maandag 16 april 2012

De Dating Site voor professionals LinkedIn


Na het opmerken hoe onveilig een aantal online dating sites zijn en hoeveel zijn gevuld met oplichters en zedendelinquenten, Naveed Nadir wilde een leegte in de online dating wereld te vullen. Hij besloot om de dating wereld en professionele wereld te trouwen door het creëren van Hitch.me, de eerste en enige dating platform voor LinkedIn professionals.

"Er zijn veel van dating websites die er zijn, maar de meeste mensen op die sites gaan liggen en hebben valse profielen," Naveed Nadir, de oprichter van Hitch.me, vertelde Mashable. "Met LinkedIn, mensen krijgen een gevoel van veiligheid en ze voelen zich meer comfortabel met het netwerk."

De online dating site kunnen gebruikers bladeren door profielen van honderden LinkedIn professionals over de hele wereld, stuur ze prive glimlach (zonder woorden), plaatsen (250 tekens) en zelfs presentaties (prive-foto's en video's).

Zodra u zich aanmeldt bij Hitch.me met uw LinkedIn-account, wordt uw professionele informatie, met inbegrip van uw LinkedIn foto, automatisch toegevoegd aan uw profiel. Om te voorkomen dat de site professionele, kunnen gebruikers niet wijzigen of aan te passen hun profiel foto.

Gebruikers kunnen vervolgens invullen van hun eigen persoonlijke profiel, met informatie zoals leeftijd, geboortedatum, interesses, foto's, etc. Hitch.me 's privacy-opties waarmee gebruikers te beperken de zichtbaarheid van hun persoonlijke profielen om alleen geselecteerde individuen omvat.

Om besparen u de moeite van het zoeken naar compatibele gebruikers, Hitch.me laat je al je wedstrijden met hun professionele en persoonlijke profielen op uw eigen dashboard.

Hoewel Hitch.me laadt niet op een maandelijkse vergoeding, zijn kredieten die vereist zijn om persoonlijke profielen te bekijken en verzenden. Gebruikers ontvangen 200 gratis credits tijdens het inschrijven en 100 credits per elke persoon die zich aanmeldt door te klikken op een gedeelde link die gebruikers kunnen posten om hun sociale netwerken.

Daarna credits kost $ 10 voor 300, $ 25 voor 1000 en $ 50 voor 2.500. Zodra u betaalt via creditcard, wordt een ontvangstbewijs naar uw e-mail en u krijgt volledige toegang tot professionele en persoonlijke profielen bekijken en verzenden.

Twintig kredieten zijn nodig om een ​​profiel te openen of een glimlach, 50 te sturen naar een pitch en 100 naar een presentatie te sturen.

"De bedoeling is om Hitch.me professioneel te houden en om het zo prive en veilig mogelijk te maken," zegt Nadir.