dinsdag 9 oktober 2012

Meer dan 186.000 vrouwen Seek "vijftig Shades Of Grey" Relatie, According To Dating Website


De NY Times Bestseller "Vijftig Shades of Grey" heeft geïnspireerd een generatie van seksueel underwhelmed vrouwen over de hele wereld te worden van hun eigen "Anastasia Steele", en op zoek te gaan hun eigen "christelijke Grey".

Volgens SeekingArrangement.com, de grootste dating website voor wie op zoek is wederzijds voordelige relaties, omdat de verschijning van dit boek, is het aantal vrouwelijke leden op zoek naar een "Vijftig Shades" relatie explosief gestegen tot meer dan 186.000 wereldwijd. Dus is het fictie of non-fictie, en hebben mensen echt leven de fantasie in dit boek beschreven? Brandon Wade, de oprichter en CEO van SeekingArrangement.com zegt: "JA"

Sex verkoopt, zoals blijkt uit de 's nachts succes van de' Vijftig Shades 'trilogie die is op de New York Times bestseller lijst voor vele maanden op een rij. Terwijl "Vijftig Shades of Grey" kan hebben gewekt lang sluimerende seksuele fantasieën van talloze seksueel underwhelmed vrouwen wereldwijd, heeft niemand in staat geweest om een ​​cijfer op precies hoe het boek heeft beïnvloed het seksleven van mannen en vrouwen tot nu toe.

SeekingArrangement.com, de grootste dating website ontworpen om te helpen een succesvolle en mooie mensen te vormen zoals wederzijds voordelige relaties, heeft vandaag aangekondigd dat zij heeft al een grote begunstigde van de "Vijftig Shades of Grey" relatie trend.

"Mensen die lezen 'Vijftig Shades of Grey' zijn vaak verbaasd om te ontdekken dat een website al bestaat voor diegenen die een 'Vijftig Shades' geïnspireerde arrangement", zegt Brandon Wade, de oprichter en CEO van SeekingArrangement.com. "Sinds de 'Vijftig Shades' trilogie maakte de New York Times Bestseller lijst, het aantal vrouwen toetreden Zoekt regeling te vinden hun eigen 'christelijke Grey' is explosief gestegen tot meer dan 186.000 wereldwijd."

Volgens SeekingArrangement.com, 24,8% van de actieve vrouwelijke leden (die meer dan 186.000 vrouwen over de hele wereld) willen dezelfde regeling te komen dat 'Anastasia Steele', de hoofdpersoon van de 'Vijftig Shades' trilogie, had met 'christelijke Grijs '.

Daarnaast heeft de website gezien een aanzienlijke toename van het aantal dating-profielen waarin de woorden 'Vijftig Shades', 'Christian Grey' of 'Anastasia Steele' noemt. Van de ongeveer 1,5 miljoen profielen, wordt de term 'Vijftig Shades' genoemd dan 28.382 keer; 'christelijke Grey' wordt genoemd dan 23.102 keer, en 'Anastasia Steele' wordt genoemd dan 18.281 keer.

Een poll SeekingArrangement.com 's 1,6 miljoen leden verder blijkt dat 78,8% van de vrouwen zoals het idee van bezwijken aan een' Dominant 'mannelijke als Grey, en 90% van de mannen op de website zegt dat ze vinden het idee van een' onderdanige 'Steele spannend.

"'Vijftig Shades of Grey' is een suikeroom Sugar Baby verhaal te voldoen op basis van geld, macht en seks," zegt de heer Wade die in het bezit een BS en MBA-diploma van MIT. "De meeste vrouwen houden van de Assepoester verhaal waar een jong en onschuldig meisje wordt geveegd haar voeten door een rijke, krachtige en knappe man. Dit is de reden waarom de honderdduizenden vrouwen tot de ondertekening op SeekingArrangement.com om hun eigen fantasie te vervullen.