dinsdag 1 juni 2010

Ontevreden klant klaagt dating service


Haar ervaring met een Schaumburg-dating service op basis van vorig jaar verliet Galina Safir woedende plaats van in de liefde.

Safir zei dat ze bereid is te vergoeden Soulmates Inc $ 4.000 tot overeenstemming worden gebracht met mannen die net als haar, waren Russische, joodse en niet ouder dan 52.

In plaats daarvan, de mogelijke partners ontving ze verwijzingen voor waren allesbehalve, Safir beweert in een aangespannen vrijdag in Cook County. Safir, die niet kon worden bereikt voor commentaar, is Soulmates aanklagen voor een volledige terugbetaling, zeggende dat de onderneming haar misleid.

Maar Soulmates vertelt een ander verhaal. Marcia Engel, het lidmaatschap van de onderneming Service Director, zei Safir staat niet haar voorkeur voor een joodse man van Europese afkomst pas een maand nadat ze een contract getekend voor 36 verwijzingen in januari 2005.

"Ze had een leeftijd voorkeur... [Maar] haar profiel card verklaarde dat zij stond open voor elke religie," Engel zei, toevoegend dat Soulmates niet de nationaliteit op de lijst van voorkeuren van de klanten op te nemen.

Soulmates roept suit 'belachelijk'

Soulmates gaf Safir, dan 49, een totaal van 10 verwijzingen voor mannen matching haar profiel, en zij ingestemd met een ontmoeting met twee. De eerste was 53 jaar oud en joodse, terwijl de tweede man, een 47-jarige, niet joods was, zei Engel.

De rechtszaak geeft geen details over de mannen Safir werd opgericht met, maar betoogt, dat de Illinois Soulmates Dating Services Act heeft overtreden door geen Safir een volledige terugbetaling als het niet om haar een geschikte match te vinden.

Soulmates directeur Tracy Choubmesser genaamd de rechtszaak "belachelijk."

"Het is in ons voordeel om mensen passen zo spoedig mogelijk, 'zei ze.

'Er zijn geen garanties "

In het afgelopen jaar, het Better Business Bureau van de Northern Illinois heeft 251 klachten ontvangen tegen dating services, zei woordvoerder Steve Bernas. Tweeëntwintig procent van deze klachten waren tegen Soulmates, maar het bedrijf, dat zegt dat het heeft duizenden klanten, is in goede staat met het bureau.

Bernas zei daterende diensten hun aandeel krijgen van de klachten, omdat ze niet altijd wat de klanten verwachten dat - ware liefde.

"Het bedrijf gaat niet om iemand voor u te maken," zei hij. "Consumenten moeten begrijpen dat je een kans te nemen, er zijn geen garanties, geen kwestie wat de verkopers vertellen. '

Tegelijkertijd, dating services zich te beschermen met ijzersterke contracten die vaak ongelukkig klanten te verlaten zonder een poot om op te staan in de rechtszaal als er dingen niet werken, Bernas gezegd.

Daarom is het van cruciaal belang is voor would-be dating service klanten naar de kleine lettertjes lezen voordat u ondertekent een contract en de betaling van honderden, zo niet duizenden dollars.

De Illinois Dating Services Act geeft klanten drie dagen terug uit een overeenkomst vóór de voorwaarden juridisch bindend.

Google Nieuws