donderdag 26 juli 2012

Nieuwe dating site Matches op basis van uw Klout Score


Eindelijk! Een dating site voor vreselijke zelf-bevordering know-it-alls af te stemmen op elkaar. Tawkify, de nieuwste online romance-finding instrument brengt mensen samen op basis van hun Klout scores.

Ja, dat klopt. Het paren van de verliefde samen met behulp van een nummer dat hun online invloed meet. Als dat klinkt niet als de slechtste manier om een ​​partner te vinden, goed, misschien Tawkify is een goede oplossing voor u. Na het beantwoorden van 10 vragen en het indienen van een foto, worden de kandidaten geïnterviewd over de telefoon, dan is opgericht op een datum. Stel je voor dat de server voor die tafel.

Mede-opgericht door Elle Magazine columnist E. Jean Carroll, de site maakt gebruik van de invloed indicator om te spelen virtuele Yenta omdat "je kunt niet liegen over je Klout score." Right. Ten minste wat je zou gaan naar de datum te weten dat beide betrokken partijen volledig zijn met zichzelf bezig klootzakken.

Carroll legt uit:

We hebben geconstateerd dat Klout Scores zijn een authentieke meting van verfijning, wit, culturele savvy en het beroep-een veel juister en meer betrouwbare meting dan de typische on-line (sic) dating site bull-hockey-factoren van de hoogte gewicht, en inkomen.

En die geeft om waarden? Of de goede zeden? Of het leven doelen?

We hebben onlangs gebruik gemaakt van een Twitter campagne om Klout te manipuleren in het maken van onze Kyle Wagner de meest invloedrijke moeder op het internet, dus misschien Tawkify kan de nieuw gekroonde top matriarch van het web met zijn eigen MILF haak te slaan. En op zijn minst, kan het helpen filteren een deel van de clowns uit OkCupid.