zaterdag 2 juli 2011

Beschuldigd grafrovers ontwijken sex kosten


MADISON, Wisconsin - Drie mannen die opgegraven van een jonge vrouw het lijk om seks te hebben met het na het zien van haar doodsbrief foto kan niet worden belast met poging tot aanranding, omdat Wisconsin heeft geen wet tegen necrofilie, een hof van beroep oordeelde donderdag.

Een rechter op goede gronden de aanklachten tegen tweelingbroers Nicholas en Alexander Grunke en Dustin Radke, alle 21, te ontslaan omdat de wetgevers nooit de bedoeling om seks strafbaar met een lijk, het District 4 Hof van Beroep zei in een 3-0 uitspraak.

De drie mannen gingen naar een begraafplaats in Cassville in het zuidwesten van Wisconsin op 02 september aan het lichaam van Laura Tennessen, 20, die was de week gedood in een motorfiets crash te verwijderen.

De mannen worden gebruikt schoppen naar haar graf te bereiken. Ze verlaten hun plan en werden uiteindelijk gearresteerd nadat een voertuig reed de begraafplaats en gerapporteerd verdacht gedrag, autoriteiten gezegd.

Ze zeiden dat de mannen had een doodsbrief van Tennessen met haar foto's gezien en wilde graven haar lichaam om seksuele gemeenschap te hebben. Een dergelijke handeling is bekend als necrofilie.

De mannen werden beschuldigd van poging tot de derde graad aanranding en poging tot diefstal wanbedrijf kosten. Maar Grant County Circuit Judge George Curry de aanranding kosten ontslagen in september, nee te zeggen Wisconsin wet aangepakt necrofilie. Aanklagers beroep zijn uitspraak.

Aan de orde is een bepaling in de aanranding wet zegt strafrechtelijke sancties toe te passen "of een slachtoffer is dood of levend op het ogenblik van de seksueel contact of geslachtsgemeenschap."

Het hof van beroep zei dat de wet dubbelzinnig was, maar de meest redelijke interpretatie was dat het niet necrofilie te verbieden. In plaats daarvan, de rechtbank zegt, de wet was bedoeld om er zeker van officieren van justitie zouden kunnen seksueel geweld lasten te brengen in de koolzaad-moord gevallen waarin het slachtoffer uiteindelijk dood.

Verontwaardiging over de zaak kan snel verandering in de wet.

Sen Dale Schultz, R-Richland Center, wetgeving ingevoerd woensdag dat zou seks met een lijk van een misdrijf met een straf van maximaal 6 jaar in de gevangenis en een 10.000 dollar boete. Het wetsvoorstel zou heffing dezelfde straffen tegen iedereen die opzettelijk stoort een begraafplaats of een menselijk lijk begraven.


dinsdag 28 juni 2011

Do You Like One Night Stands


Adult online dating-diensten worden steeds de meest populaire dating websites rond op het moment. De reden kan alleen maar worden meer en meer alleenstaanden zijn willen andere singles te ontmoeten puur voor een one night stand. Honderdduizenden singles uit te gaan elk weekend in de hoop tegen het lijf loopt in de juiste persoon voor een one night stand. In deze dag en de leeftijd is dit niet een veilig praktijk te krijgen in. Voor een, de kans groot dat als je eindelijk in je date bump voor de nacht heb je te veel te drinken. Dit zal niet alleen effect op uw beoordelingsvermogen als het gaat om het kiezen van je partner, maar je waarschijnlijk gewoon weet wat je doet. Een ander gevaar is als je eenmaal bent alleen met je date alles kan gebeuren. Het kan zijn dat iemand ontmoet die heeft het verkeerde idee, en je niet echt wilt om iets te doen.
lees meer

Randki Online Po Wirtualne Powiązania