woensdag 21 september 2011

Speed ​​Dating Tips


Heb je geprobeerd speed dating nog? Veel mensen aarzelen om het te proberen omdat ze geloven dat vijf minuten niet genoeg tijd is om naar iemand te leren kennen, of omdat ze zich ongemakkelijk doen. Dit zijn legit redenen. Echter, als je in de speed dating te gaan met de een positieve houding en gebruik deze tips vindt u het een geweldige ervaring zijn:

First Impressions

Je ziet er niet zo veel uit. Wat is belangrijker is uw stijl. Wat doet de manier waarop je je kleedt zegt over u? Ik zeg niet dat te kleden als een rockster. Gewoon stijlvol. Zolang je niet gekleed als een computer verkoper, zul je wel goed. Gebruik eerste indrukken in je voordeel.

Positiviteit

Dit geldt niet alleen voor dating tips snelheid. Positiviteit is essentieel in alle interacties. Wanneer u een grote glimlach op je gezicht hebt, mensen denken "Wow, die kerel moet zijn spullen bij elkaar hebben." Het zegt meteen zoveel goede dingen over je. Ook kijk je zenuwstelsel gewoonten zoals tikken je vingers of voeten.

Drink niet ... Too Much

Ik heb deze fout voor. Als je net als mij, alcohol maakt je onoverwinnelijk voelt en kan ertoe leiden dat u moet doen en zeggen domme dingen. Net drink genoeg om te blijven ontspannen en om uw gesprek sappen stromen. Het is vier minuten, je wilt om jezelf te uiten op een goede manier.

Focus On The Girl

Leer zoveel als je kunt over de andere persoon in de tijd die je hebt. Wees oprecht geïnteresseerd. Iedereen heeft normen in hun geest van wat voor soort partner ze willen. Stel haar vragen en ontdek of ze past bij jou. Wees niet bang om jezelf te uiten ook. Als je zegt dat iets stom en ze houdt niet van je, dan is het waarschijnlijk niet zou hebben uitgewerkt hoe dan ook. Zoek uit wat ze gepassioneerd en vraag haar vragen over.

Entertain Yourself

Speed ​​dating is niet een test of een ernstige gebeurtenis. Het is bedoeld om leuk en speels. Zie het als een kans om een ​​heleboel mensen te ontmoeten en hebben een goede tijd. Altijd vermaken en veel plezier ermee. Als je plezier, de kans groot dat de mensen die je spreekt zal veel plezier ook. Gewoon zien als een kans om veel interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden.

Houd deze speed dating tips in gedachten wanneer je gaat en je zult zeker een goede tijd te hebben!