vrijdag 15 februari 2013

Hoe niet te benaderen exclusiviteit


U weet dat stom zeggen, "uitgaande van een ezel van u en mij maakt"? Ik haat dat zeggen, het is vervelend, maar in het geval van dating, het is waar. U kan hebben omigodtheverybesttimeofyourlife dateren van dit nieuwe en prachtige schepsel. U kan elk weekend uitgaven op zijn plaats en maken van domme shmoopy ogen naar elkaar tijdens het diner en tonsil hockey in het park zoals tieners, maar dat niet maken hem tot uw boo spelen. At althans niet totdat u het hebt besproken en zijn overeengekomen op de Servicevoorwaarden voor uw relatie.

Hoe weet ik dit? Oh, want ik heb deze fout voor. Te veel tijd. De eerste keer dat ik maakte was het toen ik 18 was. Ik ging weg voor de zomer na mijn eerste jaar van college, ervan uitgaande dat de brieven en pakketten en e-mails mijn dude stuurde me bedoeld waren we in een ernstige en geëngageerde relatie. Het deed mij — maar niet op hem. Toen ik kwam terug naar de stad in de herfst — eigenlijk, voor de val omdat ik hem zo veel miste — abrupt liet hij me voor het meisje die in de hal leefde. Ze droeg gestreepte sokken knie en speelde de gitaar. Ik zou kijken hem kom naar haar bezoeken via mijn kijkgaatje binnen. Het was verschrikkelijk. Zij later werd een beroemde rotsster en hem gedumpt. Oh, KARMA.

Ik moet vervolgens hebben geleerd, maar ik niet. Ik leerde dat meisjes die gestreepte knie sokken dragen problemen, ja zijn, maar ik bleef te maken veronderstellingen over exclusiviteit tot mijn 30s, en meestal eindigde de kont die kreeg mijn gevoelens pijn. Na mijn 30e verjaardag besloten heb ik om te nemen van de tegenovergestelde aanpak en gaan van mijn manier om te vertrekken dat mijn opties breed open totdat de dude onderwerp van exclusiviteit aangesneden.

In mijn laatste relatie, bijvoorbeeld, bleef ik tot op heden een aantal jongens tot de dag dat we had THE PRATEN, drie maanden in het dateren. Ik dacht dat een of andere manier, deze dating veel mensen ding en niet het plegen van mezelf te vroeg moest maken me het gevoel meer krachtig. Het werkte niet. Het maakte me het gevoel dat nog meer van een ezel, net op een andere manier. Deze jongens, sorteren via de verschillende tinten van de zorg voor hen, proberen op te bouwen in een keer, een verbinding met alle van hen probeert te plannen meerdere datums per week, jongleren liet me wakker liggen in de nacht, uitgeput, met mijn buik in knopen, zorgen te maken over de gevoelens van iemand kwetsen. Toen we eindelijk werd exclusieve, ik dacht dat deze angst was de moeite waard. Maar mijn exclusieve vent eindigde dumpen me een paar maanden later. Mijn gevoelens waren nog steeds gekwetst.

Immers, I made a decision voor mezelf: Ik kan slechts één persoon tegelijk datum. Dat gezegd zijnde, veronderstellen ik niet dat ik ben exclusieve met die één persoon.

Onlangs, mijn standpunt over deze kwestie werd getest. Ik heb dating iemand die ik hou echt voor ongeveer een maand nu. Vlak na dat we op onze eerste datum gingen, ontmoette ik een andere jongen op een bruiloft die ik heb bijgewoond. We wisselden nummers, ik hoorde van bruiloft kerel een paar dagen later en hij vertelde me dat hij had chirurgie en zou van de Commissie voor een paar weken. In die tijd pijnigde ik tot zes meer datums met een eerste datum man, waardoor hij zesde datum Guy. Onze verbinding groeide. Wanneer bruiloft Guy gezond was en belde me om te maken een datum, ik raakte in paniek.

Het voelde veel te snel hebben de exclusiviteit met zesde datum kerel, maar ook veel in praten voor mij uit te gaan op een datum met iemand anders. En werd zesde datum man uitgaan met andere meisjes? Wat als hij was en ik was niet? Betekende dat ik was meer in hem dan hij in me was? Ik ging te gronde alles door de verkeerde beslissing?

Ik ben u met de details van mijn dating leven/neurose saai. Ik verontschuldig me. Laat me sprong recht naar de les. Hier is wat ik kwam met: ik naderde dit dating dilemma op de verkeerde manier. Het was niet over exclusiviteit, was het over subjectiviteit.

Ik realiseerde me dat ik had altijd het gevoel voordat zo graag — uitgaande van exclusiviteit of gaan van mijn manier om niet-exclusive– worden, want ik was niet agentschap uit te in mijn dating leven oefenen. Ik dateerde meerdere mensen preventief, om te voorkomen dat raken gewond of ik was ervan uitgaande dat exclusiviteit totdat de man bevestigd anders. Wezen punt: Ik zat te wachten voor iemand anders om een besluit over wat recht voor me voelde. Hoe dom is dat?

Dit keer besloten heb ik dat ik zat te wachten voor niemand, wil ik mijn besluit gebaseerd op wat comfortabel voor mij voelde, ongeacht wat zesde datum man deed. Ik contact opgenomen met bruiloft Guy en vertelde hem de waarheid: dat aangezien wij ontmoet, ik was het doorbrengen van tijd met iemand anders, en het voelde verkeerd voor mij om te gaan op een datum. En wat denk je? Het was bevrijdend.

Misschien zou niet zesde datum Guy hebben gemaakt hetzelfde besluit als me als hij was geweest in een vergelijkbare situatie. Misschien zou hij zijn gegaan op de datum. Is goed zo. Zesde datum Guy volgt wat goed voelt voor hem. Hij kunt datum andere mensen als dat is wat hij moet doen. En ik kan niet de datum van andere mensen als dat is wat goed voelt voor mij.

Het punt van al dit? Er is geen juiste beslissing, die u maken kunt, met betrekking tot andere mensen, waardoor je je voelen zich minder kwetsbaar wanneer het krijgen van iemand weten dating. Dat is de waarheid. Maar dit kan ik met zekerheid zeggen: eerlijk over wat goed voor u voelt maakt het veel gemakkelijker om te slapen 's nachts.