zaterdag 8 mei 2010

Online Dating Activiteiten


Alle soorten van de dagelijkse activiteiten worden steeds populairder online deze dagen als het delen van foto's en wenskaarten. In feite, beide ook hand in hand gaan met online dating kansen, een van de meest populaire online activiteiten voor singles vandaag.

Voordat daadwerkelijk vergadering in persoon, krijgen veel data vertrouwd online first. Here € ™ s hoe.

Foto's - Als een prachtige herinnering aan uw ontluikende romance, een online fotoalbum voor uw nieuwe Cyber-mate. Neem digitale foto's van favoriete scènes outdoor, huisdieren, bloemen, auto's, domme momenten, uw computer of laptop hoek, enz. Dan youâ € ™ ll nog meer te bespreken hebben tijdens het online data via e-mail en chatrooms. Zoeken naar â € œphoto albumsâ € mee naar plaatsen die uw foto's op te slaan te vinden.

Wenskaarten-Ongeacht waar de persoon woont, kunt u e-mail een wenskaart. Als privacy en veiligheid is een probleem, kijk in het huren van een goedkope PO Box (controleer de Yellow Pages). Je hoeft niet aan een kunstenaar om iets zelfgemaakte en speciale te maken voor de nieuwe vriend in je leven. Zelfs het maken van een speciale, persoonlijke wenskaart zou worden gewaardeerd en laat je de datum dat je genoeg zorg aan de tijd die nodig is om iets te maken met de hand te nemen. Zoek uw favoriete zoekmachine voor online wenskaarten te sturen, ook. Ze variëren van gratis tot lage kosten en kan worden verzonden in een klik.

Dus maak je online en actief bezig zijn! Geen behoefte om aan de risico's in persoon tot je meer vertrouwd met elkaar online first. Dus neem de online duik!


woensdag 5 mei 2010

De Top 10 Online Dating Fouten jongens maken


Heb je niet een hekel aan als je denkt dat je voldoet aan een geweldige vent online-en hij had het helemaal blaast hij? Van bewegen te snel om het opgeven van TMI, jongens zijn niet de enigen die over te belichten zelf online. Als u een man bent, hier zijn een paar manieren die u kunt radiostilte bij het hof vrouwen door middel van de brandende hoepel is dat online dating te voorkomen. Lees ze allemaal na de sprong.

1. TMI. We willen niet weten over uw ex-vrouw, uw faillissement, of je gevoelens van ontoereikendheid mannelijke. Als je neurotisch over, laat het uit.

2. De heer Eager. Als u ons een overdreven lange e-mail dat klinkt overdreven bezorgd, zullen we niet denken dat je geïnteresseerd bent. We denken dat je wanhopig bent.

3. Bang-Bang. Maak duidelijk dat u er niet bent voor een one-night-stand? Op enkele uitzonderingen na, we zijn blij om aan te tonen dat u de deur.

4. De dealbreaker. Er is een verschil tussen weten wat je wilt en met een lijst van criteria geen vrouw konden ontmoeten. Keep it real.

5. Body geobsedeerd. Als je zegt dat je geen datum "fatties," zelfs magere kuikens niet na je. Je bent geen hater. Je bent gewoon een ... .

6. Stalker Boy. Bewaar e-mails, gesprekken, en de datum verzoeken tot een minimum beperkt. We zullen u laten weten wat we willen van jou.

7. Materiaal-tastic. Wij waarderen uw speelgoed-uw auto, uw motor, uw boot, maar wij horen liever over wat je drijft. Dat we willen.

8. Grow Up. Je cv moet ook iets anders dan reizen naar Mardi Gras, drank-aangewakkerd verhalen van losbandigheid, en alle meisjes die je de hete gedateerd. We zijn op zoek naar liefde (meestal).

9. De Zwarte Booker. Als we willen dat u onze echte e-mailadres en ons telefoonnummer hebben, zullen we u laten weten. Vraagprijs voor het juist uit de poort kruipt ons uit.

10. Chill Out, Dude. Take It Slow. We gaan nergens heen. Als wat we beide na een relatie is, nemen we de toeristische route om er te komen.