dinsdag 8 november 2011

8 typen vrouwen te vermijden wanneer Dating


Er zijn vrouwen die man moet vermijden dating. Hier zijn de symptomen om op te letten:

1). Ook feministische. Dit type van de vrouw, en meent dat ze wordt aangenomen dat de mens is de oorzaak van alle pijn en lijden de maatschappij. Het was haar sterke overtuiging dat vrouwen veel slimmer dan mannen en zijn in staat om dingen te doen "juiste manier".

Men zou niet willen om wat tijd met dit soort vrouwen, zal alles wat je doet altijd negatief voor hen. Ze kunnen nooit gelukkig man.

2). Material Girl. Het is kort na het geld! Deze types van vrouwen "high maintenance". Zijn niet alleen verwacht, maar vereisen vaak dat men moet haar hele leven in luxe te financieren. Tot haar, is de mens verplicht om te betalen voor diners, drankjes, excursies, sieraden, bloemen, enz., terwijl ze absoluut voelen de drang om wraak of schuld.

Simpel gezegd, ze is een prostituee in vermomming. Ze is een gulzige persoon die geen waarneming van de gevoelens van anderen en het enige belang is om te bereiken en wat hij wil krijgen. Nooit voor de gek houden, sommige lijken te zijn de eerste echt leuk, totdat ze weten dat je iets voor ze doen. Hij begint te vragen voor materiële dingen!

3). Hopeless romantisch. Deze vrouwen leven in een perfecte wereld van romantiek romans, waar liefde en relaties zijn perfect en haar 's nachts en het witte paard komt altijd en nog lang en gelukkig leven na.
Altijd verwende haar en "prinses" en het idee dat wat is het echte leven. Verwachten dat de man te zorgen voortdurend voor haar en dat al haar wensen hebben, zo niet, dan kan een brug schreeuwend bewijzen.

4). Boos meisje. Vergelijkbare feministe, ze haat echt mannen. Ze kijken vaak naar mensen lange lijst van alle rekeningen van onrecht en schendingen van ieder mens, dat de gezamenlijke relatie. Naar haar toe, alle mensen zijn "kippenvel", "varkens". en schokken. Deze vrouwen zijn koken boos op de man die kan exploderen op een bepaald moment.

5). Onzekere Miss zal zeer aangenaam, liefdevol en accommodatie lijken op de eerste behandeling van de mannen erg goed. Later, als al haar diepste gevoelens van onzekerheid naar de oppervlakte, kan het ongemakkelijk bellen naar een man, die dateert uit ten minste tien keer per dag te vragen waar je bent, of dat miste zijn stem.

Deze vrouw vraagt ​​frequent en doorlopende zekerheid dat je van haar houdt en vindt haar aantrekkelijk vanwege deze onzekerheid, voortdurend zorgen maakt over je haar, make-up, kleding etc. Ze kunnen worden aanhankelijk en moet voortdurende aandacht, en dringt er bij u zorgen te maken over je gedachten, dat Het zal spoedig vertrekken, als je merkt dat iemand beter.

6). Abstract en ongrijpbaar type. Ze is romantisch, maar met een mysterieuze donkere kant. Ze is gekwetst in het verleden relaties en het was niet over hem. Deze slechte ervaringen manier waarop ze onbewust tussenstop van of schade aan haar nieuwe relatie.

Het zal zeer frustrerend om te gaan met als de eerste, zal het tonen grote interesse in de mens, maar vlucht al snel wanneer de cyclus weer opnieuw worden herhaald. Zal de datum en flirten met een man, maar zal erop aandringen dat de twee blijven vrienden.

7). Desperate Miss Ze is wanhopig om te trouwen. Misschien niet eens willen weten, man, ze wil alleen maar om hem te vangen en hem te brengen naar de dichtstbijzijnde altaar!

8). Controle type. Ze kan erg vervelend zijn in een heel subtiele manier, maar als de gelegenheid zal elke fase van het menselijk leven te leiden. Zij zal altijd 'zeggen' wat iemand draagt, waar een man moet gaan, die zou moeten praten met een man die een persoon zoals mijn vrienden hebben, wat men wel en niet kan eten, zoals bij alles! Men kan niet vasthouden aan zijn eigen rechten of anders, geen seks, veel huilen, schreeuwen, steenbolk, en alles gewoon mens te geven binnen

Alle mensen, kijk uit!


maandag 7 november 2011

Het mooiste meisje


Waar ik werk is er deze fantastische Hot Babe. Ik heb het over een chick zo heet maakt ze de meisjes van Baywatch lelijk kijken! Hoe dan ook vandaag was mijn eerste echte kans om haar te ontmoeten dus hier is wat ik deed.

We lopen naar elkaar toe in de gang, dus ik stop haar.

Me: Hi, wat is je naam?

Haar: Tanya

Me: Hoi Tanya, ik heb al gemerkt dat je veruit het mooiste meisje dat hier werkt en ik wilde je te ontmoeten.

Nou dat was alles wat nodig was. Ze was erg gevleid en heb al opgewonden op dit punt. Ze gooide out "Thank You!" en dan, alsof ze niet zeker wist wat te doen, nam een ​​paar stappen in de richting dat ze zou gaan en toen stopte en nam een ​​stap terug met mij te praten.

Ik heb net pluisjes praten vragen over haar werk en wat niet. Het grote deel was hoe ik was cool en zelfverzekerd, terwijl ze was duidelijk een beetje nerveus. Ze sprak een beetje te snel en maakte een beetje overdreven handgebaren en hoofdbewegingen, tekenen van nervositeit.

Nu ben ik alleen maar een gewone jongen en ik was gekleed in een t-shirt en licht vervuild jeans. En hier was de heetste babe rond gedragen alsof ze net ontmoet de grootste stud in de wereld.

Ik heb die aanpak twee andere keer kort geleden heeft gebruikt en het had een vergelijkbaar effect op de betrokken vrouwen. Vanaf nu is het ongeveer de enige benadering die ik ga de hele tijd te gebruiken. Het werkt geweldig en het is gemakkelijk te doen!