dinsdag 10 juli 2012

Wat mannen willen!


Het duurt 20 minuten of minder voor de meeste singles om te beslissen of ze willen je weer te zien na de eerste date.

"Als ze bleef maar praten en praten en praten over niets interessant, ik zou hen terug te bellen", zegt een man.

"Zeker niet wilt iemand te ontmoeten op de eerste avond en ontdek hun familie is gek", zegt een andere man.

"We willen niet horen over je ex-vriendje en alle vreselijke of fantastische dingen die hij deed voor u. Wij willen dat u geïnteresseerd in ons en wat we gaan voor u doen, "voegt een andere man.

Wat willen ze? Dating deskundige Sharan Richardson van It's gewoon Lunch zegt een vrouw met een mooie glimlach staat bovenaan een recent onderzoek.

"Het andere ding dat zou kunnen verrassen dames is dat ze niet de zorg voor plastische chirurgie", zegt Richardson.

Eerste data zijn over je beste indruk verlaten, dus laat de negativiteit thuis.

"Weersta de drang om over te praten op de eerste dag hoe u uw baas of negatieve dingen haten", waarschuwt Richardson.

In plaats daarvan houden het positief en oprecht. "Zoals een mooi oprecht compliment echt het ijs breekt en weet je wat, een beetje kwetsbaar, zodat die persoon zich prettig voelt openstelling ook", zegt Richardson.

Als je eenmaal bent datum in het verleden een, er zijn een paar dingen die mannen willen dat je wist dat de data twee en daarbuiten navigeren. "Het is goed voor u om een ​​vrouw. Het is prima om mij te laten openen de deur voor u. Laat me betalen voor een maaltijd je weet wel, "zegt Brian zegt.

"Ze proberen de dingen veel te ingewikkeld te maken," Dave voegt.

"Geef ons onze ruimte", zegt Ryan.

En terwijl veel mannen doen, zoals de spanning van de jacht.

"Als ze moeten gaan op safari te maken om zo aandacht te krijgen, je bent waardoor ze werken te hard. Als je drie dagen te wachten om hun telefoontjes terug te keren en het spelen van spelletjes als dat, ik niet die suggereren ", zei Richardson.

"De meeste mannen waarschijnlijk gewoon op een front voor het grootste deel. De meeste van hen zijn aardige jongens diep van binnen. We zijn net op zoek naar iemand die we kunnen vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid dat soort dingen ", vertelt Chris.

Weet ook dat een goede relatie tijd in beslag nemen.

"Probeer niet te forceren en probeer niet te snel bewegen. Je weet niet gaan op een geweldige dag en stoppen met kijken naar andere mensen en stoppen met het ontmoeten van andere mensen. Omdat je niet weet waar dat gaat om te gaan ", zegt Richardson.

Een nieuwe Universiteit van Texas studie blijkt des te aantrekkelijker de vrouw, hoe meer een man die denkt dat ze geïnteresseerd is in hem, terwijl vrouwen, aan de andere kant, vaak onderschatten mensen de wens voor hen.

Voordat je gaat op een eerste date is het belangrijk om je af te vragen wat u zoekt om uit te krijgen van de datum. Het is ook een goed idee om de communicatie open te houden met je date en peilen wat ze zoeken zonder dat het te voren.

Eerste indrukken zijn vooral van belang op een eerste date, dus zorg ervoor dat je goed verzorgd en goed gekleed. De meeste meisjes nog steeds op prijs stellen ridderlijkheid Dus jongens bereid zijn te betalen. Lachend en met een goede houding zal ook de datum comfortabeler en aangenamer voor beide partijen.


zondag 8 juli 2012

Vrouwen meer open minded?


Terwijl iedereen heeft zo zijn voorkeuren over wat ze zich aangetrokken voelen tot, lijkt het alsof vrouwen meer open minded dan mannen. Zelfs als we het type dat ons hoofd, een man draait met een goed hart en een grote persoonlijkheid zou zeker winnen met ons op.

Als het zaken als gewicht en lengte komt, sommige mensen houden aan precies dezelfde type. Gewoon de andere dag, ik heb mijn jongen vriend vroeg of hij merkte dat zijn laatste drie ernstige romantische belangen zou kunnen zijn een drieling, hij keek me aan alsof ik had drie hoofden! Hij merkte niet eens zijn patroon.

Misschien is het gewoon mijn vriendenkring, maar een snelle mentale lopen door van alle relaties en de vrouwen toonde meer "ras" dan de mannen. In mijn geheel onwetenschappelijke poll, kan ik niet helpen, maar denk dat dit is gerelateerd aan meer open-minded.

Denk je dat vrouwen zijn open minded als het gaat om het oppakken data, aangetrokken te zijn tot alle soorten, enz.?

Jongens, heb je gemerkt dat je je houdt aan een bepaald lichaamstype, kijk, of fysieke prototype wanneer u beslissen wie na te streven?

Door Wise Diva