vrijdag 15 juli 2011

Rechter Bestellingen mens niet naar vriendin voor drie jaar


Een rechter heeft geoordeeld dat een 24-jarige Canadese man niet is toegestaan ​​om een ​​vriendin voor de komende drie jaar.

De uitspraak kwam na Steven Cranley pleitte schuldig op dinsdag tot en met een aantal kosten die voortvloeien uit een aanval op een voormalige vriendin.

Cranley, die is gediagnosticeerd met een afhankelijke persoonlijkheidsstoornis, viel zijn vriendin in een argument na hun breuk.

Hij probeerde haar te voorkomen dat bellen de politie door te snijden haar telefoon snoer en sloegen en schopten haar. Hij uiteindelijk gestoken zichzelf met een slagersmes toen de politie arriveerde, aanprikken van zijn aorta.

Artsen zeggen dat Cranley heeft moeite omgaan met afwijzing en loopt een groot risico om opnieuw beledigen als hij betrokken raakt bij een andere intieme relatie.

Justitie Rhys Morgan zei Cranley "kan niet een romantische relatie van een intiem karakter met een vrouwelijke persoon te vormen.

"Dat is de enige manier waarop ik kan zien de bescherming van het publiek is op zijn plaats totdat je de begeleiding je nodig hebt."

Cranley had al gediend 146 dagen in de pre-trail bewaring, die Morgan zei was genoeg gevangenisstraf in dit geval.

Zijn advocaat zegt dat het geen vriendin order is de eerste in zijn soort die hij heeft ondervonden.

4 Yolları Mali Ice Break