zondag 18 april 2010

Dating tips voor het omgaan met blind dates


Wanneer je gaat op een blind date is het een goed idee om er een korte. Ga naar buiten voor een kopje koffie of een drankje, bij de meeste gaan voor de lunch. Als je de datum op korte dan zal er minder druk op uw datum. Dit zal u naar elkaar, zonder de noodzaak ruimte te kunnen zorgen over de geschiktheid van wie moet de rekening betalen of het onderhouden van een lang gesprek.

Van plan om naar een openbare plek met mensen rond, maar niet te druk of luid. Op deze manier kunt u veilig en voldoende privacy voor een gesprek zonder stem van iemand krijgt overstemde. Natuurlijk is het een goed idee om afstand te houden van uw reguliere horecagelegenheden, zodat u niet hoeft te chatten met je vrienden. Focus alleen op de datum om te leren over hem / haar en u te helpen beslissen als er een tweede datum is de moeite waard. Een korte periode van tijd op een veilige plek is toch besloten perfect voor een blind date.

Handhaven van een evenwichtige houding in het gesprek. Wees niet sarcastisch of neerbuigend tegenover anderen. Je weet niet wat je date wel of niet beledigend. Plus je zal lijken grof en respectloos. Als je een kerel en maak suggestieve opmerkingen dan zul je je date erg ongemakkelijk te maken en het is onwaarschijnlijk dat u haar weer ziet. Het is ook een goed idee om weg te houden van controversiële standpunten zoals weergaven of georganiseerde religie of de toestand van de politiek, tenzij u al deze dingen online te bespreken of iets dergelijks voordat u aan uw blind date.

De belangrijkste tip op conversatie etiquette is om te luisteren naar je date. Stel vragen om geluid geïnteresseerd en te leren kennen over je date. Voorbereiden van een lijst van vragen voor de hand misschien een goed idee om het gesprek gaande te zijn. Stel open vragen naar wat voor hen van waarde te leren als dit helpt u inzicht krijgen in hun kern. Bijvoorbeeld, wat doe je het meeste plezier? Of wat maakt je passie? Of waarom hou je je huidige baan? Etc. Als u zich richten op specifieke vragen zoals vragen over de jaren doorgebracht ergens vakanties of hoeveel hij / zij neemt, dan is er weinig ruimte voor uw datum om informatie over hun belangen in hun eigen woorden te geven zodat u kunt ze leren kennen beter.

Vergeet niet om elementaire beleefdheid te allen tijde. Houd uw mobiele telefoon uit, tenzij u "on-call" In dat geval laat je date weten dat je alle gesprekken met uitzondering van noodsituaties te negeren. Verwacht niet teveel van deze datum. Het is een blind date dus het zal waarschijnlijk tot niets leiden maar het kan ertoe leiden dat u het maken van een goede vriend of zelfs een relatie aan. Echter, het is best om uit te gaan alleen maar om een goede tijd te leren kennen iemand nieuw is en dat het is.

Mijn laatste tip voor je blind date is dit: Maak uw eigen gedachten over je date. Als je vriend is de instelling die u op deze blind date, geen vragen stellen over je date. Uw vriend kan adviezen bias u in een of de andere richting. Het beste is om jezelf voor te bereiden en aan je date met een schone lei, dus kan je hoe je je voelt over hem of haar. Lees altijd de top bestsellers op relaties en dating zodat u up to date zijn van de psychologie van het andere geslacht, zodat je jezelf niet te saboteren om de gebrekkige veronderstellingen. Leer terwijl u de datum en u de meest leuke en leerzame ervaring die je kunt hebben.

Sammen bortset