woensdag 7 juli 2010

Werkloze Duitsers Go Speed Dating voor werkgelegenheid


Een job center in Noord-Duitsland is gekomen met een nieuwe manier om werklozen overeenkomen met potentiële werkgevers: beroep speed dating.

De Kiel jobcentrum gepaarde 100 werkzoekenden met bijna 50 potentiële bazen voor een twee uur durende "speed-breakfast" met als doel het uitvoeren van zo veel mini-interviews mogelijk over de koffie en croissants.

De sessie heeft geleid tot 23 formele sollicitaties, 11 interviews, acht stages en een vaste baan te bieden, weekblad Focus gemeld in haar uitgave te verschijnen op maandag.

Onder de aangeboden banen zijn kleuterleidsters, klerken en bloemisten.

Officiële gegevens die zijn gepubliceerd op woensdag bleek de werkloosheid in Duitsland - de grootste economie van Europa - daalt tot 8,0 procent, maar deskundigen verwachten een stijging tot meer dan vier miljoen volgend jaar, uit onder de 3,5 miljoen nu.

Arbeiten mit einer Online-Dating Consultant


maandag 5 juli 2010

Geschenk ideeën voor mensen in nieuwe relaties


Op de eerste verjaardag, Kerstmis of Valentijnsdag met een nieuwe partner, kan het moeilijk zijn om te weten wat te doen over het geven van geschenken. Een soort van aanwezig is uiteraard nodig, maar wat te krijgen? Hieronder volgen enkele suggesties voor het geven van geschenken voor degenen die in nieuwe relaties.

Ideeën van de Gift voor mensen met een krap budget en in zeer Die nieuwe relaties

Voor mensen die slechts uit een paar weken, of voor wie geld is een ernstige bezorgdheid zijn er toch mogelijkheden zijn to een vriendje of vriendinnetje new make voelen speciale without breken de bank.

Is er een film van de persoon heeft altijd al willen zien? Of een oude favoriet, dat ze genoemd het niet kunnen vinden? Het kopen van een film en de presentatie van de dvd met een zak popcorn, en een doos van haar favoriete snoep, wint punten voor aandacht te besteden aan wat ze zegt, evenals voor zijn attent en creatief.

Inname van de andere persoon uit tot een speciaal diner kan worden romantisch en niet te prijzig zo lang als het diner is in een meer casual restaurant. Het koken van een lekker diner voor de andere persoon zal ook een goede indruk en is gewoonlijk een zeer gewaardeerde gedachte.

Een ander idee is om de nieuwe partner van de baan en levensstijl bestuderen en komen met ideeën om het leven zo aangenaam en comfortabel. Iemand die werkt buitenshuis kunnen genieten van een warme muts of nieuwe handschoenen. Een persoon die houdt van dieren en het buitenleven kan als het hebben van een manege les voor paren arrangeerde voor haar.

Veel vrouwen willen bloemen te krijgen, deze zijn meestal een zeer welkom geschenk. Men kan genieten van een fles eau de cologne, vragen wat zijn voorkeur is, of terloops controleer het medicijnkastje van zijn favoriete merk te zien.

Meer Uitgebreid Cadeau Ideeën voor nieuwe partners

Voor degenen die bij elkaar zijn een beetje langer en degenen die meer geld hebben te besteden, een idee is voor het boeken van een romantisch weekendje weg koppels samen. Zorg ervoor dat de andere persoon voelt ook dat de relatie is klaar voor iets dergelijks, of kan worden ongemakkelijk dan romantisch.

Als de nieuwe vriendje of vriendinnetje heeft gezegd te willen iets nieuws, te leren, zoals salsa dansen of koken, de ondertekening van een reeks van drie klassen samen te nemen kan een spannend cadeau idee.

Een nieuwe jas of trui, indien de beoogde ontvanger draagt zulke dingen, kan ook een gewaardeerd geschenk voor een speciale gelegenheid, zonder al te persoonlijk, als de gever nog niet het gevoel op dat moment.

Er zijn vele manieren om een nieuwe partner zich speciaal voelen. De sleutel is om geen generieke geschenken. Ongeacht de prijs, het belangrijkste onderdeel is van het geven te laten de andere persoon weet dat dit geschenk was bedoeld alleen voor hem of haar, en dat het geschenk werd opgepakt met zijn of haar voorkeuren in het achterhoofd.

Everything You Know About Online Dating Photos Is Wrong