dinsdag 20 september 2011

Vijf belangrijke dingen te overwegen over dating


Iedereen doet het. Niet iedereen houdt ervan. Of u nu genieten van dating of vinden het stressvol en verschrikkelijk, weet je dat als je ooit naar de enige persoon die kan uw dating leven voorgoed te stoppen te vinden, moet je het doen. Heren, u hoeft alleen meiden date als je ooit naar de perfecte een voor u te vinden. Dus, hier is ook goed advies voor je.

Buitengewone dating kan worden onderverdeeld in de vijf belangrijkste dingen over dating girls.They zijn:

Meisjes zijn niet jongens. Ze vinden het niet leuk is om geluiden te maken door het plaatsen van hun handen onder hun oksels en handelen als een gevleugeld wezen. Zelfs als ze dronken zijn, doen ze niet leuk. Bewaar dit soort gedrag voor de nacht guy's.

Meisjes zijn niet jongens. Ze denk niet dat het cool is om op te scheppen over je vorige relatie veroveringen. Ze willen niet weten over de ditzy blondine die niets te zeggen, maar had de meest fantastische rek ooit gemaakt. Ook denken ze dat het geweldig is om hun jongen begroet door elke vrouw in de plaats. Neem je date naar een andere plaats gewoon te worden aan de veilige kant en nooit, nooit, nooit over je ex-vriendin.

Meisjes zijn niet jongens. Ze houden niet van je te zien opdagen op hun deur in de inferieure oude spijkerbroek met een goedkoop vijf-buck pizza in de hand. Geloof me op dit ene. Misschien later - zo later, net als na de kinderen tieners worden - het zal wel goed voor dit soort dingen te gebeuren. Maar voor nu, alstublieft, jongens: neem een ​​douche, op iets leuks, zoals kaki hemd en een trui, en hebben bloemen in de hand in plaats van vet fast food.

Meisjes zijn niet jongens. Ze houden niet van als hun date trekt registreren buy-one-get-one-free coupons in het restaurant geld. Er is niets mis met een koopje, zeker in deze moeilijke economische tijden, maar gebruik deze freebies als je uit te gaan met je moeder (die uw zuinigheid liefde) of met uw beste vriend (die zou niet in de gaten of zorg hoe je betaald). Maak je date denken dat ze niet de moeite waard is de volle prijs.

Meisjes zijn niet jongens. Ze niet vinden, boeren en scheten wedstrijden hilarisch interessant en aangenaam. Wie kan komen met de meest geruisloze-but-meest-dodelijke een zonder enige voorafgaande waarschuwing is niets om trots op te zijn volgens de vrouwelijke helft van de bevolking. Noch is het zo cool om te kunnen boeren uit de melodie op "The Star-Spangled Banner." Nogmaals, het opslaan voor voetbal nacht met de frat broers.

Het onthouden van de vijf belangrijkste dingen om te onthouden over dating meisjes zullen u verder dan iets anders als het gaat om het hebben van een geweldige tijd op uw data. De vijf belangrijkste dingen om te onthouden over dating meisjes zullen je ook toestaan ​​om meer dan een datum te krijgen met dezelfde dame. Er zijn veel mensen die u veel advies over dating, en zelfs sommigen die gewoon zeggen: "Wees jezelf."

Dat is niet erg advies, maar geloof me, als jezelf ook een van de verboden handelingen in de vijf belangrijkste dingen om te onthouden wanneer dating girls lijst, niet jezelf zijn. Beter zijn. Onthoud deze vijf meest essentiële dingen over dating meisjes en hebben een betere dating leven.