich in een fancy slaapkamer van een groot huis. Op het bed was een knuffel bal. Ze bereikten beide voorover en raakte, en de bal stopte ze in een knuffelen positie.

"Het was echt leuk," herinnert ze zich. "En geeft veel voldoening. Ik voelde me alsof ik bij hem was. Maar als hij dat deed met opzet en met iemand anders, het niet zou cool zijn."
Net als een echte Affair

Klinisch psycholoog Kimberly Young, de directeur van het Center for Online Addiction Recovery in Pennsylvania, heeft onderzoek gedaan naar het gedrag van internet en online verslaving sinds 1995. Ze schat dat 60 procent van haar prive-praktijk cliënten om te gaan met online zaken.

"Net als elke affaire, de persoon emotioneel afsluit van zijn of haar partner en houdt zich bezig met emotionele en fysieke relaties buiten het huwelijk", zegt Young, de auteur van "Gevangen in het net: Hoe de tekenen van Internet Verslaving herkennen - en een winnende strategie voor herstel. "

Online zaken zijn moeilijker te behandelen en omdat ze zich voordoen op een computer in het huis in plaats van in een bar of kantoor op te sporen, zegt Young. Wat meer is, kunnen ze worden uitgevoerd, terwijl een man of vrouw zit in de volgende kamer.

"Het internet biedt de mogelijkheid om zaken te gebeuren als ze (gewoonlijk) niet zou hebben," legt ze uit. "Meestal is de persoon is niet op zoek naar een buitenechtelijke relatie, maar ontdekt een online."

De effecten zijn echter net zo verwoestende om het huwelijk, volgens een artikel Young bekendgemaakt in het Publicatieblad van relatie-en gezinstherapie. Jong schrijft dat partners voelde zich verraden, verworpen, verlaten en verwoest, en dat was het "als emotioneel pijnlijk is voor hen als live, of offline, zaken."

Als eWidower, een EverQuest Weduwe, zegt van de transformatie van zijn vrouw:

"Ze was zo seksueel en bij de verschillende beschikbare jongens online, terwijl ze me op de plank", schrijft hij. "Op een gegeven moment, ze had zelfs mij verteld dat ik zou meer intimiteit te krijgen als ik zou stoppen met bezwaar tegen de jongens online. Ze had ook gezegd dat als ik wilde meer aandacht van haar, ik moet een aantal lessen te nemen bij de online jongens .. . Het was slecht. "


dinsdag 24 mei 2011

Miss Groot-Brittannië ontdaan van titel


Miss Groot-Brittannië Danielle Lloyd werd ontdaan van haar titel, nadat hij een tijdschrift dat ze had dating een van de rechters voor haar overwinning.

Lloyd is gebleken dat ze was in een relatie met het Engels Premiership voetballer Teddy Sheringham meer dan twee maanden vóór de wedstrijd in februari - zij eerder had beweerd dat de twee hadden alleen hun romance begon op de avond van de verkiezing.

Sprekend tot Eve magazine, in een interview gemeld in de Britse kranten op vrijdag, ze commentaar over een paar schoenen die Sheringham haar gekocht voor de kerst, zeggende: "Teddy zal dat nooit uit het oog te vergeten We waren nog in bed toen ik geopend." De huidige , volgens The Daily Mirror tabloid.

Contest organisatoren waren ook ontstemd na de recente publiciteit in verband met Playboy magazine, die zei dat ze zou worden topless poseren in de volgende editie.

"Na de recente vorderingen in de pers en tijdschriften en de publiciteit gegeven op de Playboy website voor hun volgende nummer, hebben we helaas besloten om Danielle Lloyd strook van haar titel als 'Miss Groot-Brittannië 2006' met onmiddellijke ingang", aldus een verklaring gepubliceerd op de Miss Groot-Brittannië website op donderdag.

"We zijn erg verdrietig dat deze actie noodzakelijk was en we wensen haar het beste voor de toekomst."

Copyright  © 2006 Agence France Presse.