zondag 12 augustus 2012

Drie manieren Vrouwen Fail op Dating


Op een recente aflevering van de wekelijkse dating advies voorstelling Planet Love Match Radio, auteur en liefde stylist Tristan Coopersmith onderzocht drie van de meest voorkomende fouten alleenstaande vrouwen maken in hun liefdesleven. Coopersmith legde uit dat de datering vallen vrouwen vallen in zijn: niet realistisch, het delen van te veel informatie te vroeg, en 'fast-forward "dating.

Het instellen van hoge, onrealistische doelen heeft een aantal alleenstaande vrouwen voelen uit frustratie. "Ik denk dat de grootste fout die vrouwen in de dating ... en ik schuld Walt Disney voor deze, is op zoek naar het sprookje, op zoek naar Prince Charming", Coopersmith zegt. Ze voegt eraan toe dat het hebben van een lijst van wensen en behoeften is groot, maar het projecteren van een toekomst die speelt als een film zet extra druk op een relatie die nog niet eens is nog niet begonnen. "Op zoek naar perfectie, het is gewoon niet gebeuren. Realistisch zijn, "stelt ze.

Gebruikmakend van haar jarenlange ervaring, heeft Coopersmith vond een onderscheidende aanpak om lief te hebben. Werken als een "love stylist" zij is noch een matchmaker, noch vleugel meisje, meer van een leraar en gids. Ze richt zich op haar klanten 'eigen kracht, zich te concentreren op het krijgen van hen te laten van de bagage te gaan en te leren positief uit technieken die hen in staat stelt om geluk en liefde te vinden. Haar algemene benadering helpt de war singles hun relaties zien door heldere ogen. Ze runt een succesvolle blog en heeft toegevoegd auteur om haar geloofsbrieven met haar boek, "Menu Dating:. Taste Test je weg naar de Main Course"

"Fast-forward" dating kan een andere fout voor een aantal singles zijn. "Zo zal een vrouw op een eerste date met een jongen en het is de tweede cursus ... en ze is al het berekenen van 'Zou hij een geweldige vader?' 'Ik vraag me af of hij wil naar de bruiloft van mijn neef volgend jaar?' Terwijl alles wat de mens denkt is: 'Is ze dronk genoeg om thuis te komen met mij?' Ik geloof dat de man is veel realistischer op dat moment, want je weet niet eens met elkaar, "zegt ze.

Coopersmith stelt verder dat de projectie van deze "snel vooruit" fantasie kan leiden tot uit ontgoocheling. "Fast-forwarding is de reden waarom ik geloof vrouwen krijgen zo teleurgesteld - hebben ze al getrouwd met de man," besluit ze.

Het delen van een te grote hoeveelheid persoonlijke gegevens is een andere fout Coopersmith voelt alleenstaande vrouwen maken. Terwijl ze van mening dat het belangrijk is voor een liefde belang om naar de echte weet je na verloop van tijd, het delen van te veel op het begin van een relatie kan saboteren zijn initiële groei.

"Vrouwen kunnen komen als gek," legt ze uit. "Je wilt niet delen dat je naar een therapeut elke week. Therapie is geweldig, ik ben het studeren, het is geweldig, maar je hoeft niet met dat wat daar op de eerste date. "

Zij stelt voor dat daters moeten praten over de films, muziek, of plaatsen ze misschien willen reizen - dingen die iedereen kan herkennen. "Je wilt altijd komen als mooie, kleine, niemand een tweede date met iemand met veel bagage wil," ze klaar is.