dinsdag 24 mei 2011

Miss Groot-Brittannië ontdaan van titel


Miss Groot-Brittannië Danielle Lloyd werd ontdaan van haar titel, nadat hij een tijdschrift dat ze had dating een van de rechters voor haar overwinning.

Lloyd is gebleken dat ze was in een relatie met het Engels Premiership voetballer Teddy Sheringham meer dan twee maanden vóór de wedstrijd in februari - zij eerder had beweerd dat de twee hadden alleen hun romance begon op de avond van de verkiezing.

Sprekend tot Eve magazine, in een interview gemeld in de Britse kranten op vrijdag, ze commentaar over een paar schoenen die Sheringham haar gekocht voor de kerst, zeggende: "Teddy zal dat nooit uit het oog te vergeten We waren nog in bed toen ik geopend." De huidige , volgens The Daily Mirror tabloid.

Contest organisatoren waren ook ontstemd na de recente publiciteit in verband met Playboy magazine, die zei dat ze zou worden topless poseren in de volgende editie.

"Na de recente vorderingen in de pers en tijdschriften en de publiciteit gegeven op de Playboy website voor hun volgende nummer, hebben we helaas besloten om Danielle Lloyd strook van haar titel als 'Miss Groot-Brittannië 2006' met onmiddellijke ingang", aldus een verklaring gepubliceerd op de Miss Groot-Brittannië website op donderdag.

"We zijn erg verdrietig dat deze actie noodzakelijk was en we wensen haar het beste voor de toekomst."

Copyright  © 2006 Agence France Presse.