zondag 18 juli 2010

Grootste Internet Dating Fouten


Dating na een echtscheiding is taai. Laten we eerlijk zijn om terug in dating op elk moment is een mijnenveld. U weet niet goed waar te beginnen dus even een paar Internet Dating fouten en hun oplossingen.

Te veel te snel

Dus je hebt al ploegend door die eindeloze profielen op uw internet dating site en de proppen gekomen met iemand die je interesseert. Er is een uitwisseling van e-mails. Hij klinkt leuk en geestig en je begint vooruit te kijken naar zijn berichten. Je merkt dat je eerder opstaan in de ochtend gewoon om in te loggen, terwijl je drinkt je koffie te zien of hij heeft gestuurd naar aanleiding van uw laatste opmerkingen. Gedurende de dag kunt compileren geestige antwoorden in je hoofd en suggestieve lijnen zijn weg te gooien. Dit heeft zo al een paar weken en hij opeens vraagt of hij u kunnen bellen. Breidt je borst, je bent echt opgewonden en een tijd te regelen. U bent nu opgekruld in uw favoriete stoel te wachten op de oproep. Raad eens wat het goed gaat, hetzelfde licht plagerij, zijn stem is niet wat je verwacht, maar dat is OK. Je praat een uur. Dit wordt een dagelijks ritueel dat u begint met het plan rond de tijd. En hij nodigt u uit voor een etentje.

Het gooien van geld bij het

Het is alweer een tijdje geleden dat iemand je uitgenodigd om uit eten (je kan net beginnen uit na uw echtscheiding). Uw onmiddellijke gedachte is wat te dragen, heb mijn haar laten doen etc. Dit betekent dat je het beste deel van een week om rond te rennen met de ene gedachte in je geest te brengen: "Ik moet dit recht te krijgen". U lijkt te zijn verdwenen en je voelt dat je nodig hebt om een nieuw persoon te gaan op deze datum te verzinnen. Om deze persoon die je hebt om jezelf pakket in een aantal bijzondere manier te worden. Er moet een sleutel die u kunt vinden, een bijzondere jurk, nieuw kapsel, enz. Je gelooft dat je nodig hebt om jezelf aantrekkelijker te worden.

Denken dat je weet dat de persoon

De avond is aangekomen en je te ontmoeten op de afgesproken restaurant (goede stap, als alle dating advies beveelt aan dat je te ontmoeten op een openbare plaats). U bent bijzonder nerveus en opgewonden, maar ook enigszins ongemakkelijk want de schoenen zijn nieuw en je voelt een beetje wiebelig in hen. Het is vreemd Herkent u deze persoon, maar op hetzelfde moment je niet. De stem weet je dat, maar hij lijkt niet op de persoon op de foto, langer, korter een beetje zwaarder of slungelige iets niet als je had gedacht. Hoe dan ook lijkt hij op zijn gemak, maar misschien is dat gewoon een contrast met hoe je je voelt. Aanvankelijk gesprek gaat goed als er hier punten van de contactpersoon uit uw eerdere gesprekken, maar het gaat nergens heen. Bij het hoofdgerecht je begint een beetje te veel in te vullen de stiltes drinken. Uw voeten nu echt pijn doen en je bent met heimelijke blik op je horloge - slechts 9 uur. Geen dessert dank en door de manier waarop je met een vroege start in het kantoor van morgen, dus je moet snel gaan. Kan niets bedenken, maar om uit de schoenen. Ja het was goed, mij uitnodigt.

Fantasy - het is slechts in je hoofd

De volgende dag of later in de week, zijn de e-mails / oproepen nog steeds komen en je verder te reageren. Het is een al heb je nooit ontmoet en je kunt aan de slag met de easy going repartee dat is bijna een gewoonte. In je gedachten is hij iets wat je wilt dat hij goed, niet helemaal maar je kunt jezelf geloven dat hij is, terwijl u berichten uitwisselen en 's avonds laat oproepen. Je begint een hele leven in je hoofd om deze persoon te ontwikkelen, je voorstellen waar je kunt leven met hem samen, wat u zal doen, vakantie in feite alles wat je ooit wilt with someone. Dit neemt een hoop ruimte van het hoofd, maar dat is plezierig zelf, je voelt verbonden met iemand als only in je geest.

Niet letten op de signalen

Een week of zo meer en bent u enigszins geïrriteerd door de steeds e-mails en reageren niet zo heel gemakkelijk. Maar hij vraagt of je wilt om uit te komen voor een andere avond, en dat hart springt op je keel opnieuw. U gaat ermee akkoord, ook al is er een vage herinnering van ongemak van de eerste vergadering. Nou je jezelf eraan te herinneren dat alle dating advies beveelt aan dat het gaat om iemand te leren kennen. Ik kan niet verwachten dat onmiddellijk zich gerust over van alles. Hij suggereert eten weer, je niet echt wilt, maar u niet zeker weet wat je wilt doen ga je mee. U hadden afgesproken om een vriendin te zien die avond, maar je haar te vertellen je niet kunt maken, ze lijkt een beetje put-out, maar dacht je dat terzijde.