vrijdag 16 september 2011

Waarom u moet Touch Her


De algemene opvatting van de kino (let op: kino = aanraken) is dat je de vrouw plezier te geven en dat dit wekt haar en maakt haar aan je.

Dat is zeker waar, en we zijn gelukkig leven we in een tijd waarin het doen kino met een vrouw wordt aanvaardbaar geacht, zodra je begint steeds om haar te leren kennen. In oudere tijden, jongens als Casanova moest worden buitengewoon verleidelijk met hun * woorden * net zo konden ze naar het punt waar ze kon beginnen met kino gebruiken.

Maar de sleutel ding om te begrijpen over kino is dat wanneer je het te starten met een chick wie je bent net te weten, is dat het niet slechts een prikkel te wekken, maar ook de barrières tussen je uitdagingen.

De aanwezigheid van die onzichtbare barrières die u beiden te onderhouden in uw gedachten is echt het belangrijkste verschil tussen zijn geliefden en vreemden.

Typische "nice guy" gedrag is om deze barrières te veel respect en om nooit daag ze uit. Dat per definitie houdt de barrières, waardoor ze op hun plaats.

Maakt niet uit hoe goed hij leert kennen het kuiken, als hij laat de hierboven genoemde belemmeringen in de plaats waar hij zal nooit haar minnaar - DAT is de reden waarom hij belandt in de vriend categorie. Omdat hij in feite versterkt de barrières in plaats van ze te vernietigen.

Hoe dan ook, het volgende niveau van AFC is om te beseffen dat je om deze barrières crumble, zodat je werkt op hen, maar je bent nog steeds wantrouwend over het veroorzaken van angst, en nog steeds een beetje zenuwachtig over tegen de barrières. Dus zoek je excuses aan te raken, of je hand uit en streelt haar, maar het heeft een iets overhaast kwaliteit omdat je probeert om een ​​aantal onderliggende nervositeit masker.

Uiteindelijk, waar u wilt leren is het punt waar je erkennen dat voor een vrouw, de ervaring van het hebben van je tegen de grenzen is niet alleen een bron van angst voor haar, maar is ook een bron van opwinding.

En het idee is om het evenwicht te verschuiven, zodat ze ervaringen meer opwinding dan angst.

Ooit een kind beneden vallen? Merk op hoe ze niet weten of ze het lachen of huilen, zodat ze kijken naar hun ouders om de ouders gezicht zien? Als de ouder fronsen met bezorgdheid dan de baby begint te huilen. Als de ouder glimlach, de baby begint te lachen.

Hetzelfde geldt voor vrouwen. Wanneer u nieuw terrein met een vrouw binnenkomen door tegen de "touch barrières" tussen jou en haar, dan heb je om het te doen kalm en vol vertrouwen en dat veroorzaakt ze te ervaren als spannend. Als je het nerveus zal ze ervaren het als iets dat niet klopt en dat maakt haar ongemakkelijk.

Een van de beste manieren om het vertrouwen te tonen is om langzaam te doen, in plaats van haasten het. Nerveuze mensen haasten dingen om hun nervositeit te maskeren.

Nerveuze mensen kijken ook weg, zodat u rustig oogcontact. En nerveuze mensen ernstige blik, dus zorg ervoor dat een veel glimlach.

Nerveuze mensen ook hun stem gespannen maken, dus maak je de jouwe ontspannen, en maak je houding erg open en ontspannen in plaats van gesloten en gespannen.

Al deze dingen zullen overbrengen zelfvertrouwen waardoor haar geest op aanrakingen interpreteren als een bron van opwinding, in plaats van een bron van angst.

Hoe meer je begrijpt (en indirect te voelen), de manier waarop je raken opgewonden haar, hoe meer je vanzelf wordt zeker over doen.

Naast het overbrengen van vertrouwen, het andere wat je hoeft te doen met kino is om een ​​evenwicht te vinden dus het is niet te uitdagend, maar ook niet te temmen.

Als je begint langzaam strelen van haar - haar hand of haar arm of haar taille of rug, of misschien voelde haar wang of het haar met uw hand - de ideale om te streven naar is dat je wilt behouden haar zachtjes balanceerde op de rand van al te opgewonden, dus het is nooit te veel voor haar te hanteren, noch zo mild dat het temmen wordt.


donderdag 15 september 2011

Alternatieve Dating


Grote ding over dating vandaag veelzijdigheid en de beschikbaarheid van methoden om te zoeken naar een gewenste type persoon of activiteit. Dating kan verwarrend en frustrerend, ongeacht uw situatie. Hier zijn een aantal alternatieve dating ideeën die kunnen beroep doen op mensen die niet willen kiezen voor de traditionele manier van het vinden van een partner.

Singles bars hebben een lange tijd, zelfs al zijn ze niet kan beroep doen op al die ideaal zijn, want iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Jullie zijn allen in hetzelfde schuitje, en het kan zijn subtiel, maar het is zeker niet gemakkelijk.

Speed ​​daten zal minder tijd hebben om indruk te maken. Als alternatief dateringsmethode, kan het erg leuk. Je zit tegenover iemand en ieder van jullie een paar minuten om anderen te vertellen over jezelf. Als de bel, kunt u naar de volgende tafel, bij nul begonnen en herhaal. Als iemand zich verveelt je tranen, je lijden is van korte duur. Aan het eind van de avond, om verbinding te maken met degenen die gekieteld je fantasie en ga vanaf daar. Als je iemand tegenkomt met wie je hebt geklikt op is geen druk en kun je gewoon terug naar huis en deelnemen aan de volgende sessie. Dit is steeds een zeer populaire techniek voor individuen, zelfs degenen die spotten met, en misschien gaan 'een grap' of aan het eind, durf te genieten.

Agentschappen zijn zeer populair geworden onlangs. Professionele mensen die leiden een druk leven graag om ze te gebruiken. Het is een alternatieve methode van dating, het is niet honderd procent, maar het is een beetje veiliger omdat alle klanten zijn gegaan door het filtersysteem. Veel organisaties gebruik van video dating, de klant is een korte video van jezelf en hebben toegang tot andere client-video's voor inspectie. Je hebt geen tijd om een ​​indruk te maken, dus het is best om gewoon zichzelf te zijn. Te handelen als een echte persoon, niet een fake.

Veel gemeenschappen hebben singles groepen die beginnen aan leuke activiteiten samen en het is een geweldig alternatief methode van dating. Gebeurtenissen zoals fietsen, bowlen, curling, zijn filmavonden, dans en cabaret georganiseerd singles groep, en het zorgt voor een evenwichtige split-groep deelnemers te hebben leuke en informele avond. Met de nadruk op de activiteit zelf in plaats van een romantische verbinding, het vereist een grote druk singles en andere interessante dingen komen van nature voor in dit soort omgeving.