zondag 27 februari 2011

Beauty Queen Geladen met ontvoering, martelen ex-vriend


(Novum / AP) Een rechten student en voormalig schoonheidskoningin die poseerde voor een racy kalender terwijl zwaaiend met een wapen is beschuldigd van ontvoering, bijten en dreigen met een ex-vriend met een pistool.

Kumari Fulbright, 25, die halverwege haar tweede jaar in Law School, wordt geconfronteerd met een lange termijn als gevangenis veroordeeld voor de ontvoering, gewapende overval, beroving en verergerd twee tellingen van zware mishandeling.

Fulbright, die voor de Miss Arizona titel streden in 2005 en 2006, onlangs een semester lang onbetaald stint clerking voor een federale rechter voltooid, US District Rechter Raner Collins, zijn kantoor gezegd. Ze vormt ook het dragen van een glanzend zwarte bikini in een kalender voor 2008, dat vrouwen die geweren functies.

In de 18e december tenlastelegging, is Fulbright beschuldigd van bezit en martelen haar 24-jarige ex-vriend in begin december met de hulp van drie andere mannen, waaronder een andere man had ze eerder gedateerd.

Autoriteiten denken dat het geschil begon, omdat de ex-vriend werd geloofd te hebben gestolen jewlery gegeven aan Fulbright door de voormalige beau verdacht van het helpen in de aanval.

Fulbright verzocht de man naar haar appartement, dan verontschuldigde zich te douchen, zei woordvoerder van de politie Sgt. Fabian Pacheco. Toen twee mannen liet zien en bond hem met plastic banden en duct tape, beschuldigde hem van het nemen van de sieraden, en dreigde hem dood te schieten met pistolen, Pacheco gezegd.

Toen Fulbright haar douche afgewerkt, ze zouden wat de man op zijn onderarm, rechterhand en oor, hield een slagersmes op zijn hoofd, en vertelde hem dat ze hem ging vermoorden.

Autoriteiten zeiden dat de man werd meegenomen naar een ander huis, waar de aanval voortgezet, dan terug naar het huis van Fulbright, waar ze hem bewaakt met een geweer genomen.

De man eindelijk in geslaagd om een hand vrij en pakte het pistool, dat geloosd maar raakte niemand, autoriteiten gezegd. Zoals hun strijd gemorst buiten, de man schreeuwde om hulp, dan liep naar een huis van het blok, terwijl Fulbright terug naar haar appartement, Pacheo gezegd.

"Hij heeft een aantal bijtwonden op hem, duidelijk en consistent is met zijn account, en zijn handen waren rood en gezwollen, in overeenstemming met iemand die was vastgebonden," zei Pacheco.

Een politieagent zei dat de klacht verdachten gewonnen van het slachtoffer de portemonnee, geld klem met $ 500 tot $ 600, en zijn mobiele telefoon en koffer.

Fulbright's telefoon is buiten dienst en haar appartement was onbezet woensdag, zonder meubels. Ook inspanningen werden gedaan om haar te contacteren via MySpace.com.

Tucson politie ook op zoek zijn naar haar ex-vriend, Robert Ergonis, 44, en zijn broer, Michael Ergonis, 46, met arrestatiebevelen ze te beschuldigen van ontvoering, gewapende overvallen en zware mishandeling dienen, maar geloven dat ze mag het land zijn gevlucht. Telefoonnummers voor de broers waren niet in de lijst.

Larry Hammond, 40, die werd aangeklaagd met Fulbright blijft gevangen onder 50 duizend dollars obligaties, maar Fulbright werd bevrijd na het regelen van een vergelijkbare obligatie geplaatst. Ambtenaren bij de Pima County gevangenis niet in staat waren om de naam van advocaat Hammond's leveren laat woensdag.

Oproepen naar advocaat Fulbright's, Thomas Hartzell, en aan de Miss verkiezing Pima County, die Fulbright won in 2005, werden niet geretourneerd. Ze was ook geselecteerd Miss Desert Sun in 2006.

Een woordvoerster van de Universiteit van Arizona, waar Fulbright woont, zei dat het nog te vroeg was om te praten over wat er zou kunnen gebeuren in termen van discipline. Zij en andere facultaire leden daalde verder commentaar, onder vermelding van student privacy.